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「ソムリエ」の写真・映像

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  • 2013年11月22日
    ジーンズソムリエ

    開店前にジーンズを整えるG-Star RAW Store Tokyo Shibuya(ジースター ロゥ ストア 東京 渋谷)の店長。2013年11月21日。同社 の社員はことし日本で初めて行われたジーンズソムリエ資格認定試験を受験した。英文記事併用写真。

    商品コード: 2013112200814

  • 2014年11月19日
    テイスティングする受講生 ソムリエへの道

    ローマで開催されたオリーブオイルソムリエ養成講座で、講師(右端)の指導を受けテイスティングする受講生=3日(共同)

    商品コード: 2014111900304

  • 2021年09月08日
    ワクチン接種会場に並ぶ人 ソムリエたち

    ブラジル・サンパウロ市内のワクチン接種会場に並ぶ人たち=8月(共同)

    商品コード: 2021090807153

  • 2004年11月01日
    認定証を手に喜ぶ女性 泡盛版ソムリエが誕生

    泡盛マイスター協会の試験に合格し、認定証を手に喜ぶ女性=1日午後、那覇市内

    商品コード: 2004110100199

  • 2007年01月09日
    トマトを試食する受講者 「野菜ソムリエ」養成

    高知県産のトマトを試食する「高知野菜ソムリエ」の受講者=高知市

    商品コード: 2007010900010

  • 2013年02月16日
    認定書持つ新藤さん タオルソムリエが人気

    タオルソムリエの認定書とバッジを手にする新藤博之さん=松山市

    商品コード: 2013021600024

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    1997年08月23日
    受験予定者らに講習会 列島に広がるソムリエ熱

    日本ソムリエ協会がソムリエ試験の受験予定者らを対象に開いた講習会。会場は“ソムリエ熱”の大流行で熱気に包まれた=7月8日、都内のホテル(空前のワイン人気と資格ブームにあおられて、日本ソムリエ協会が毎年実施している試験に挑戦する人が急増)

    商品コード: 1997082300006

  • 2008年04月09日
    講座を受講する女性 「野菜ソムリエ」が人気

    「野菜ソムリエ」になるための講座を受ける女性=大阪市中央区

    商品コード: 2008040900144

  • 2014年10月25日
    ソムリエのプトー氏 最優秀ソムリエのワインを

    「ななつ星in九州」でシャンパンを振る舞う、初代世界最優秀ソムリエのジャンリュック・プトー氏(左)=25日午後、JR長崎駅

    商品コード: 2014102500443

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    1995年05月10日
    真剣な表情で挑む ソムリエが日本酒の利き酒

    真剣な表情で日本酒の利き酒に挑むソムリエたち=10日午後、京都市伏見区(カラーネガ)

    商品コード: 1995051000084

  • 2001年02月06日
    田中知事が農業指南依頼 長野の味、ソムリエが吟味

    田崎真也さん、玉村豊男さん

    商品コード: 2001020600088

  • 2020年05月11日
    山本善行さん 古本ソムリエの選書いかが

    「古書善行堂」で本を選ぶ店主山本善行さん=4月、京都市

    商品コード: 2020051100019

  • 2014年11月17日
    最高のソムリエ育てます

    ボルドーワイン主要データ

    商品コード: 2014111700387

  • 2014年11月17日
    最高のソムリエ育てます

    ボルドーワイン主要データ

    商品コード: 2014111700388

  • 2014年11月17日
    講師のフォールブラックさん 最高のソムリエ育てます

    フランス南西部ボルドーにあるソムリエ養成学校で講義する世界最優秀ソムリエ、フィリップ・フォールブラックさん=10月30日(共同)

    商品コード: 2014111700416

  • 2014年11月17日
    授業風景 最高のソムリエ育てます

    フランス南西部ボルドーにあるソムリエ養成学校の授業風景=10月30日(共同)

    商品コード: 2014111700417

  • 2019年02月04日
    偽物と正規品 ソムリエバッジ悪用恐れ

    インターネットオークションに出品されていた偽物のバッジ(左)と正規品

    商品コード: 2019020400011

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    1997年11月19日
    ワインを手にする浅田さん 世界的ソムリエら150人

