KYODO NEWS IMAGELINK

報道写真の購入なら共同通信イメージリンク

お問い合わせ
03-6252-6224
平日9:30-18:00
  • 令和
  • 平成
  • 日本農業新聞
  • 記者
  • 調理
  • 農家
  • かまど
  • くし
  • シルクロード
  • バルガ

「ソラマメ」の写真・グラフィックス・映像

絞り込み
  • 提供元
  • 日付
  • 種類
  • 向き
  • カテゴリ
並び順
  • 古い順
110
( 1 100 件を表示)
  • 1
  • 2
110
( 1 100 件を表示)
絞り込み
並び順
  • 古い順
  • スケッチ20948A 夏の味覚が大量入荷
    1957年04月23日
    スケッチ20948A 夏の味覚が大量入荷

    夏の味覚のキウリ、ソラマメが大量入荷した神田市場=1957(昭和32)年4月23日、東京都千代田区神田山本町

    商品コード: 2017090900267

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-772-14]

    商品コード: 2017081500667

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-776-23]

    商品コード: 2017081500829

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-776-13]

    商品コード: 2017081501038

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-776-5]

    商品コード: 2017081500725

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-775-17]

    商品コード: 2017081500681

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-776-32]

    商品コード: 2017081500586

  • ソラマメ 稲作(ソラマメ)
    1994年05月16日
    ソラマメ 稲作(ソラマメ)

    ソラマメ栽培ほ場=1994(平成6)年5月16日、香川県高松市、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [94-775-6]

    商品コード: 2017081500844

  •  春を感じられる一品
    2003年04月07日
    春を感じられる一品

    ソラマメとエビのいためもの(2人分)

    商品コード: 2003040700166

  • ソラマメ 工事(ソラマメ)
    2005年02月17日
    ソラマメ 工事(ソラマメ)

    野菜の花=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05-34-21]

    商品コード: 2017082200836

  • そらまめ ソ菜(野菜)
    2005年02月17日
    そらまめ ソ菜(野菜)

    いぶすきそらまめの栽培ほ場=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05−30−03]

    商品コード: 2017072001335

  • そらまめ ソ菜(野菜)
    2005年02月17日
    そらまめ ソ菜(野菜)

    いぶすきそらまめの栽培ほ場=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05−32−18]

    商品コード: 2017072001336

  • そらまめ ソ菜(野菜)
    2005年02月17日
    そらまめ ソ菜(野菜)

    いぶすきそらまめの栽培ほ場=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05−32−21]

    商品コード: 2017072001337

  • そらまめ ソ菜(野菜)
    2005年02月17日
    そらまめ ソ菜(野菜)

    いぶすきそらまめの花=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05−34−21]

    商品コード: 2017072001339

  • そらまめ ソ菜(野菜)
    2005年02月17日
    そらまめ ソ菜(野菜)

    いぶすきそらまめのアップ=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05−34−22]

    商品コード: 2017072001341

  • そらまめ ソ菜(野菜)
    2005年02月17日
    そらまめ ソ菜(野菜)

    いぶすきそらまめのアップ=2005(平成17)年2月17日、鹿児島県指宿町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [05−34−E]

    商品コード: 2017072001342

  • ソラマメ 花木(ソラマメ)
    2005年04月08日
    ソラマメ 花木(ソラマメ)

    野菜の花=2005(平成17)年4月8日、千葉県、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [20050408DN10472]

    商品コード: 2017092900942

  • ソラマメの花 ソ菜(野菜)
    2005年04月08日
    ソラマメの花 ソ菜(野菜)

    ソラマメの花=2005(平成17)年4月8日、千葉県、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [20050408DN10472]

    商品コード: 2017072001343

  • ソラマメ ソ菜(野菜)
    2006年06月08日
    ソラマメ ソ菜(野菜)

    ソラマメ栽培ほ場=2006(平成18)年6月8日、宮城県村田町、クレジット:日本農業新聞/共同通信イメージズ [06−185−36]

    商品コード: 2017072001398

  •  そら豆
    2009年05月06日
    そら豆

    キーワード:アップ、ソラマメ、屋外、産業、春、初夏、フレッシュな、日本、農業、複数、無人、野菜、テーマメイン写真=2009(平成21)年5月6日、兵庫県西宮市、クレジット:YOSHIHARU NUGA/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062002548

