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「ブドウの葉」の写真・グラフィックス・映像
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-The Chariot of Aurora.The Chariot of Aurora. Artist: Giovanni Battista Tiepolo (Italian, Venice 1696-1770 Madrid). Dimensions: 35 1/2 x 28 5/8 in. (90.2 x 72.7 cm). Date: 1760s.Aurora, in her chariot, is accompanied by the Hours and heralded by Apollo; Time is on the right. Also recognizable are Ceres, with a sheaf of wheat, and Bacchus, wearing a crown of vine leaves. The sketch may have been presented as a proposal by Tiepolo for the decoration of a ceiling in the Palacio Real in Madrid. Tiepolo was summoned to Spain in 1762 to decorate the throne room; a ceiling on this theme was painted in the queen‘s bedroom in 1763 by the artist‘s German rival, Anton Raphael Mengs. Museum: Metropolitan Museum of Art, New York, USA.、クレジット:Album/Metropolitan Museum of Art,NY/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。表紙、広告、プロモーション、商業目的での利用はお問合せください。クレジットは必ず表記してください。
商品コード: 2020033004124
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-The Holy Family with the Infant Saint John the Baptist.The Holy Family with the Infant Saint John the Baptist. Artist: Perino del Vaga (Pietro Buonaccorsi) (Italian, Florence 1501-1547 Rome). Dimensions: 34 3/4 x 25 5/8 in. (88.3 x 65.1 cm). Date: ca. 1524-26.Florentine by birth, Perino was trained in Raphael‘s workshop in Rome, where he soon became one of the most inventive artists of his generation. This is a rare devotional painting by him. It includes traditional symbols such as the goldfinch (symbolic of the Resurrection), but also more unusual details, especially a young Saint John who is crowned with grape leaves and wears a leopard skin, usually associated with the god Bacchus--a mingling of pagan and Christian iconography. The exquisite depiction of the infant Christ shows the care with which Perino approached this panel. Museum: Metropolitan Museum of Art, New York, USA.、クレジット:Album/Metropolitan Museum of Art,NY/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。表紙、広告、プロモーション、商業目的での利用はお問合せください。クレジットは必ず表記してください。
商品コード: 2020061105969
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-Moillon, LouiseBasket with Peaches and Grapes.、クレジット:Universal Images Group/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。広告、プロモーション、商業目的での利用に関してはお問合せください。
商品コード: 2019121703750
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-Grape Leaves from a Curtain, 400s-500s.Grape Leaves from a Curtain, 400s-500s. Egypt, Byzantine period, 5th-6th Century. Weft-faced plain weave with tapestry weave and supplementary weft wrapping; undyed linen and dyed wool; average: 19 x 31.5 cm (7 1/2 x 12 3/8 in.).、クレジット:Album/quintlox/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。表紙、広告、プロモーション、商業目的での利用はお問合せください。クレジットは必ず表記してください。
商品コード: 2022062704413
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-Fresco depicting a mask on vine leaves and bunches of grapes. 20-10 BC. From House of Popidi, Pompeii. National Archaeological MFresco depicting a mask on vine leaves and bunches of grapes. 20-10 BC. From House of Popidi, Pompeii. National Archaeological Museum. Naples. Italy.、クレジット:Album/Prisma/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。表紙、広告、プロモーション、商業目的での利用はお問合せください。クレジットは必ず表記してください。
商品コード: 2019091800486
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-Lampas with scrolling vines and grape leaves, 1300s. Probably Iran. Lampas: silk and gold thread;Lampas with scrolling vines and grape leaves, 1300s. Probably Iran. Lampas: silk and gold thread; overall: 21 x 22.9 cm (8 1/4 x 9 in.).、クレジット:Universal Images Group/共同通信イメージズ
商品コード: 2022010506408
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-Dyonisus. God of wine. Bronze statuette depicting the God with panther skin, sandals and crown of clusters and vine leaves. In hDyonisus. God of wine. Bronze statuette depicting the God with panther skin, sandals and crown of clusters and vine leaves. In his left hand, he originally held a pot of wine. Roman-Germanic Museum. Cologne. Germany.、クレジット:Album/Prisma/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。表紙、広告、プロモーション、商業目的での利用はお問合せください。クレジットは必ず表記してください。
商品コード: 2019083001113
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1999年03月24日遺伝子組み換えのブドウ うどんこ病に強いブドウ遺伝子組み換えしたブドウの葉(右)はうどんこ病の糸状菌を噴霧しても白くならない。左はうどんこ病になった葉=茨城県つくば市の農水省果樹試験場
商品コード: 1999032400127
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2013年12月31日Decorative Stone Carving 2013.Decorative Stone Carving 2013. Grapes vines and leaves.、クレジット:World History Archive/ニューズコム/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。広告、プロモーション、商業目的での利用に関してはお問合せください。
