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「ミシュランの星」の写真・グラフィックス・映像

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  • 2011年07月23日
    五稜郭跡を見る観光客 ミシュランの星で函館PR

    ミシュラン掲載記念のクイズ企画「函館の星を探せ」に参加し、五稜郭タワーを訪れた観光客=23日午後、北海道函館市

    商品コード: 2011072300312

  • 2011年07月28日
    五稜郭跡を見る観光客 ミシュランの星で函館PR

    ミシュラン掲載記念のクイズ企画「函館の星を探せ」に参加し、五稜郭タワーを訪れた観光客=23日午後、北海道函館市

    商品コード: 2011072800426

  • 2018年11月14日
    German twin chefs win second star in Bangkok

    14 November 2018, Thailand, Bangkok: The twin brothers Thomas (l) and Mathias Sühring are awarded a second Michelin star. Since 2017 the brothers have had their own restaurant in Thailand‘s capital, the “Sühring“. With new German cuisine, the Berlin twin brothers have cooked themselves a second Michelin star here. Photo: Christoph Sator/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018111523794

  • 2018年11月14日
    German twin chefs win second star in Bangkok

    14 November 2018, Thailand, Bangkok: The twin brothers Thomas (l) and Mathias Sühring are awarded a second Michelin star. Since 2017 the brothers have had their own restaurant in Thailand‘s capital, the “Sühring“. With new German cuisine, the Berlin twin brothers have cooked themselves a second Michelin star here. Photo: Christoph Sator/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018111524300

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt and his wife Slavka are delighted to receive the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703864

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Sauli Kemppainen, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703848

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Giulia Siegel at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703775

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Star chefs will be holding the new guide in their hands at the 2019 Michelin Star Awards. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703781

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Jan Hartwig at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703933

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Alexander Herrmann, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703690

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Franziska Knuppe with husband Christian Moestl-Knuppe at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703695

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Jimi Blue Ochsenknecht with his mother Natascha at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703771

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Claudia Campus (l) and Dany Michalski at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703774

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Dalad Kambhu, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703839

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Jan Hartwig at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703826

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Tobias B舩z, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703851

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Christoph Rainer, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703792

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt and his wife Slavka are delighted to receive the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703796

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Claudia Campus (l) and Dany Michalski at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703855

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: The Berlin chefs: Sauli Kemppainen, (l-r), Dalad Kambhu, Dylan Watson-Brawn and René Frank on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703861

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Christian Eckhardt, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703782

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Sauli Kemppainen (m), Dylan Watson-Brawn (l) and Dalad Kambhu are delighted to receive the award at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703778

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: The Duc Ngo at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703766

  • 2019年02月26日
    Michelin Award of the Stars 2019

    26 February 2019, Berlin: Pascal Couasnon (M), CEO Food & Travel Michelin, will be joined by the award-winning chefs at the press conference for the 2019 Michelin Stars ceremony organised by the Guide Michelin restaurant guide team. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703932

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: René Frank, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703812

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt and his wife Slavka are delighted to receive the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022704006

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt and his wife Slavka are delighted to receive the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022704008

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Dany Michalski at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703893

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt and his wife Slavka are delighted to receive the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703817

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt is delighted about the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703895

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Günther Krabbenhöft and Britt Kanja at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703878

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Christian Eckhardt, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703784

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Dany Michalski at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703709

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Daniel Gottschlich, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703815

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Jan Hartwig is pleased to receive the award at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703803

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Alexander Herrmann, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703785

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: The Berlin chefs: Sauli Kemppainen, (l-r), Dylan Watson-Brawn, Dalad Kambhu and René Frank, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703741

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Dalad Kambhu, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703934

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: The chefs are delighted to receive the award at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703713

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt is delighted about the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703779

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Daniel Gottschlich, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703828

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Sauli Kemppainen (r) and Dylan Watson-Brawn are delighted to receive the award at the 2019 Michelin Star Awards. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703810

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Felix Schneider, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703925

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Jan Hartwig is pleased to receive the award at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703927

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Harald Wohlfahrt and his wife Slavka are delighted to receive the “Chef Mentor Award“ at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703966

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Jan Hartwig at the Michelin Star Award 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703943