  •  そら豆の栽培
    2009年05月09日
    そら豆の栽培

    キーワード:アップ、ソラマメ、屋外、産業、春、初夏、日本、農業、畑、無人、テーマメイン写真=2009(平成21)年5月9日、兵庫県西宮市、クレジット:YOSHIHARU NUGA/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062002167

  • 実験実習の様子 目指せ!植物のお医者さん
    2009年06月03日
    実験実習の様子 目指せ!植物のお医者さん

    植物医科学専修の実験実習で、病気にかかったソラマメの苗と農薬で防いだものを見比べる学生たち=東京都小金井市の法政大小金井キャンパス

    商品コード: 2009060300268

  • 鹿児島県・奄美大島 モダマ豊作
    2009年11月29日
    鹿児島県・奄美大島 モダマ豊作

    ソラマメを巨大にしたようなモダマ=2009(平成21)年11月頃、鹿児島県奄美市住用町、クレジット:西日本新聞/共同通信イメージズ

    商品コード: 2015090200574

  •  ソラマメの苗
    2009年12月10日
    ソラマメの苗

    キーワード:ソラマメ、屋外、産業、日本、農業、畑、無人、テーマメイン写真=2009(平成21)年12月10日、千葉県柏市、クレジット:JUNKO TAKAHASHI/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020053000466

  •  ソラマメ
    2011年05月01日
    ソラマメ

    キーワード:ソラマメ、マメ科、屋外、産業、初夏、日本、農業、畑、無人、テーマメイン写真=2011(平成23)年5月1日、宮城県仙台市、クレジット:HASHI NORIO/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020071001671

  •  ソラマメ畑
    2012年05月05日
    ソラマメ畑

    キーワード:ソラマメ、屋外、産業、初夏、日本、農業、畑、風景、無人、風景メイン写真=2012(平成24)年5月5日、千葉県白浜町、クレジット:JUNKO TAKAHASHI/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020052803876

  •  ソラマメ畑
    2012年05月05日
    ソラマメ畑

    キーワード:ソラマメ、屋外、産業、初夏、日本、農業、畑、風景、無人、風景メイン写真=2012(平成24)年5月5日、千葉県白浜町、クレジット:JUNKO TAKAHASHI/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020052803624

  •  ソラマメ畑
    2014年03月11日
    ソラマメ畑

    キーワード:ソラマメ、屋外、産業、春、植物、日本、農業、畑、豊か、無人、ソラマメ畑、動植物メイン写真=2014(平成26)年3月11日、千葉県いすみ市、クレジット:JUNKO TAKAHASHI/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062900981

  •  ソラマメ畑
    2014年04月11日
    ソラマメ畑

    キーワード:ソラマメ、屋外、産業、春、植物、日本、農業、畑、豊か、無人、ソラマメ畑、動植物メイン写真=2014(平成26)年4月11日、千葉県印西市、クレジット:JUNKO TAKAHASHI/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062900643

  •  笊に盛られたソラマメ
    2014年05月24日
    笊に盛られたソラマメ

    キーワード:ソラマメ、飲食、屋内、春、初夏、植物、食べ物、食材、フレッシュな、豆、日本、複数、無人、野菜、ざる、真俯瞰、モノメイン写真=2014(平成26)年5月24日、千葉県柏市、クレジット:JUNKO TAKAHASHI/a.collectionRF/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062900831

  • ソラマメ ふかふかのベッド
    2015年05月12日
    ソラマメ ふかふかのベッド

    さやの中はふかふかのベッドになっています

    商品コード: 2015051200321

  •  ソラマメ畑
    2018年03月19日
    ソラマメ畑

    キーワード:ソラマメ、屋外、栽培、産業、春、東京都、日本、農業、農場、畑、無人、野菜畑、ソラマメ畑、動植物メイン写真、農林水産業=2018(平成30)年3月19日、東京都、クレジット:Nobuyuki Yoshikawa/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020070119321

