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「バウムクーヘン」の写真・グラフィックス・映像

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  • ユーハイム本店 創業時のレシピ使い復興
    2004年01月14日
    ユーハイム本店 創業時のレシピ使い復興

    震災後に見つかった創業当時のレシピで作られたバウムクーヘン(中央下)は店の人気商品=13日午後、神戸市中央区のユーハイム本店

    商品コード: 2004011400009

  •  山本隆夫さん
    2006年08月11日
    山本隆夫さん

    バウムクーヘンで国際コンクールの三つ星を取った山本隆夫(やまもと・たかお)さん

    商品コード: 2006081100125

  • 2006年09月19日

    「カラー」【】 ◎山本隆夫(やまもと・たかお)、バウムクーヘン国際コンクールで三つ星獲得したシェフ、2006年6月7日撮影、顔

    商品コード: 2006091900017

  • 「ねんりん家」に並んだ列 行列も名物、東京スイーツ
    2009年05月13日
    「ねんりん家」に並んだ列 行列も名物、東京スイーツ

    東京駅八重洲口の大丸東京店でバームクーヘンの「ねんりん家」に並んだ行列=1日

    商品コード: 2009051300172

  • バームクーヘンサンド 仕事前に手早く、おいしく
    2010年03月17日
    バームクーヘンサンド 仕事前に手早く、おいしく

    羽田空港第2ターミナルで味わえる「バームクーヘンサンドイッチ」

    商品コード: 2010031700229

  • ピーパー大臣と伴野副大臣 日独交流150周年が開幕
    2010年10月16日
    ピーパー大臣と伴野副大臣 日独交流150周年が開幕

    巨大なバウムクーヘンを前に笑顔を見せるドイツ外務省のピーパー国務大臣(右)と伴野豊外務副大臣=16日午後、横浜市都筑区の東京横浜独逸学園

    商品コード: 2010101600152

  •  塩で甘さ控えめ
    2012年04月14日
    塩で甘さ控えめ

    高知県の室戸海洋深層水から作った塩を使用したバウムクーヘン「ジオバウム」

    商品コード: 2012041400158

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    2012年10月13日
    松のバウムクーヘン

    松の年輪をイメージした岩手県陸前高田市の菓子店「木村屋」のバウムクーヘン「夢の樹バウム」

    商品コード: 2012101300185

  • 抹茶入りのバウムクーヘン 商品ニュース
    2014年02月24日
    抹茶入りのバウムクーヘン 商品ニュース

    ユーハイムの「抹茶のバウムクーヘン」

    商品コード: 2014022400977

  • バウムクーヘン作る店員 たねや、滋賀に旗艦店
    2015年01月09日
    バウムクーヘン作る店員 たねや、滋賀に旗艦店

    「たねやグループ」旗艦店の店頭で、バウムクーヘンを作る店員=9日午前、滋賀県近江八幡市

    商品コード: 2015010900207

  •  MDR Riverboat - Bettina Hennig
    2018年12月14日
    MDR Riverboat - Bettina Hennig

    14 December 2018, Saxony, Leipzig: Bettina Hennig, owner of Erste Salzwedeler Baumkuchenfabrik, recorded on the occasion of the MDR talk show “Riverboat“ on 14.12.2018 in Leipzig. Photo: Thomas Schulze/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019011023111

  •  MDR Riverboat - Bettina Hennig
    2018年12月14日
    MDR Riverboat - Bettina Hennig

    14 December 2018, Saxony, Leipzig: Bettina Hennig, owner of Erste Salzwedeler Baumkuchenfabrik, recorded on the occasion of the MDR talk show “Riverboat“ on 14.12.2018 in Leipzig. Photo: Thomas Schulze/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019011023220

  •  MDR Riverboat - Bettina Hennig
    2018年12月14日
    MDR Riverboat - Bettina Hennig

    14 December 2018, Saxony, Leipzig: Bettina Hennig, owner of Erste Salzwedeler Baumkuchenfabrik, recorded on the occasion of the MDR talk show “Riverboat“ on 14.12.2018 in Leipzig. Photo: Thomas Schulze/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019011023102

  •  Baltic Sea Fair
    2019年03月06日
    Baltic Sea Fair

    06 March 2019, Mecklenburg-Western Pomerania, Rostock: After the start of the 29th Baltic Sea Fair, Helga Strehlow (l-r) and Karin Meinke cut freshly made Baumkuchen at the Komander family confectionery stand. On the first day of the five-day fair from 06.-10.03.2019, admission is traditionally free, which attracts a particularly large number of guests. Around 220 exhibitors present themselves at the consumer fair. Photo: Bernd Wüstneck/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030717817

  •  Wernigerode Impressions - October 2019
    2019年10月15日
    Wernigerode Impressions - October 2019

    Wernigerode, Germany 14. / 15. October 2019: Wernigerode Impressions - October 2019 Salzwedeler Baumkuchen, Feature / Symbol / Symbolfoto / characteristic / Detail / | usage worldwide、クレジット:Fotostand/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019102600160

  •  バウムクーヘン100年
    2019年11月06日
    バウムクーヘン100年

    広島市・似島

    商品コード: 2019110605455

  •  バウムクーヘン100年
    2019年11月06日
    バウムクーヘン100年

    広島市・似島

    商品コード: 2019110605457

  •  バウムクーヘン100年
    2019年11月06日
    バウムクーヘン100年

    広島市・似島

    商品コード: 2019110605460

  •  バウムクーヘン100年
    2019年11月06日
    バウムクーヘン100年

    広島市・似島

    商品コード: 2019110605463

  • イチゴのバウムクーヘン 商品ニュース
    2019年12月02日
    イチゴのバウムクーヘン 商品ニュース

    モンテールの「クウル・いちごバウム」

    商品コード: 2019120201059

  • イチゴのバウムクーヘン 商品ニュース
    2019年12月02日
    イチゴのバウムクーヘン 商品ニュース

    モンテールの「クウル・いちごバウム」

    商品コード: 2019120201490

  •  地球の割れ目、ゴジラも?
    2020年03月16日
    地球の割れ目、ゴジラも?