商品コード: 2019071807315
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2013年12月31日Decorative Stone Carving 2013.Decorative Stone Carving 2013. Grapes vines and leaves.、クレジット:World History Archive/ニューズコム/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。広告、プロモーション、商業目的での利用に関してはお問合せください。
商品コード: 2019071807229
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2013年12月31日Decorative Stone Carving 2013.Decorative Stone Carving 2013. Grapes vines and leaves.、クレジット:World History Archive/ニューズコム/共同通信イメージズ ※エディトリアル使用のみ。広告、プロモーション、商業目的での利用に関してはお問合せください。
商品コード: 2019071807233
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2018年10月10日Autumn in the vineyards10 October 2018, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: Colourful vine leaves hang in front of the Rotenberg burial chapel. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2018101527832
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2018年10月12日Sunrise over Besigheim12 October 2018, Baden-Wuerttemberg, Besigheim: 12 October 2018, Germany, Besigheim: Colourful vine leaves hang in front of the old town of Besigheim. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2018101900296
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2018年10月12日Sunrise over Besigheim12 October 2018, Baden-Wuerttemberg, Besigheim: 12 October 2018, Germany, Besigheim: Colourful vine leaves hang in front of the old town of Besigheim. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2018101900402
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2018年10月15日Autumn in Sanssouci15 October 2018, Brandenburg, Potsdam: The vine leaves in the park of Sanssouci at Charlottenhof Castle glow red. Photo: Bernd Settnik/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2018101623789
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2018年11月22日Full sun in Stuttgart22 November 2018, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: The last autumn-coloured vine leaves hang in the sunshine on the vines of Württemberg in Stuttgart‘s Rotenberg district. Photo: Christoph Schmidt/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2018113032482
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2018年11月22日Full sun in Stuttgart22 November 2018, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: The last autumn-coloured vine leaves hang in the sunshine on the vines of Württemberg in Stuttgart‘s Rotenberg district. Photo: Christoph Schmidt/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2018113032461
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2019年08月22日Wine leaves in the evening light22 August 2019, Bavaria, Gro゚langheim: The vine leaves, which are partly discoloured in autumn, shine in a vineyard at sunset. Photo: Karl-Josef Hildenbrand/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019082302308
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2019年08月22日Wine leaves in the evening light22 August 2019, Bavaria, Gro゚langheim: A vine leaf, partly discoloured in autumn, glows in a vineyard at sunset. Photo: Karl-Josef Hildenbrand/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019082302099
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2019年08月22日Wine leaves in the evening light22 August 2019, Bavaria, Gro゚langheim: The vine leaves, which are partly discoloured in autumn, shine in a vineyard at sunset. Photo: Karl-Josef Hildenbrand/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019082302251
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2019年08月22日Wine leaves in the evening light22 August 2019, Bavaria, Gro゚langheim: The vine leaves, which are partly discoloured in autumn, shine in a vineyard at sunset. Photo: Karl-Josef Hildenbrand/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019082302250
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2019年10月08日Autumn weather in Saxony08 October 2019, Saxony, Dresden: Vine leaves with raindrops can be seen on a wall. Photo: Robert Michael/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019101001472
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2019年10月14日Autumn at Blankensee14 October 2019, Brandenburg, Trebbin: Autumn-coloured vine leaves on the shore of Blankensee shine in the sun. Photo: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019102103163
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2019年10月14日Autumn at Blankensee14 October 2019, Brandenburg, Trebbin: Autumn-coloured vine leaves on the shore of Blankensee shine in the sun. Photo: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019101606613
- 本画像はログイン後にご覧いただけます2019年10月28日ギリシャ企業、伝統料理に必要なブドウの葉を新疆から輸入
