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  • 1936年12月31日
    A potter‘s workshop: Boy turns wheel woks the belt which rotates the potter‘s wheel.

    A potter‘s workshop: Boy turns wheel woks the belt which rotates the potter‘s wheel. Woodcut, London, 1936. 、クレジット:World History Archive/ニューズコム/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020022812694

  • 2010年06月29日
    料理大会?

    巨大中華鍋での料理大会…ではなく、中国の警察官が大量の麻薬を焼却処分しているところです。(ロイター=共同)

    商品コード: 2010062900215

  • 2010年09月08日
    中華鍋専用IH調理器 中華鍋振れるIH調理器

    中部電力と中部コーポレーションが開発した中華鍋専用のIHクッキングヒーター=8日午前、名古屋市港区

    商品コード: 2010090800318

  • 02:31.31
    2019年04月20日
    「新華社」スマート調理ロボット登場上海交易会

    中国上海で20日まで開かれていた第7回中国(上海)国際技術輸出入交易会に5台のスマート調理ロボットが展示され、来場者に料理を振る舞った。手羽先の蒸し焼きがわずか5分少々で完成し、1家族分の料理「おかず4品とスープ」がたったの20分で出来上がった。全自動で油煙の発生もなく、鍋も自動で洗浄する。この調理ロボットを連れて帰りたい人も多いのではないだろうか。調理ロボットの見た目はほぼ1ドア冷蔵庫と同じサイズ。最上部の液晶画面はコンピューター制御プラットフォームで、中央は備え付けの中華鍋、最下部は調味料エリアになっている。ロボットの「頭脳」には何百ものレシピが保存されており、画面をタッチするだけで、料理のオーダー、味付け選択、調理、配膳まで全プロセスを任せられる。調理ロボットは内蔵された油煙処理技術によって、調理中に発生する油煙を「油、水、空気」に分離して別々に処理でき、高い排出基準も満たすという。(記者/孫青、陳傑)<映像内容>スマート調理ロボットの調理の様子、撮影日:撮影日不明、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019042202271

  • 2020年02月03日
    五感が喜ぶ至福が一皿に

    自宅の台所で、中華鍋を使ってエビのカレーを作るジェニファーさん(共同)

    商品コード: 2020020301709

  • 2020年05月28日
    Hong Kong News - May 28, 2020

    May 28, 2020, Hong Kong, China: Yangzhou fried rice - the vegetables and char siu in the wok, by Susan Jung, in Hong Kong, May 28, 2020. 28MAY20 [FOOD SHOOT POST MAGAZINE] SCMP: Jonathan WONG (Credit Image: © Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Wire)、クレジット:©Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020101504772

  • 2020年06月22日
    仏山市でレストラン開業、店舗業務はロボットが担当広東省

    22日、FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール中華料理エリアに並ぶダブルアーム土鍋飯ロボットと中華鍋ロボット。中国の不動産開発大手、碧桂園控股集団(カントリー・ガーデン・ホールディングス)傘下の千璽(せんじ)餐飲機器人集団が22日、広東省仏山市順徳区で「FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール」を正式に開業した。中華鍋を振るい、土鍋飯や麺料理を作る調理ロボット20種類以上も一斉にお目見えした。面積約2千平方メートルの店内では、約600人が同時にハイテク感あふれる食事を楽しむことができる。(仏山=新華社配信)=2020(令和2)年6月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062508257

  • 2020年06月22日
    仏山市でレストラン開業、店舗業務はロボットが担当広東省

    22日、FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール中華料理エリア。中国の不動産開発大手、碧桂園控股集団(カントリー・ガーデン・ホールディングス)傘下の千璽(せんじ)餐飲機器人集団が22日、広東省仏山市順徳区で「FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール」を正式に開業した。中華鍋を振るい、土鍋飯や麺料理を作る調理ロボット20種類以上も一斉にお目見えした。面積約2千平方メートルの店内では、約600人が同時にハイテク感あふれる食事を楽しむことができる。(仏山=新華社配信)=2020(令和2)年6月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062508275

  • 2020年06月22日
    仏山市でレストラン開業、店舗業務はロボットが担当広東省

    22日、FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホールファーストフードエリアに並べられたセルフサービスの蒸し器。中国の不動産開発大手、碧桂園控股集団(カントリー・ガーデン・ホールディングス)傘下の千璽(せんじ)餐飲機器人集団が22日、広東省仏山市順徳区で「FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール」を正式に開業した。中華鍋を振るい、土鍋飯や麺料理を作る調理ロボット20種類以上も一斉にお目見えした。面積約2千平方メートルの店内では、約600人が同時にハイテク感あふれる食事を楽しむことができる。(仏山=新華社配信)=2020(令和2)年6月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062508034