    ワインクーラーの前で適温に保たれたワインを手にする浅田勝種さん=18日、千葉県浦安市内のホテル(あさだ・かつみ)

    商品コード: 1997111900050

  • 2013年02月20日
    就任式の石破幹事長 ワイン普及に一役

    日本ソムリエ協会から「名誉ソムリエ」に認定され、就任式に出席した自民党の石破茂幹事長=20日午後=東京都千代田区

    商品コード: 2013022000783

  • 1997年10月14日
    田崎真也さん

    日本独特のワイン文化が育ちつつあると話す田崎真也さん(たさき・しんや=ワインの専門家ソムリエのトップ、世界最優秀ソムリエの称号を持つ、ホテル西洋銀座シェフソムリエ)

    商品コード: 1997101400074

  • 2020年02月22日
    二宮さんと広井さん ミカンは甘さだけじゃない

    かんきつ類のソムリエ資格を創設したNPO法人「柑橘ソムリエ愛媛」の二宮新治理事長(左)と広井亜香里さん=13日、愛媛県宇和島市

    商品コード: 2020022200036

  • 1994年05月31日
    「ひと・立ちばなし」 梶川俊一さん

    パリのソムリエ国際大会に出場が決まった梶川俊一さん(ソムリエ日本代表)(ワインを持っている)(長崎県佐世保市のNHVホテルズインターナショナル)

    商品コード: 1994053100025

  • 02:21.91
    2019年11月30日
    「新華社」「酔わせる」技術を競うコンテストソムリエと醸造家が対決河北省

    中国河北省秦皇島市昌黎県で11月30日、第1回河北秦皇島ワイン職業技能コンテストが行われ、北京市、天津市、浙江省および河北省張家口市、秦皇島市などから参加した選手97人が、日頃鍛えた技を競い合った。コンテストはソムリエ、醸造家の2種目に分かれ、ブドウ栽培、醸造、テイスティングといったワイン業界の広範囲に及ぶスキルを含む理論面のテストと実技テストの2つで構成されている。同県は中国で有名な「ブドウの里」で、ブドウ栽培では400年以上の歴史がある。新中国成立後の初のワインは、1983年にこの地で生まれた。(記者/曲瀾娟)<映像内容>第1回河北秦皇島ワイン職業技能コンテストの様子、撮影日:2019(令和元)年11月30日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019120407132

  • 2015年03月24日
    立原さん 立原瑞穂さんの略歴

    シニア野菜ソムリエの立原瑞穂さん

    商品コード: 2015032400489

  • 2011年07月26日
    (たさき・しんや) 田崎真也

    ソムリエ、2011年6月13日撮影

    商品コード: 2011072600567

  • 2012年03月29日
    小飼一至氏 小飼一至氏死去

    死去した小飼一至氏(前国際ソムリエ協会会長)

    商品コード: 2012032900649

  • 2006年01月26日
    雑穀ソムリエ認定試験 地方に埋もれた種を探せ

    「雑穀ソムリエ」の認定試験=05年12月10日、東京都港区

    商品コード: 2006012600006

  • 2020年10月17日
    作業する藤原俊茂さん なると金時、世界の食卓へ

    なると金時の貯蔵庫で作業する農家ソムリエーず代表の藤原俊茂さん

    商品コード: 2020101701586

  • 2014年11月06日
    中本聡文さん

    ソムリエの中本聡文(なかもと・としふみ)さん

    商品コード: 2014110600209

  • 2018年07月12日
    杉原吉直さん 越前和紙、魅力発信に奮闘

    〝和紙ソムリエ〟として奮闘する杉原吉直さん=福井県越前市

    商品コード: 2018071200021

  • 2013年08月29日
    ソムリエの田崎真也氏 誇りがブランドつくる

    インタビューに答えるソムリエの田崎真也氏

    商品コード: 2013082900581

  • 2005年03月23日
    小飼一至さん

    日本ソムリエ協会会長に就任した小飼一至(こがい・かずよし)さん

    商品コード: 2005032300184

  • 01:16.39
    2019年03月10日
    「新華社」ホンジュラスでバリスタ選手権行われる

    ホンジュラスの首都テグシガルパで10日、コーヒーの香りがあふれる中、全国バリスタ選手権が閉幕した。15名の優秀バリスタがホンジュラス・コーヒーをベースにそれぞれ異なる飲料を製作し、ラテンアメリカ各地から集まったプロのコーヒーソムリエの評価(採点)を受けた。ホンジュラス・コーヒーの味はバランスがよく、花や果実の香りがあり、ストレートにもアレンジにも向いている。(記者/許雷、朱暁光)<映像内容>ホンジュラスの全国バリスタ選手権の様子、撮影日:2019(平成31)年3月10日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019031401130