ブドウの葉を手に業務について話し合う、パリリアの中国子会社「黄金葉」の総経理ゲオルギオス・インジェス(GeorgiosIntzes)さん(中央)と中国人従業員たち。(10月28日撮影)ギリシャの食品会社「パリリア(PalirriaS.A)」は今年、伝統料理「ドルマ(Dolma)」の食材であるブドウの葉を中国新疆ウイグル自治区トルファン市から3700トン仕入れた。ドルマはギリシャ、トルコなどの国・地域で人気のある料理で、肉と米でできた具をブドウの葉で包んで作る。(ウルムチ=新華社記者/張暁竜)=2019(令和元)年10月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2019111400163
- 本画像はログイン後にご覧いただけます2019年10月28日ギリシャ企業、伝統料理に必要なブドウの葉を新疆から輸入
ギリシャなどの国で人気のある伝統料理「ドルマ」。(10月28日撮影)ギリシャの食品会社「パリリア(PalirriaS.A)」は今年、伝統料理「ドルマ(Dolma)」の食材であるブドウの葉を中国新疆ウイグル自治区トルファン市から3700トン仕入れた。ドルマはギリシャ、トルコなどの国・地域で人気のある料理で、肉と米でできた具をブドウの葉で包んで作る。(ウルムチ=新華社記者/張暁竜)=2019(令和元)年10月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2019111400197
- 本画像はログイン後にご覧いただけます2019年10月28日ギリシャ企業、伝統料理に必要なブドウの葉を新疆から輸入
ブドウの葉を手に業務について話し合う、パリリアの中国子会社「黄金葉」の総経理ゲオルギオス・インジェス(GeorgiosIntzes)さん(左)と中国人従業員。(10月28日撮影)ギリシャの食品会社「パリリア(PalirriaS.A)」は今年、伝統料理「ドルマ(Dolma)」の食材であるブドウの葉を中国新疆ウイグル自治区トルファン市から3700トン仕入れた。ドルマはギリシャ、トルコなどの国・地域で人気のある料理で、肉と米でできた具をブドウの葉で包んで作る。(ウルムチ=新華社記者/張暁竜)=2019(令和元)年10月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2019111400166
- 本画像はログイン後にご覧いただけます2019年10月28日ギリシャ企業、伝統料理に必要なブドウの葉を新疆から輸入
ブドウの葉を貯蔵するタンク内の塩分濃度をチェックする、パリリアの中国子会社「黄金葉」の総経理ゲオルギオス・インジェス(GeorgiosIntzes)さん(中央)と1次加工を担当する作業員たち。(10月28日撮影)ギリシャの食品会社「パリリア(PalirriaS.A)」は今年、伝統料理「ドルマ(Dolma)」の食材であるブドウの葉を中国新疆ウイグル自治区トルファン市から3700トン仕入れた。ドルマはギリシャ、トルコなどの国・地域で人気のある料理で、肉と米でできた具をブドウの葉で包んで作る。(ウルムチ=新華社記者/張暁竜)=2019(令和元)年10月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2019111400156
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1次加工後のブドウの葉。(10月28日撮影)ギリシャの食品会社「パリリア(PalirriaS.A)」は今年、伝統料理「ドルマ(Dolma)」の食材であるブドウの葉を中国新疆ウイグル自治区トルファン市から3700トン仕入れた。ドルマはギリシャ、トルコなどの国・地域で人気のある料理で、肉と米でできた具をブドウの葉で包んで作る。(ウルムチ=新華社記者/張暁竜)=2019(令和元)年10月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2019111400189
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2019年11月08日Restoration work in the Wörlitz Castle08 November 2020, Saxony-Anhalt, Wörlitz: In the castle of the Dessau-Wörlitzer Gartenreich, the graduate restorer Katrin Drabner retouches the vine leaf frame on the middle rosette in the concert room. The works on the ground floor, the so-called Beletage, will complete the extensive restoration work at the beginning of 2020. The castle was built about 250 years ago by the architect Friedrich Wilhelm von Erdmannsdorff on behalf of Prince Leopold III Friedrich Franz von Anhalt-Dessau (1740-1817) and, like Wörlitzer Park, is now a UNESCO World Heritage site. Photo: Waltraud Grubitzsch/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2019112000435
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ギリシャの食品会社「パリリア(PalirriaS.A)」は今年、伝統料理「ドルマ(Dolma)」の食材であるブドウの葉を中国新疆ウイグル自治区トルファン市から3700トン仕入れた。ドルマはギリシャ、トルコなどの国・地域で人気のある料理で、肉と米でできた具をブドウの葉で包んで作る。トルファン市は中国で最も有名なブドウの生産地で、ブドウ栽培面積は56万7千ムー(約3万7800ヘクタール)、生産量は114万トンに上る。パリリアが同市に設けた中国子会社「黄金葉」の総経理、ギリシャ人のゲオルギオス・インジェス(GeorgiosIntzes)さんは、ドルマは包んでいる葉も食べるため、歯ごたえだけでなく厚すぎないという食感上の高い条件が求められるが、トルファンのブドウの葉はちょうどこの特性を備えていると語った。ブドウの葉の買い付けを専門に手掛ける黄金葉の中国人従業員、周長江(しゅう・ちょうこう)さんは、最初の年はトルファンからブドウの葉を660トンしか買い付けなかったが、ここ8年の年間平均買い付け量は3千トンに達すると説明。同市はパリリアにとって最大のブドウの葉の供給地になったと話した。同市高昌区にある村の幹部によると、トルファンにはブドウの葉を食べる習慣はなく、大部分を羊のエサとしていたため、大した経済的効果や利益は生まれなかった。だが昨年は村民の平均純収入が1万2千元(1元=約16円)だった。ギリシャから来たブドウの葉ビジネスによって農家の収入源が増え、ブドウの葉の販売で農家1人当たり3カ月で4千元余り得られるようになったという。(記者/張暁竜、阿曼)<映像内容>ブドウの葉を使うギリシャやトルコなどの伝統料理「ドルマ」、中国からブドウの葉を輸入する様子、撮影日:撮影日不明、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2019111501277
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070907029
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906938
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906946
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906945
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906870
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906887
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070907045
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070907038
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906940
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906875
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906862
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070907046
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070907035
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906874
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070907049
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070906943
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070908498
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070908447