  •  大皿に入った桜の花と春野菜とトマト
    2019年04月12日
    大皿に入った桜の花と春野菜とトマト

    キーワード:アスパラガス、インゲン、ウド、グリーン、サクラ、ソメイヨシノ、ソラマメ、トマト、ネギ、ハイアングル、ピンク、ワサビ、飲食、黄色、屋内、花、皿、入る、春、春野菜、食べ物、食材、食品、赤、大皿、豆、陶器、日本、白、無人、野菜、葉、葉物、緑、緑色、ナバナ、ワサビナ、12日、モノメイン写真=2019(平成31)年4月12日、撮影場所不明、クレジット:pasmal/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020051305568

  •  大皿に入った春野菜と赤いトマト
    2019年04月12日
    大皿に入った春野菜と赤いトマト

    キーワード:アスパラガス、インゲン、ウド、グリーン、ソラマメ、トマト、ネギ、ワサビ、飲食、黄色、屋内、花、皿、入る、春、春野菜、食べ物、食材、食品、赤、大皿、豆、陶器、日本、無人、野菜、葉、葉物、緑、緑色、ナバナ、ワサビナ、12日、モノメイン写真=2019(平成31)年4月12日、撮影場所不明、クレジット:pasmal/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020051305591

  •  ナンテンハギ
    2019年06月18日
    ナンテンハギ

    キーワード:ナンテンハギ、マメ科、屋外、小葉、植物、多年草、日本、無人、アズキナ、ソラマメ属、動植物メイン写真=2019(令和元)年6月18日、宮城県仙台市、クレジット:HASHI_NORIO/アマナイメージズ/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020070714506

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、祁店村郷村大舞台で民俗芸能の演目を演じる地元の人々。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603165

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、祁店村郷村大舞台で民俗芸能の演目を演じる地元の人々。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603121

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、「牛娃子飯」を受け取る食事客。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603105

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、「牛娃子飯」を調理するための食材を準備する作業スタッフ。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603178

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、「牛娃子飯」を調理する料理人。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/胡偉傑)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603179

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、「牛娃子飯」を調理する料理人。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603108

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、鍋から「牛娃子飯」を取り分ける料理人。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603146

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、「牛娃子飯」を受け取る食事客。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603099

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、祁店村郷村大舞台で民俗芸能の演目を演じる地元の人々。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/黄沢民)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603107

  •  千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県
    2019年12月22日
    千年の軍馬場に伝わる昔ながらの「冬至の宴」甘粛省山丹県

    22日、出来上がったばかりの「牛娃子飯」を運ぶ作業スタッフ。中国漢代の有名な将軍、霍去病が軍馬の牧場を設けたことから「千年の軍馬場」として知られる甘粛省張掖(ちょうえき)市山丹県で22日、第5回冬至民俗文化フェスティバルが開幕した。同県祁店(きてん)村で数十人の料理人が長さ約100メートルのかまど上で、68口の大きな鉄鍋を使って香り高くピリ辛の「牛娃子飯」(小麦粉の生地を粒状にして煮た後、肉や野菜と混ぜて炒めた料理)5万食余りを調理した。これらの「牛娃子飯」には5トンの小麦粉と1トンの豚肉が使用された。冬至に「牛娃子飯」を食べるのは、山丹県特有の伝統的民俗。地元には、霍去病がこの地を訪れた時に料理を伝えたという伝説が残っている。毎年冬至の時期になると、山丹県の各農家は進んで小麦粉を持ち寄る。料理人はその小麦粉をこねてソラマメほどのちょうど良い大きさに握り、専用のくしで溝を切ってから鍋で煮込み、出来上がった料理は村全体の老人から子供まで一緒に味わう。この日はまた、地方の特色ある出し物や「シルクロード再遊」の体験活動も行われた。(山丹=新華社記者/胡偉傑)=2019(令和元)年12月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019122603103

  •  「新華社」端午節の風物詩、四角い「ちまき」浙江省寧海県
    02:04.40
    2020年06月23日
    「新華社」端午節の風物詩、四角い「ちまき」浙江省寧海県