  • 2017年03月16日
    説明を受けるソムリエら 佐賀の日本酒、海外へ

    佐賀市で開かれた日本酒の商談会で、説明を受けるソムリエら=16日午後

    商品コード: 2017031601013

  • 2011年10月27日
    (たさき・しんや) 田崎真也

    ソムリエ、撮影日 2011.06.13、出稿日 2011.10.28

    商品コード: 2011102700343

  • 2018年09月03日
    杉原吉直さん

    越前和紙の〝ソムリエ〟として、需要開拓に奔走する杉原吉直(すぎはら・よしなお)さん

    商品コード: 2018090321289

  • 2014年11月09日
    中本聡文さん 優雅なしぐさの「職人」

    現代の名工に選ばれたレストラン「ロオジエ」のソムリエ中本聡文さん=東京・銀座

    商品コード: 2014110900037

  • 2018年04月03日
    ヨガで生涯健康、笑顔に

    「笑顔ソムリエ講座」で、顔の筋力トレーニングをする受講生ら=東京都千代田区

    商品コード: 2018040300880

  • 2017年03月31日
    ステファン・ダントンさん

    日本茶の新しい形を提案するフランス人ソムリエのステファン・ダントンさん

    商品コード: 2017033100476

  • 2006年01月20日
    ボトルを手にする米野さん ワインの空き瓶に焼酎

    ワインの空き瓶に入った球磨焼酎を持つソムリエの米野真理子さん=12日、熊本市

    商品コード: 2006012000006

  • 2020年10月17日
    藤原俊茂さん なると金時、世界の食卓へ

    なると金時の輸出拡大に取り組む農家ソムリエーず代表の藤原俊茂さん

    商品コード: 2020101701576

  • 2017年02月17日
    優秀賞、奈良市 第7回地域再生大賞

    第7回地域再生大賞の表彰式で優秀賞を受賞する、奈良まほろばソムリエの会(奈良市)=17日午後、東京都内のホテル

    商品コード: 2017021700669

  • 2009年07月23日
    野菜にこだわったカレー 商品ニュース

    野菜のうま味にこだわったハウス食品のレトルトカレー「野菜ソムリエのカレーレシピ」2種類

    商品コード: 2009072300180

  • 2008年06月03日
    天文台の星のソムリエ 星座や銀河の見方を指南

    山形大学の天文台で、星空観察会のガイドを務める「星のソムリエ」(左から2人目)=5月10日、山形市

    商品コード: 2008060300056

  • 2004年12月14日
    本場で食を学ぶ日本の若者

    ワイン・テイスティングの授業。ソムリエ(正面右)の講義をスタッフの野沢さん(同左)が訳す=専門学校ICIF

    商品コード: 2004121400167

  • 2018年07月12日
    タペストリーと杉原さん 越前和紙、魅力発信に奮闘

    ギャラリーに飾られた越前和紙のタペストリーと〝和紙ソムリエ〟の杉原吉直さん=福井県越前市

    商品コード: 2018071200020

  • 2016年05月25日
    味や香り判定するソムリエ トンネル熟成ワインを堪能

    豊平峡ダムの作業用トンネル内に貯蔵したワインの香りを判定するソムリエ=25日午後、札幌市南区

    商品コード: 2016052500741

  • 2007年04月18日
    調味料アドバイザー講座 調味料マイスター誕生へ

    盛況の「野菜ソムリエ」講座。調味料アドバイザー講座スタートを前に人気も上々だ=東京都渋谷区

    商品コード: 2007041800149

  • 1998年01月07日

    「カラー」「人物通信」 ◎田崎真也(たさき・しんや)、ソムリエ、1997.10.03、出稿19980122

    商品コード: 1998011400069

  • 2018年04月04日
    AIロボのワインソムリエ 好み学んで暮らし提案

    人工知能(AI)を組み込んだ人型ロボットによるワインソムリエのサービス=4日、東京都江東区の東京ビッグサイト

    商品コード: 2018040400623

  • 2021年05月19日
    好みのワインに出合うには

    ワインを注ぐ日本ソムリエ協会常務理事の渡部明央さん=東京都港区の「The Okura Tokyo」

    商品コード: 2021051913159

  • 2007年09月18日
    野菜と果物のジュース 商品ニュース

    小岩井乳業が10月2日に発売する野菜と果物のミックスジュース「小岩井無添加野菜 野菜ソムリエのおすすめレシピ」

    商品コード: 2007091800081

  • 02:09.83
    2018年03月09日
    初の日本酒品評会を三重で 有力ワイン団体が発表

    世界的に知られるワイン品評会「ブリュッセル国際コンクール(CMB)」は9日、津市で記者会見し、日本酒部門「サケ・セレクション」の創設を発表した。初の品評会は10月に三重県鳥羽市で開催。全国の酒造から参加を募り、外国人を中心としたソムリエら35人が審査する。世界に日本酒の魅力を発信するチャンスになりそうだ。<映像内容>CMBのカリン・メリオさんのあいさつ、鈴木英敬三重県知事あいさつ、審査委員長を務めるフランス人の日本酒啓蒙家のシルバン・ユエさんのコメント、フォトセッション、雑観など、撮影日:2018(平成30)年3月9日、撮影場所:三重県津市

    商品コード: 2018031300583

  • 1999年06月29日
    祝福受ける田崎さん 田崎氏ワインでダブル受賞

    仏政府の農事功労章を受章し関係者の祝福を受けるソムリエの田崎真也さん(中央)=29日午後、東京・南麻布のフランス大使公邸

    商品コード: 1999062900119

  • 2013年03月20日
    酒の説明するソムリエ NYで日本の駅弁紹介

    ニューヨークのグランドセントラル駅に「ジャパン・ウイーク」の間だけ開かれた立ち飲み屋で、客に酒について説明する米国人ソムリエ(右)=19日(共同)

    商品コード: 2013032000049

  • 2013年03月17日
    料理人の集い

    メキシコの首都メキシコ市で一堂に会した2340人の料理人、ソムリエら。ギネス記録を破ろうと集まった。壮観だ。(ロイター=共同)

    商品コード: 2013031700071