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2020年05月30日Stuffed grapes leave in Syrian cuisine.May 30, 2020: Grapes leaves filled with rice mixed with mincemeat and vegetables, made according to a Syrian recipe in the town of Gaziantep, in southern Turkey. Stuffed grape leaves are an important dish in the traditional Syrian diet, despite being quite laborious and requiring a lengthy preparation. Grape leaves are usually stuffed with rice and lamb, rice and beef, or rice and vegetables, in addition to spices (Credit Image: © Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire)、クレジット:©Mohammad Ata/IMAGESLIVE via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070908412
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2020年07月07日Viticulture on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070905263
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2020年07月07日Viticulture on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070905338
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2020年07月07日Viticulture on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070905317
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2020年07月07日Viniculture Dr. Lindicke on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020071004089
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2020年07月07日Viticulture on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070905332
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2020年07月07日Viniculture Dr. Lindicke on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020071003961
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2020年07月07日Viniculture Dr. Lindicke on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020071004092
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2020年07月07日Viticulture on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070905288
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2020年07月07日Viticulture on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020070905383
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2020年07月07日Viniculture Dr. Lindicke on the Werderaner Wachtelberg07 July 2020, Brandenburg, Werder (Havel): On the Werderaner Wachtelberg, foliage work is currently underway on the vines of the Dr. Lindicke winery. Leaves and superfluous shoots are being removed for better grape growth. The Müller-Thurgau, Cabernet Blanc, Sauvignon Blanc and other grape varieties are cultivated on an area of 56,000 square metres in one of the northernmost quality wine locations in Europe. After the harvest in late summer, the wines are processed and bottled in the family business‘s own winery. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020071004058
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2020年09月08日Vineyars of Zakarpattia Region in autumnSeptember 8, 2020, Zakarpattia Region, Ukraine: ZAKARPATTIA REGION, UKRAINE - The sun lights up the leaves of a grapevine, Zakarpattia Region, western Ukraine. (Credit Image: © Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire)、クレジット:©Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020091205023
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2020年09月29日Magdeburg Cathedral St. Mauritius and Catherine29 September 2020, Saxony-Anhalt, Magdeburg: Colourful vine leaves hang on the facade of one of the cathedral‘s side buildings. This year marks the 500th anniversary of the completion of the cathedral. Photo: Stephan Schulz/dpa-Zentralbild/ZB、クレジット:ZB/DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020101205238
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2020年10月20日Autumn vinelands in ZakarpattiaOctober 20, 2020, Zakarpattia Region, Ukraine: ZAKARPATTIA REGION, UKRAINE - OCTOBER 20, 2020 - grape leaves are seen in the sun, Berehovo district, Zakarpattia Region, western Ukraine. (Credit Image: © Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire)、クレジット:©Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020102400650
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2020年10月20日Autumn vinelands in ZakarpattiaOctober 20, 2020, Zakarpattia Region, Ukraine: ZAKARPATTIA REGION, UKRAINE - OCTOBER 20, 2020 - grape leaves are seen in the sun, Berehovo district, Zakarpattia Region, western Ukraine. (Credit Image: © Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire)、クレジット:©Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020102400618
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2020年10月20日Autumn vinelands in ZakarpattiaOctober 20, 2020, Zakarpattia Region, Ukraine: ZAKARPATTIA REGION, UKRAINE - OCTOBER 20, 2020 - grape leaves are seen in the sun, Berehovo district, Zakarpattia Region, western Ukraine. (Credit Image: © Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire)、クレジット:©Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020102400703