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Patrice Bou馘ib駘a (l) and The Duc Ngo at the Michelin Star Awards 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703767

  • 2019年02月26日
    Michelin Star Award 2019

    26 February 2019, Berlin: Daniel Gottschlich, cook, on the sidelines of the press conference for the Michelin Guide 2019. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019022703730

  • 2019年02月28日
    Old Bailiwick Michelin Star

    28 February 2019, Baden-Wuerttemberg, Köngen: Building view of the restaurant Alte Vogtei. The restaurant, which has been closed since summer 2018, has received a Michelin star guide in the new German edition 2019. (to dpa: “Closed restaurant in Köngen awarded with Michelin star“ from 28.02.2019) Photo: Oliver Willikonsky/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030301133

  • 2019年02月28日
    Old Bailiwick Michelin Star

    28 February 2019, Baden-Wuerttemberg, Köngen: Building view of the restaurant Alte Vogtei. The restaurant, which has been closed since summer 2018, has received a Michelin star guide in the new German edition 2019. (to dpa: “Closed restaurant in Köngen awarded with Michelin star“ from 28.02.2019) Photo: Oliver Willikonsky/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030301389

  • 2019年02月28日
    Old Bailiwick Michelin Star

    28 February 2019, Baden-Wuerttemberg, Köngen: Building view of the restaurant Alte Vogtei. The restaurant, which has been closed since summer 2018, has received a Michelin star guide in the new German edition 2019. (to dpa: “Closed restaurant in Köngen awarded with Michelin star“ from 28.02.2019) Photo: Oliver Willikonsky/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030300996

  • 2019年02月28日
    Old Bailiwick Michelin Star

    28 February 2019, Baden-Wuerttemberg, Köngen: Building view of the restaurant Alte Vogtei. The restaurant, which has been closed since summer 2018, has received a Michelin star guide in the new German edition 2019. (to dpa: “Closed restaurant in Köngen awarded with Michelin star“ from 28.02.2019) Photo: Oliver Willikonsky/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030301122

  • 2019年02月28日
    Old Bailiwick Michelin Star

    28 February 2019, Baden-Wuerttemberg, Köngen: Building view of the restaurant Alte Vogtei. The restaurant, which has been closed since summer 2018, has received a Michelin star guide in the new German edition 2019. (to dpa: “Closed restaurant in Köngen awarded with Michelin star“ from 28.02.2019) Photo: Oliver Willikonsky/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030301237

  • 2019年02月28日
    Old Bailiwick Michelin Star

    28 February 2019, Baden-Wuerttemberg, Köngen: Building view of the restaurant Alte Vogtei. The restaurant, which has been closed since summer 2018, has received a Michelin star guide in the new German edition 2019. (to dpa: “Closed restaurant in Köngen awarded with Michelin star“ from 28.02.2019) Photo: Oliver Willikonsky/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019030301002

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    料理人が握った寿司。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502011

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    刺し身を切る「栄兄弟船」の料理人。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502048

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    「栄兄弟船」で使われる食器。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502110

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    上品で和の雰囲気あふれる「栄兄弟船」の店内。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032501897

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    広州市天河区の繁華街の路地にある「栄兄弟船」。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032501929

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    寿司ネタを準備する料理人。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032501969

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    「栄兄弟船」の外観。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032501945

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    日本から空輸した新鮮なマグロなどの寿司ネタを準備する料理人。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502051

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    「栄兄弟船」のメニュー。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502116

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    「栄兄弟船」で使われる食器。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502029

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    「栄兄弟船」の店内。広くないこともあり、1日に40人前後しか受け入れていない。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502093

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    刺し身を切る「栄兄弟船」の料理人。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032501899

  • 2019年03月08日
    ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    寿司を握る「栄兄弟船」の料理人。(3月8日撮影)中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人となっており、中にはこの店が日本の店と比べて遜色なく、むしろそれ以上だと言う人もいる。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(広州=新華社記者/李嘉楽)=2019(平成31)年3月8日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032502058