  • 1997年05月08日

    「カラー」「人物通信」 ◎熱田貴(あつた・たかし)、日本ソムリエ協会会長、1997.03.25、出稿19970522

    商品コード: 1997050800081

  • 2020年05月11日
    Bread Sommelier

    11 May 2020, Brandenburg, Potsdam: Tobias Exner, owner of the bakery Exner and bread sommelier. In 2018/19 Exner completed the training of a bread sommelier at the Academy of the German Bakery Trade. The prerequisite for this is a master title as baker. Customers and bakers are very keen to experiment. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020052000218

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205985

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205974

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Sliced mixed rye breads are in a blind tasting by a bread sommelier in a Leipzig bakery. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205854

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Sliced mixed rye breads are in a blind tasting by a bread sommelier in a Leipzig bakery. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205858

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Sliced mixed rye breads are in a blind tasting by a bread sommelier in a Leipzig bakery. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205871

  • 2020年05月11日
    Bread Sommelier

    11 May 2020, Brandenburg, Potsdam: Tobias Exner, owner of the bakery Exner and bread sommelier. In 2018/19 Exner completed the training of a bread sommelier at the Academy of the German Bakery Trade. The prerequisite for this is a master title as baker. Customers and bakers are very keen to experiment. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020052000256

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205997

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch,ハBrot sommelier, slices a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040206155

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040206161

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040206157

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread at a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified bread experts in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205857

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, tests a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040206153

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch, bread sommelier, evaluates a mixed rye bread in a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040205867

  • 2019年02月08日
    Bread sommelier

    08 February 2019, Saxony, Leipzig: Chris Jentzsch,ハBrot sommelier, slices a mixed rye bread as part of a blind tasting. The bread sommelier is one of just over four dozen state-certified experts on all aspects of bread in Germany. They should pass on largely unknown bread knowledge to their customers and thus sharpen the qualitative awareness of the bakery trade. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019040206174