    中国浙江省寧波市寧海県には、端午節(旧暦5月5日、今年は6月25日)にちまきを作って食べたり、贈り合ったりする習慣がある。同県長街鎮の「横包ちまき」は四角い形が特徴。作る時はまず、集めたタケノコの皮にカビが生えないよう天日干しし、重しを乗せて一晩水に漬けることで柔らかくするとともに汚れを取る。もち米は半日水に浸し、ソラマメやエンドウ、アズキ、干しイモなども準備。皮に米を入れた後、押し込みながら詰め、麻ひもで縛って茹でる。蒸し上がったら赤砂糖をかけて食べる。(記者/鄭夢雨)<映像内容>横包ちまきの調理の様子、撮影日:撮影日不明、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062508619

  • VEGETABLES VEGETABLES
    2020年08月10日
    VEGETABLES VEGETABLES

    Vegetables. Artichoke, beetroot, broad beans and courgettePhoto Adam Ihse / TT / Code 9200 =2020(令和2)年8月10日、クレジット:TT News Agency/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020120308997

  • VEGETABLES VEGETABLES
    2020年08月10日
    VEGETABLES VEGETABLES

    Vegetables. Artichoke, beetroot, broad beans and courgettePhoto Adam Ihse / TT / Code 9200 =2020(令和2)年8月10日、クレジット:TT News Agency/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020111703999

  •  VEGETABLES
    2020年08月10日
    VEGETABLES

    August 10, 2020, Gテ傍eborg, 9906, SVERIGE: Vegetables. Artichoke, beetroot, broad beans and courgette..Photo Adam Ihse / TT / Code 9200. (Credit Image: © Adam Ihse)、クレジット:©Adam Ihse/共同通信イメージズ ※France, Germany, Scandinavia and UK Rights OUT

    商品コード: 2020111604580

  •  (3)上海市の1~3月の消費者信頼感、前期比6・9ポイント上昇
    2021年04月17日
    (3)上海市の1~3月の消費者信頼感、前期比6・9ポイント上昇

    上海市の江橋卸売市場に運び込まれた新鮮なソラマメ。(3月25日撮影)中国の上海財経大学がこのほど発表した2021年第1四半期(1~3月)の「上海市消費者信頼感指数」は120・9と、前期比で6・9ポイント上昇した。前年同期からは3・7ポイントの上昇。調査は同大応用統計研究センターと上海社会調査研究センター同大サブセンターが実施した。同指数は現在と将来の経済情勢に対する消費者心理を反映しており、100を超えると「楽観」を表す。(上海=新華社記者/方喆)= 配信日: 2021(令和3)年4月17日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021041704181

  •  Farmers market in August
    2021年08月25日
    Farmers market in August

    25.08.2021, PärnuFarmers market at Pärnu. Veggies and fruits. Broad beans. Photo Urmas Luik, Pärnu PM=2021(令和3)年8月25日、クレジット:Pärnu PM/Scanpix Baltics/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021082802891

  • 本画像はログイン後にご覧いただけます
    2021年12月14日
    (1)南京大虐殺犠牲者を弔う「燭光祭」開催

    13日、燭光祭で「そら豆の歌」を歌う江蘇大劇院児童合唱団。中国で8回目の南京大虐殺犠牲者国家公祭日(追悼日)を迎えた13日夜、江蘇省南京市の侵華日軍南京大屠殺遇難同胞紀念館で犠牲者を弔う「燭光祭」が行われた。参加者はキャンドルの灯(ともしび)に悲しみを託し、平和を願った。(南京=新華社記者/李博)= 配信日: 2021(令和3)年12月14日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021121410065

  • 蚕豆神社のお守り 腎臓患者見守る神社
    2022年03月01日
    蚕豆神社のお守り 腎臓患者見守る神社

    「蚕豆神社」が作った腎臓病患者向けのお守り=2月、栃木県鹿沼市

    商品コード: 2022030101038

  • 蚕豆神社と竹村克己院長 腎臓患者見守る神社
    2022年03月01日
    蚕豆神社と竹村克己院長 腎臓患者見守る神社

    腎臓病患者のために「蚕豆神社」を建立した竹村内科腎クリニックの竹村克己院長=2月、栃木県鹿沼市

    商品コード: 2022030101013

  • お守りやお札と竹村院長 腎臓患者見守る神社
    2022年03月01日
    お守りやお札と竹村院長 腎臓患者見守る神社

    「蚕豆神社」のお守りやお札と竹村内科腎クリニックの竹村克己院長=2月、栃木県鹿沼市

    商品コード: 2022030101048

  •  Florida News - March 30, 2022
    2022年03月30日
    Florida News - March 30, 2022