    「巨大バウムクーヘン」と呼ばれる「地層大切断面」=東京都大島町

    商品コード: 2020031601515

  • 回収されるバウムクーヘン バウムクーヘン2種回収
    2020年09月01日
    回収されるバウムクーヘン バウムクーヘン2種回収

    セブン&アイ・ホールディングスが自主回収する「セブンカフェ ふわふわバウムクーヘン」(上)と「セブンプレミアム ゴールド 金のしっとりバウムクーヘン」

    商品コード: 2020090108021

  • 絵本を手にする制作者 バウム伝来秘話で平和絵本
    2021年05月12日
    絵本を手にする制作者 バウム伝来秘話で平和絵本

    絵本「バウムクーヘンとあっくんの旅」を手にする、制作者の(左から)今井夏姫さん、阿形友望さん、向江あゆみさん=3月、広島市

    商品コード: 2021051211359

  •  Puff pastry in Japan
    2021年10月18日
    Puff pastry in Japan

    18 October 2021, Japan, Tokio: Hideo Kawamoto, President of the Japanese biscuit manufacturer Juchheim, stands next to an artificial intelligence (AI)-equipped oven for the production of a Baumkuchen according to an original German recipe. Baumkuchen is one of the most popular baked goods ever in the Asian country. This is thanks to the German confectioner Karl Juchheim. It was he who brought the Baumkuchen to Japan. (to dpa-Korr “Baumkuchen makes Japanese happy - thanks to a German confectioner“) Photo: Lars Nicolaysen/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021102209812

  •  Puff pastry in Japan
    2021年10月18日
    Puff pastry in Japan

    18 October 2021, Japan, Tokio: An oven equipped with artificial intelligence (AI) for the production of Baumkuchen according to the original German recipe of the Japanese pastry manufacturer Juchheim. Every Japanese knows Baumkuchen. This is thanks to the German confectioner Karl Juchheim, who brought the pastry to Japan as a prisoner of war in 1919. (to dpa-Korr “Baumkuchen makes Japanese happy - thanks to a German confectioner“) Photo: Lars Nicolaysen/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021102209794

  •  Puff pastry in Japan
    2021年10月18日
    Puff pastry in Japan

    18 October 2021, Japan, Tokio: Hideo Kawamoto, President of the Japanese biscuit manufacturer Juchheim, stands next to an artificial intelligence (AI)-equipped oven for the production of a Baumkuchen according to an original German recipe. Baumkuchen is one of the most popular baked goods ever in the Asian country. This is thanks to the German confectioner Karl Juchheim. It was he who brought the Baumkuchen to Japan. Photo: Lars Nicolaysen/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021102213814

  •  Puff pastry in Japan
    2021年10月20日
    Puff pastry in Japan

    20 October 2021, Japan, Tokio: A Baumkuchen from the Japanese biscuit manufacturer Juchheim, baked according to an original German recipe. It was the German confectioner Karl Juchheim who brought the traditional sweet pastry to Japan as a prisoner of war in 1919. (to dpa-Korr “Baumkuchen makes Japanese happy - thanks to a German confectioner“) Photo: Lars Nicolaysen/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021102209751

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Harzer Baumkuchen slices are prepared for further processing. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108108

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Baumkuchen baker Christian Feuerstack covers the freshly baked Baumkuchen with a chocolate glaze. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108110

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Harzer Baumkuchen slices are prepared for further processing. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and produced with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108066

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: An employee of the Harzer Baumkuchenbäckerei uses a comb to set the characteristic waves in the Baumkuchen. In the oven, the Baumkuchen is baked at 300-400 degrees heat. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with different types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now especially in demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108091

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Baumkuchen baker Christian Feuerstack covers the freshly baked Baumkuchen with a chocolate glaze. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108094

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: View of the Baumkuchen bakery in Wernigerode. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108081

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Baumkuchen baker Christian Feuerstack hangs the freshly baked Baumkuchen on a rack to cool. In the oven, the Baumkuchen is baked at 300-400 degrees heat. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now especially in demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108090

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: In the oven, the Baumkuchen is baked with 300-400 degrees heat. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108093

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Baumkuchen rollers hang in a rack for cooling. In the oven, the Baumkuchen is baked with 300-400 degrees heat. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108106

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Baumkuchen baker Christian Feuerstack stands with a tablet in front of the freshly baked Baumkuchen rings. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and made with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108109

  •  Baumkuchen from Wernigerode
    2022年11月10日
    Baumkuchen from Wernigerode

    10 November 2022, Saxony-Anhalt, Wernigerode: Harzer Baumkuchen slices are prepared for further processing. The four- to 30-centimeter Baumkuchen rings, which are coated with various types of chocolate, nougat or fondant and produced with different fillings, are now in particularly high demand during Advent and Christmas. Around 30 tons of Baumkuchen leave the company every year. Photo: Matthias Bein/dpa、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022111108104

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    2022年11月12日
    バウムクーヘン供える人 ドイツ兵捕虜の追悼式

    広島市で開かれたドイツ兵捕虜の追悼式で、バウムクーヘンを供えるユーハイム福岡支店の社員ら=12日午前

    商品コード: 2022111213004

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