  • 1989年11月03日
    好みのワインを画面にポン

    サントリーが試験開発した人工知能(AI)ソムリエ。好みの色、味、価格などを入力、コンピューターがぴったりのワインを選び出して画面に表示する=大阪・近鉄百貨店阿倍野店

    商品コード: 2020051402173

  • 1998年07月27日

    「カラー」「人物通信」 ◎石田博(いしだ・ひろし)、1998年第9回世界ソムリエコンクール、ウィーン大会日本代表、撮影日 1998.05.08、出稿日 1998.08.06

    商品コード: 1998072700084

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    1996年11月19日
    中本聡文さん

    )、企画61S、20日付夕刊以降使用 ワインは畑と土壌で決まるという中本聡文さん(なかもと・としふみ=日本のソムリエコンクールで優勝し、東京・有楽町のフランスレストランに勤める)

    商品コード: 1996111900045

  • 2021年05月19日
    好みのワインに出合うには

    「未開封のワインに賞味期限は特にありません。瓶の中で熟成するので変化が面白いです」と話す日本ソムリエ協会常務理事の渡部明央さん=東京都港区の「The Okura Tokyo」

    商品コード: 2021051913141

  • 2021年05月19日
    好みのワインに出合うには

    日本ソムリエ協会常務理事の渡部明央さん。「ボトルのコルクと金属のスクリューキャップは、どちらを栓に使ってもワインに影響ありません」=東京都港区の「The Okura Tokyo」

    商品コード: 2021051913147

  • 2019年08月22日
    Fish sommelier Sandro Flemmming

    22 August 2019, Saxony, Dresden: Fish sommelier Sandro Flemmming holds a yellowtail mackerel in his hands in the Selgros market. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019091803948

  • 2019年08月22日
    Fish sommelier Sandro Flemmming

    22 August 2019, Saxony, Dresden: Fish sommelier Sandro Flemmming holds a yellowtail mackerel in his hands in the Selgros market. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019091803931

  • 2019年08月22日
    Fish sommelier Sandro Flemmming

    22 August 2019, Saxony, Dresden: Fish sommelier Sandro Flemmming holds a yellowtail mackerel in his hands in the Selgros market. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019091803993

  • 2019年08月22日
    Fish sommelier Sandro Flemmming

    22 August 2019, Saxony, Dresden: Fish sommelier Sandro Flemmming holds a yellowtail mackerel in his hands in the Selgros market. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019091804026

  • 2019年08月22日
    Fish sommelier Sandro Flemmming

    22 August 2019, Saxony, Dresden: Fish sommelier Sandro Flemmming holds a yellowtail mackerel in his hands in the Selgros market. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019091803857

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: Pork sausages refined with spices lie on a grill. The first Bavarian sommelier summit at the Genussakademie Bayern aimed to promote the networking of various sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100704319

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: A refined fish tatar is served. The first Bavarian sommelier summit at the Genussakademie Bayern aimed to promote the networking of various sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100704451

  • 2020年06月18日
    Sommeliers are also available for bread

    18 June 2020, Rhineland-Palatinate, Bingen: Stefan Keller, master baker and bread sommelier, smells fresh bread. Sommeliers are best known for wine. But they are also available for bread. In Rhineland-Palatinate there are three “certified bread sommeliers“ so far. (to KORR report “Honey brown to sepia black: What a bread sommelier sees“) Photo: Andreas Arnold/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062506419

  • 2020年06月18日
    Sommeliers are also available for bread

    18 June 2020, Rhineland-Palatinate, Bingen: Stefan Keller, master baker and bread sommelier, is standing in front of the Rhine Valley with a basket of fresh baked goods. Sommeliers are best known for wine. But they are also available for bread. In Rhineland-Palatinate there are three “certified bread sommeliers“ so far. (to KORR report “Honey brown to sepia black: What a bread sommelier sees“ by Birgit Reichert) Photo: Andreas Arnold/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062506426

  • 2020年01月29日
    Noble drop from the depths: water sommelier

    29 January 2020, Baden-Wuerttemberg, Sachsenheim: The water sommelier Martin Metzinger smells a bottle of mineral water while bottling the Fontanis Mineralbrunnen. Photo: Tom Weller/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020020504614