    March 30, 2022, Florida, USA: Yellowtail crudo is served with fava beans, Fresno chiles, crispy artichokes and a Meyer lemon vinaigrette. (Credit Image: © Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022041104266

  •  SYRIA-DAMASCUS-BROAD BEAN-HARVEST
    2022年05月10日
    SYRIA-DAMASCUS-BROAD BEAN-HARVEST

    (220510) -- DAMASCUS, May 10, 2022 (Xinhua) -- A farmer harvests broad beans on a farmland in the countryside of Damascus, capital of Syria, on May 9, 2022. (Photo by Ammar Safarjalani/Xinhua)= 配信日: 2022(令和4)年5月10日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022051101017

  •  SYRIA-DAMASCUS-BROAD BEAN-HARVEST
    2022年05月10日
    SYRIA-DAMASCUS-BROAD BEAN-HARVEST

    (220510) -- DAMASCUS, May 10, 2022 (Xinhua) -- A farmer harvests broad beans on a farmland in the countryside of Damascus, capital of Syria, on May 9, 2022. (Photo by Ammar Safarjalani/Xinhua)= 配信日: 2022(令和4)年5月10日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022051100802

  •  SYRIA-DAMASCUS-BROAD BEAN-HARVEST
    2022年05月10日
    SYRIA-DAMASCUS-BROAD BEAN-HARVEST

    (220510) -- DAMASCUS, May 10, 2022 (Xinhua) -- Farmers harvest broad beans on a farmland in the countryside of Damascus, capital of Syria, on May 9, 2022. (Photo by Ammar Safarjalani/Xinhua)= 配信日: 2022(令和4)年5月10日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022051100902

  •  ソラマメ
    2022年06月01日
    ソラマメ

    ソラマメ。初夏の味覚として親しまれる食材。国内で出回るほとんどは粒の大きさが1寸(約3センチ)ほどの「一寸ソラマメ」と呼ばれる銘柄で、タンパク質やビタミン、カリウム、鉄などを豊富に含み、夏バテ予防に効果があるとされる。岡山県内では5月上旬から玉野市、浅口市といった県南で出荷が始まり、6月にかけて高梁市、真庭市など産地が北へ移る。=撮影日不明、場所不明、クレジット:山陽新聞/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022060109333

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- Zhang Huiqiang, deputy curator of the Chengdu Sichuan Cuisine Museum, cooks Kung Pao chicken, a typical Sichuan dish, in the museum in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province, June 9, 2022. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109523

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- Photo taken on June 9, 2022 shows a drying yard of Sichuan Pixiandouban Co., Ltd. in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109524

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- Photo taken on June 9, 2022 shows a modern drying yard of Sichuan Pixiandouban Co., Ltd. in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109543

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- Children try grinding soybeans into small bits with a hand-powered stone mill in Chengdu Sichuan Cuisine Museum in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province, June 5, 2022. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109546

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- Photo taken on June 9, 2022 shows the production line in Sichuan Pixiandouban Co., Ltd. in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109516

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- Zhang Huiqiang (R), deputy curator of the Chengdu Sichuan Cuisine Museum, helps as he teaches a tourist to cook Kung Pao chicken, a typical Sichuan dish, in the museum in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province, June 9, 2022. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109521

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- A cook demonstrates the cooking skills to produce Sichuan cuisine in Chengdu Sichuan Cuisine Museum in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province, June 5, 2022. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109544

  •  CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)
    2022年06月11日
    CHINA-SICHUAN-CHENGDU-SICHUAN CUISINE (CN)