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2020年10月20日Autumn vinelands in ZakarpattiaOctober 20, 2020, Zakarpattia Region, Ukraine: ZAKARPATTIA REGION, UKRAINE - OCTOBER 20, 2020 - grape leaves are seen in the sun, Berehovo district, Zakarpattia Region, western Ukraine. (Credit Image: © Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire)、クレジット:©Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2020102400604
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2020年10月27日Golden October in Markgräflerland27 October 2020, Baden-Wuerttemberg, Müllheim: Insects buzz through the air against the light, while in the background the autumnally coloured leaves of vines can be seen. Photo: Philipp von Ditfurth/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020102806372
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2020年11月05日Autumn in the vineyards05 November 2020, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: The leaves of the vines are seen in the autumn colours yellow and red in a vineyard. Photo: Marijan Murat/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020110900372
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2020年11月05日Autumn in the vineyards05 November 2020, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: The leaves of the vines are seen in the autumn colours yellow and red in a vineyard. Photo: Marijan Murat/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ
商品コード: 2020110900380
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2021年06月02日Florida News - June 2, 2021June 2, 2021, DUNEDIN, Florida, USA: A dead seagrape leaf fades to grey on Wednesday, June 2, 2021, on the Osprey Trail at Honeymoon Island State Park in Dunedin. The protected plant is native to coastal beaches throughout tropical America and the Caribbean, including southern Florida, the Bahamas, the Greater and Lesser Antilles, and Bermuda. (Credit Image: © Douglas R. Clifford/Tampa Bay Times via ZUMA Wire)、クレジット:©Douglas R. Clifford/Tampa Bay Times via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2021060502301
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2021年06月02日Florida News - June 2, 2021June 2, 2021, DUNEDIN, Florida, USA: A dead seagrape leaf fades to grey on Wednesday, June 2, 2021, on the Osprey Trail at Honeymoon Island State Park in Dunedin. The protected plant is native to coastal beaches throughout tropical America and the Caribbean, including southern Florida, the Bahamas, the Greater and Lesser Antilles, and Bermuda. (Credit Image: © Douglas R. Clifford/Tampa Bay Times via ZUMA Wire)、クレジット:©Douglas R. Clifford/Tampa Bay Times via ZUMA Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2021061002262
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2021年08月18日FOOD-COOKING-BACKYARD-RECIPES-5-SLAugust 18, 2021: Dolmades are grape leaves stuffed with rice and other ingredients, shown Wednesday, August 18, 2021. (Credit Image: © Hillary Levin/TNS via ZUMA Press Wire/TNS via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Hillary Levin/TNS via ZUMA Press Wire/TNS via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2021092101702
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2021年10月09日Vineyards of Zakarpattia RegionOctober 9, 2021, Zakarpattia Region, Ukraine: ZAKARPATTIA REGION, UKRAINE - OCTOBER 10, 2021 - Reddened grape leaves, Zavydovo village, Mukachevo district, Zakarpattia Region, western Ukraine (Credit Image: © Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Serhii Hudak/Ukrinform via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2021101114691
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2022年11月10日LANEUVILLE EN LARRISNovember 10, 2022, LANEUVILLE EN LARRIS, GRAND-EST//MARNE, FRANCE: Vineyards around Laneuville en Larris - Light is piercing the clouds and provides a nice light on the countryside at the back | Vignoble autour de Laneuville en Larris en automne. Percee de lumiere sur la campagne a travers les nuages..Reporters / QUINET (Credit Image: © Reporters via ZUMA Press)、クレジット:©Reporters via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Europe Rights OUT
商品コード: 2022112001812
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2022年11月10日LANEUVILLE EN LARRISNovember 10, 2022, LANEUVILLE EN LARRIS, GRAND-EST//MARNE, FRANCE: Vineyards around Laneuville en Larris | Vignoble autour de Laneuville en Larris en automne...Reporters / QUINET (Credit Image: © Reporters via ZUMA Press)、クレジット:©Reporters via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Europe Rights OUT
商品コード: 2022112001131
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