  • 2020年01月29日
    Noble drop from the depths: water sommelier

    29 January 2020, Baden-Wuerttemberg, Sachsenheim: The water sommelier Martin Metzinger checks the finished bottles in the bottling department of Fontanis Mineralbrunnen. Photo: Tom Weller/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020020504368

  • 2020年01月29日
    Noble drop from the depths: water sommelier

    29 January 2020, Baden-Wuerttemberg, Sachsenheim: The water sommelier Martin Metzinger tastes a bottle of mineral water in the bottling of the Fontanis Mineralbrunnen. Photo: Tom Weller/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020020504057

  • 2020年01月29日
    Noble drop from the depths: water sommelier

    29 January 2020, Baden-Wuerttemberg, Sachsenheim: The water sommelier Martin Metzinger looks into a glass of mineral water. Photo: Tom Weller/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020020504609

  • 2019年11月06日
    Sarah greedy, chocolate sommelier

    06 November 2019, Saxony, Neustadt In Sachsen: Sarah Gierig stands in the bakery and holds a plate of Christmas chocolates in her hand. The young woman from Neustadt in Sachen carries the two titles Schoko-Sommeliere and Konditormeisterin and has already watched several television formats on public and private television in Germany. Photo: Daniel Schäfer/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019110706990

  • 2019年11月06日
    Sarah greedy, chocolate sommelier

    06 November 2019, Saxony, Neustadt In Sachsen: Sarah Gierig stands in the bakery and holds a plate of Christmas chocolates in her hand. The young woman from Neustadt in Sachen carries the two titles Schoko-Sommeliere and Konditormeisterin and has already watched several television formats on public and private television in Germany. Photo: Daniel Schäfer/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019110706992

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: The Bavarian Minister of Agriculture Michaela Kaniber (CSU, M) is on stage with freshly appointed cheese sommeliers at the Genussakademie Bayern. The first Bavarian sommelier summit aimed to promote the networking of a wide variety of sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100704048

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: A meat dish is served. The first Bavarian sommelier summit aimed to promote the networking of a wide variety of sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100704292

  • 2020年06月18日
    Sommeliers are also available for bread

    18 June 2020, Rhineland-Palatinate, Bingen: Stefan Keller, master baker and bread sommelier, smells fresh bread. Sommeliers are best known for wine. But they are also available for bread. In Rhineland-Palatinate there are three “certified bread sommeliers“ so far. (to KORR report “Honey brown to sepia black: What a bread sommelier sees“) Photo: Andreas Arnold/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062506132

  • 2020年06月18日
    Sommeliers are also available for bread

    18 June 2020, Rhineland-Palatinate, Bingen: A basket with fresh baked goods is on the table. Sommeliers are best known for wine. But they are also available for bread. In Rhineland-Palatinate there are three “certified bread sommeliers“ so far. (to KORR report “Honey brown to sepia black: What a bread sommelier sees“) Photo: Andreas Arnold/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062506602

  • 2020年01月29日
    Noble drop from the depths: water sommelier

    29 January 2020, Baden-Wuerttemberg, Sachsenheim: The water sommelier Martin Metzinger tastes various mineral waters in a restaurant. Photo: Tom Weller/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020020504540

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: Bavarian Agriculture Minister Michaela Kaniber (CSU) will examine a large number of Balsamici at a stand. The first Bavarian sommelier summit at the Genussakademie Bayern aimed to promote the networking of various sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100704359

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: Bavarian Agriculture Minister Michaela Kaniber (CSU) is trying a refined pork sausage. The first Bavarian sommelier summit aimed to promote the networking of a wide variety of sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100703874

  • 2019年10月04日
    First Bavarian Sommelier Summit

    04 October 2019, Bavaria, Kulmbach: Bavarian Agriculture Minister Michaela Kaniber (CSU) is drinking a summit brew, a kind of wheat beer made from dandelion root, bloodroot, bearroot, spruce syrup and juniper berry, at a stand. The first Bavarian sommelier summit at the Genussakademie Bayern aimed to promote the networking of various sommeliers. Photo: Nicolas Armer/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019100704268

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