    (220611) -- CHENGDU, June 11, 2022 (Xinhua) -- A staff member processes bean sauce in Sichuan Pixiandouban Co., Ltd. in Chengdu, southwest China‘s Sichuan Province, June 9, 2022. Sichuan cuisine is one of the eight Chinese culinary specialties. Bean sauce, or Doubanjiang, is commonly referred to as “the soul of Sichuan cuisine.“ Doubanjiang is a spicy, salty paste made from fermented broad beans, soybeans, salt, rice, and various spices. The technique of producing doubanjiang was listed as a national intangible cultural heritage in 2008. Sichuan cuisine, including doubanjiang, is a reflection of the distinctive and profound local culture. Cooking skills related to Sichuan cuisine integrate the wisdom of local people, as an important part of Bashu culture along with the Sichuan dialect and opera...= 配信日: 2022(令和4)年6月11日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022061109542

  •  Lebanese rely on affordable traditional meals amid economic crisis
    02:05.20
    2022年11月30日
    Lebanese rely on affordable traditional meals amid economic crisis

    STORY: Lebanese rely on affordable traditional meals amid economic crisisDATELINE: Nov. 30, 2022LENGTH: 0:02:05LOCATION: BeirutCATEGORY: SOCIETYSHOTLIST:1. various of a local canteen offering ful medamesSTORYLINE:Lebanon‘s financial and economic crisis has forced Lebanese to cut down their expenses and spend less on different kinds of needs including food.Since 2019, Lebanon‘s financial meltdown, seen by the World Bank as one of the worst crises since the 1850s, has plunged over 80 percent of the Lebanese population into poverty.Many Lebanese can‘t afford different types of food. They have to rely on cheap meals, such as traditional food.Ful medames is a traditional Lebanese meal prepared with cooked fava beans seasoned with garlic, olive oil, cumin and lemon juice.A plate of it for two people costs around 60,000 Lebanese pounds (1.5 U.S...= 配信日: 2022(令和4)年11月30日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022120203260

  •  Daily Life In Tel Aviv
    2022年12月30日
    Daily Life In Tel Aviv

    Broad bean is seen on a stand in Tel Aviv, Israel on December 30, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto)=クレジット:Jakub Porzycki/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023011201820

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    Two gentlemen are preparing to light the bonfire in the center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on 22 January 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406590

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    Bonfire in front of the Church of Sant‘Agostino di Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on 22 January 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406226

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A boy manages the bonfire in the historic center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406240

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A family gathered in front of the bonfire in the historic center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406506

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    Bonfire in front of the Church of Sant‘Agostino di Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on 22 January 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406650

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    The bonfire in Piazza Vittorio Emanuele in the center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406390

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    Bonfire in front of the Church of Sant‘Agostino di Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on 22 January 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406620

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A gentleman is lighting the bonfire in the center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406597

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A gentleman manages the bonfire on the seafront of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406548

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    Two gentlemen are preparing to light the bonfire in the center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on 22 January 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406529

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A family gathered in front of the bonfire in the historic center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406582

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A gentleman manages the bonfire on the seafront of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406538

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    A gentleman manages the bonfire in front of the Church of Sant‘Agostino di Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406792

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    The bonfire in Piazza Vittorio Emanuele in the center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on January 22, 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406779

  •  ITALY-FESTIVAL/
    2023年01月22日
    ITALY-FESTIVAL/

    Some gentlemen with an umbrella in front of the bonfire in the historic center of Giovinazzo on the occasion of Sant‘Antonio Abate on 22 January 2023.The day of the Fires of Sant‘Antonio Abate is the most important day of the winter for Giovinazzo, expected for three years due to the pandemic. On the occasion of the Saint, a bonfire is lit in different areas of the city and broad beans, olives, fresidde are enjoyed while drinking good red wine, after the dark of the Covid-19 pandemic (Photo by Davide Pischettola/NurPhoto)=クレジット:Davide Pischettola/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023020406658

  •  「新華社」春の花々がごちそうに変身雲南省保山市
    01:13.24
    2023年03月16日
    「新華社」春の花々がごちそうに変身雲南省保山市

    中国雲南省の高黎貢山(こうれいこうざん)の麓にある保山市隆陽区芒寛イ族ダイ族郷は3月に入り、一斉に咲いた花々が山一面を覆っている。地元の人々は料理に花を取り入れ、ソラマメとバウヒニアの花の炒め物、ベニバナと卵の煮込み、キワタの花の魚あんかけなど、大自然からの贈り物を満喫している。イ族の女性、朱淑娟(しゅ・しゅくけん)さんは「地元の人は花が好きで、花の食べ方にも詳しい。美しい花々で作られたおいしい料理こそ雲南省の春の風物詩だ」と述べた。(記者/何春好) =配信日: 2023(令和5)年3月16日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023031611918