  • 02:03.52
    2019年03月25日
    「新華社」ミシュランを目指す小さな路地の寿司屋広州

    中国広東省広州市天河区馬場路の路地に、主に海鮮料理や寿司を扱う日本料理店「栄兄弟船」がある。店主の笹原浩輔さんは2007年に中国にやって来て、今では1年の半分近くをここで過ごしている。笹原さんは「店を開いたときの願いは、中国の人々が日本に行かなくても本格的な日本料理が食べられるようにしたいというものでした」と語った。中国に来てすぐ笹原さんは、中国の日本料理店がラーメンや寿司、カレーなど何でも扱う「ごった煮」状態だと気付いた。より細分化された本格的な日本料理店を作りたいと考えた笹原さんは「栄兄弟船」を寿司専門店にした。名前の由来については「お客様と兄弟のようないい関係になりたいからです」と説明した。開店当初について笹原さんは「お客様は全て日本人でした」と述べ、その後、口コミで少しずつ中国人客の心を開いていったことを明らかにした。毎週3回、日本から空輸される旬の海産物が、「栄兄弟船」に多くの客を呼び込んでいる。笹原さんは「今は物流がとても便利です。朝に日本で水揚げされた魚が、午後に食卓に上ります」と語った。今では、店の客の85%以上が中国人だ。笹原さんは日本料理が中国でますます受け入れられるようになっていると説明し、「お客様の中には、日本を旅行した後で、われわれのサービスや味が日本の店と比べても遜色なく、むしろそれ以上だと言ってくださる方もいます」と語った。大きな自信を得た笹原さんは、この店をミシュランの星付き店にしたいと願っている。(記者/鄧瑞璇)<映像内容>中国広州の日本料理店「栄兄弟船」の様子、撮影日:撮影日不明、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032602381

  • 2019年03月28日
    the Michelin star 2018

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field, have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star (photo) for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904911

  • 2019年03月28日
    the Field restaurant

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field (photo), have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904875

  • 2019年03月28日
    Radek Kasparek, the Field restaurant

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field (photo), have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904831

  • 2019年03月28日
    the Field restaurant

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field (photo), have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904874

  • 2019年03月28日
    the Michelin star 2018

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field, have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star (photo) for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904829

  • 2019年03月28日
    the Field restaurant

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field (photo), have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904881

  • 2019年03月28日
    the Field restaurant

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field (photo), have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904882

  • 2019年03月28日
    Radek Kasparek, the Field restaurant

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field (photo), have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904871

  • 2019年03月28日
    the Michelin star 2018

    Two restaurants in Prague with Czech chefs, La Degustation Boheme Bourgeoise and Field, have defended their Michelin stars for this year, and remain the only ones with this award in Czechia, says the press release on the issue of the Michelin gastronomic guidebook for Europe. The Michelin Main Cities of Europe 2019 was issued on Wednesday. “We have managed to defend the Michelin star (photo) for the third time. It is difficult each time and we will try to be even better. We respect the team working for Field immensely as there would be no Michelin star without their hard work,“ Field chef Radek Kasparek told CTK on Thursday, March 28, 2019. (CTK Photo/Vit Simanek)、クレジット:CTK/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019032904830

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Josef SCHOVANEC. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105870

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106030

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Amandio PIMENTA. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106001

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Traditional and revisited chocolate croissant. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106042

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Sylvain HERVIAUX, MOF, president of the jury. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106048

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105809

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Gerard LOUBET. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105755

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Sylvain HERVIAUX, MOF, president of the jury. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105833

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105934

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Michel TRAMA. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105939

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Traditional and revisited chocolate croissant. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105855

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Sylvain HERVIAUX, MOF, president of the jury. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105876

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Sylvain HERVIAUX (L), MOF, president of the jury. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105873

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106127

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106139

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Jean-Luc BEAUHAIRE. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106094

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Traditional and revisited chocolate croissant. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106070

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105912

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Veruska POCHON. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053106131

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Fran輟is BOURGON. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105741

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105786

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Vincent BOUノ. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105792

  • 2019年05月27日
    World “Chocolatine“ Championship - Toulouse

    Traditional and revisited chocolate croissant. On May 27, 2019 took place in Toulouse (France) the 1st World “Chocolatine“ Championship. 44 personalities, including many MOF (Meilleur Ouvrier de France) and Michelin-starred Chefs, had to choose one of the 35 racing “Touriers“ (bakers) (Professional, Apprentices and Amateurs categories). Photo by Patrick Batard/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom、クレジット:ABACA/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019053105793

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