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  •  Clashes continue on Lebanese-Israeli border
    01:34.65
    2023年12月21日
    Clashes continue on Lebanese-Israeli border

    STORY: Clashes continue on Lebanese-Israeli borderSHOOTING TIME: Dec. 20, 2023DATELINE:Dec. 21, 2023LENGTH: 00:01:35LOCATION: BeirutCATEGORY: POLITICSSHOTLIST:1. various of smoke resulting from Israeli bombing on the outskirts of Aita al-Shaab border town2. various of funeral of one of the Hezbollah militants in TyreSTORYLINE:Exchange of fire on the Lebanese-Israeli border continued on Wednesday between Hezbollah and the Israeli army.The Israeli warplanes struck on Wednesday the outskirts of Aita al-Shaab, Kfarshouba, Kfarhamam and Halta border towns.The Israeli army said it had targeted Hezbollah positions after intercepting fire near the border that wounded two reservists.Hezbollah for its part said it targeted the Israeli Metulla post as Israel shelled the outskirts of Kfarkela and al-Naqoura.Xinhua News Agency correspondents reporting from Beirut.(XHTV)= 配信日: 2023(令和5)年12月21日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023122200011

  •  (6)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市
    2025年02月26日
    (6)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市

    出来上がった青団。中国江蘇省蘇州市の樹山の麓にある通安鎮は春節(旧正月)を過ぎると、春の味覚、青団(チントワン=草団子)作りの時期を迎える。同地で生産される青団は全国的に有名で「舌上の江南の風物詩」と呼ばれる。青団は、漿麦草(しょうばくそう)というイネ科の植物を収穫し、両手でもんで着色用の汁を絞り出し、団子を丸め、あんを入れて蒸すなどの工程を経て作られる。一つ一つの作業に、伝統技術を守り伝える職人の仕事ぶりを見ることができる。(蘇州=新華社配信)= 配信日: 2025(令和7)年2月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2025022605596

  •  (3)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市
    2025年02月26日
    (3)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市

    青団の着色に用いる漿麦草。中国江蘇省蘇州市の樹山の麓にある通安鎮は春節(旧正月)を過ぎると、春の味覚、青団(チントワン=草団子)作りの時期を迎える。同地で生産される青団は全国的に有名で「舌上の江南の風物詩」と呼ばれる。青団は、漿麦草(しょうばくそう)というイネ科の植物を収穫し、両手でもんで着色用の汁を絞り出し、団子を丸め、あんを入れて蒸すなどの工程を経て作られる。一つ一つの作業に、伝統技術を守り伝える職人の仕事ぶりを見ることができる。(蘇州=新華社配信)= 配信日: 2025(令和7)年2月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2025022605598

  •  (7)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市
    2025年02月26日
    (7)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市

    出来上がった青団。中国江蘇省蘇州市の樹山の麓にある通安鎮は春節(旧正月)を過ぎると、春の味覚、青団(チントワン=草団子)作りの時期を迎える。同地で生産される青団は全国的に有名で「舌上の江南の風物詩」と呼ばれる。青団は、漿麦草(しょうばくそう)というイネ科の植物を収穫し、両手でもんで着色用の汁を絞り出し、団子を丸め、あんを入れて蒸すなどの工程を経て作られる。一つ一つの作業に、伝統技術を守り伝える職人の仕事ぶりを見ることができる。(蘇州=新華社配信)= 配信日: 2025(令和7)年2月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2025022605597

  •  (1)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市
    2025年02月26日
    (1)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市

    出来上がった青団。中国江蘇省蘇州市の樹山の麓にある通安鎮は春節(旧正月)を過ぎると、春の味覚、青団(チントワン=草団子)作りの時期を迎える。同地で生産される青団は全国的に有名で「舌上の江南の風物詩」と呼ばれる。青団は、漿麦草(しょうばくそう)というイネ科の植物を収穫し、両手でもんで着色用の汁を絞り出し、団子を丸め、あんを入れて蒸すなどの工程を経て作られる。一つ一つの作業に、伝統技術を守り伝える職人の仕事ぶりを見ることができる。(蘇州=新華社配信)= 配信日: 2025(令和7)年2月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2025022605594

  •  (5)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市
    2025年02月26日
    (5)春の味覚「青団」作り最盛期江蘇省蘇州市

    団子にあんを入れる作業。中国江蘇省蘇州市の樹山の麓にある通安鎮は春節(旧正月)を過ぎると、春の味覚、青団(チントワン=草団子)作りの時期を迎える。同地で生産される青団は全国的に有名で「舌上の江南の風物詩」と呼ばれる。青団は、漿麦草(しょうばくそう)というイネ科の植物を収穫し、両手でもんで着色用の汁を絞り出し、団子を丸め、あんを入れて蒸すなどの工程を経て作られる。一つ一つの作業に、伝統技術を守り伝える職人の仕事ぶりを見ることができる。(蘇州=新華社配信)= 配信日: 2025(令和7)年2月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2025022605595

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