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001379

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001359

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001056

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001069

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001121

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    Palestinian farmers harvest broad beans in their field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033000902

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    Palestinian farmers harvest broad beans in their field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001029

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001259

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033001385

  •  PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE
    2023年03月28日
    PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-DAILY LIFE

    A Palestinian female farmer harvests broad beans in a field, east of Gaza City by the border with Israel on March 28, 2023. (Photo by Majdi Fathi/NurPhoto)、クレジット:Majdi Fathi/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023033000864

  •  「新華社」エリトリアに根付く中国野菜専門家派遣、着実に成果
    01:18.64
    2023年05月28日
    「新華社」エリトリアに根付く中国野菜専門家派遣、着実に成果

    アフリカ東部、紅海に面するエリトリアは、農業が経済の支柱で、人口の約5分の4が農業・牧畜業に従事している。これまでは農産物の品種の少なさと農業技術の遅れが大きな足かせとなっていたが、ここ数年は中国との協力が現地の人々の生活を改善しつつある。中国農業農村部は、同国の農業を後押しするために上級専門家チームを立ち上げ、これまで3回にわたり専門家を派遣。豆類作物や果樹、園芸、油糧作物などの技術支援を実施し大きな効果を上げてきた。エリトリアの建設事業に長年関わってきた四川公路橋梁建設集団も四川省政府のあっせんを受けて農業専門家2人を派遣し、種子選別や育種などの試験・実証プロジェクトに参加させている。専門家チームが中国から持ち込んだ210本のリンゴの苗木は、1年間の栽培を経て実をつけ始めている。豆類・油糧作物の実証栽培農地で収穫を終えたソラマメや赤インゲン、アブラナは、現地品種に比べ生産量が5割以上増えた。雨季に入る6月以降は新たな栽培を始めるほか、地元の農業技術者や農家を育成し、精密農業も実施する。四川道路橋梁建設集団の実証栽培農地では、青々としたインゲンが枝いっぱいにぶら下がっている。エリトリア政府が全国で大規模栽培を実施すれば、現地の人々は500グラム当たり数十元(1元=約20円)相当の野菜を買う必要がなくなる。中国・エリトリア農業技術協力プロジェクトのエリトリア側コーディネーター、アスメラシュ氏は「中国から輸入したアブラナの種は首都アスマラでの栽培に非常に適している」と説明。「ソラマメと赤インゲンの試験栽培も3カ所で実施し、満足のいく結果が出ている」と明らかにした。エリトリア支援に関わる農業専門家の馮軍(ふう・ぐん)氏は「中国からアブラナやトウガラシなど多くの品種を持ち込んだ。地元の人々の食卓により多く、より良い選択肢を提供していきたい」と語った。エリトリアのベルヘ農業相も「両国の農業協力の出だしは良好だ。現時点で多くの成果をあげている」と評価した。(記者/鄧敏、劉万利、汪平) =配信日: 2023(令和5)年5月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023052812089

  •  broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba), field, harvest, combine harvester
    2023年07月24日
    broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba), field, harvest, combine harvester

    A combine harvester harvests a field of broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba) in Uhretice near Pardubicd, Czech Republic, on July 24, 2023. (CTK Photo/Josef Vostarek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023072511720

  •  broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba), field, harvest, combine harvester
    2023年07月24日
    broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba), field, harvest, combine harvester

    A combine harvester harvests a field of broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba) in Uhretice near Pardubicd, Czech Republic, on July 24, 2023. (CTK Photo/Josef Vostarek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023072511770

  •  broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba), field, harvest, combine harvester
    2023年07月24日
    broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba), field, harvest, combine harvester

    A combine harvester harvests a field of broad bean, fava bean, faba bean (Vicia faba) in Uhretice near Pardubicd, Czech Republic, on July 24, 2023. (CTK Photo/Josef Vostarek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023072511772

  • 1
  • 2