  • 2020年06月22日
    仏山市でレストラン開業、店舗業務はロボットが担当広東省

    22日、FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール火鍋エリアの配膳ロボット。中国の不動産開発大手、碧桂園控股集団(カントリー・ガーデン・ホールディングス)傘下の千璽(せんじ)餐飲機器人集団が22日、広東省仏山市順徳区で「FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール」を正式に開業した。中華鍋を振るい、土鍋飯や麺料理を作る調理ロボット20種類以上も一斉にお目見えした。面積約2千平方メートルの店内では、約600人が同時にハイテク感あふれる食事を楽しむことができる。(仏山=新華社配信)=2020(令和2)年6月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062508037

  • 2020年06月22日
    仏山市でレストラン開業、店舗業務はロボットが担当広東省

    22日、FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール中華料理エリアの配膳ロボット。中国の不動産開発大手、碧桂園控股集団(カントリー・ガーデン・ホールディングス)傘下の千璽(せんじ)餐飲機器人集団が22日、広東省仏山市順徳区で「FOODOM天降美食王国ロボットレストラン総合ホール」を正式に開業した。中華鍋を振るい、土鍋飯や麺料理を作る調理ロボット20種類以上も一斉にお目見えした。面積約2千平方メートルの店内では、約600人が同時にハイテク感あふれる食事を楽しむことができる。(仏山=新華社配信)=2020(令和2)年6月22日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020062508069

  • 2020年12月11日
    Hong Kong News - December 11, 2020

    December 11, 2020, Hong Kong, China: Salted egg yolk prawns - add the fried prawns to the wok and stir to coat with the egg yolk mixture, prepared by Susan Jung, in Hong Kong on December 10, 2020. 10DEC20 [RECIPE POST MAGAZINE]SCMP / JONATHAN WONG (Credit Image: © Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021071800486

  • 2021年04月01日
    Hong Kong News - April 1, 2021

    April 1, 2021, HONG KONG, CHINA: Chinese egg omelettes - place the filling over the egg in the wok. 01APR21 SCMP / Jonathan Wong (Credit Image: © Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Wire)、クレジット:©Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021050800895

  • 2021年05月06日
    Hong Kong News - May 6, 2021

    May 6, 2021, Hong Kong, China: Goose fat fried rice - stir fry the goose meat with the mushrooms and peas before taking them out of the wok, prepared by Susan Jung, Hong Kong. 06MAY21 SCMP / Jonathan Wong (Credit Image: © Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Wire)、クレジット:©Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021052308711

  • 2021年06月10日
    Automated wok-operating robot Automated wok-operating robot

    Automated wok-operating robot An employee demonstrates how to use Wok Bot, a robotic wok, during an exhibition on startups at the Seoul Trade Exhibition and Convention Center in southern Seoul on June 10, 2021. (Yonhap)/2021-06-10 15:52:06/<Copyright ⓒ 1980-2021 YONHAPNEWS AGENCY. All rights reserved.>=クレジット:Yonhap News Agency/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021061106522

  • 2021年06月24日
    Hong Kong News - June 24, 2021

    June 24, 2021, Hong Kong, China: Recipe shoot by Susan Jung, Chow mein with pork belly and dried shrimp - stir all the ingredients together in the wok at House of Madison in Wanchai. 24JUN21 SCMP / Jonathan Wong (Credit Image: © Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021080706670

  • 2021年10月01日
    Protest Against Migrant Push-backs In Warsaw

    A photographer takes a picture of little figures with the names of NGO‘s wokring in the border area in Warsaw, Poland on 01 October, 2021. About a hundred people rallied in front of the headquarters of the Polish Border Guards to protest the practice of push-backs. Thousands of migrants, mainly from Iraq have been forced over the border from Belarus into Poland and the Baltics since the start of the summer. Poland has responded by pushing-back the migraints into Belarus, a practice that is in clear defiance of interniontal regulations ane EU law. (Photo by STR/NurPhoto)=クレジット:STR/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021101511931

  • 2021年11月04日
    Mushrooms frying in a pan

    November 4, 2021, Baltimore, MD, USA: Mushrooms frying in a pan (Credit Image: © Edwin Remsberg/VW Pics via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Edwin Remsberg/VW Pics via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022012005556

  • 2021年12月23日
    Hong Kong News - December 23, 2021

    December 23, 2021, HONG KONG, CHINA: Recipe photoshoot at JUNK Kitchen - Je je choi - kale in clay pot with garlic, ginger, shrimp paste and semi-dried shrimp - stir-frying the ingredients in the wok for Post Magazine, at JUNK Kitchen in Chai Wan. 23DEC21 SCMP / Jonathan Wong (Credit Image: © Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Jonathan Wong/South China Morning Post via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022013000921

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun looks at a cup of tea his student brewed in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 29, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled. “We, the younger generation, should cherish traditional tea making technique while tapping its innovative potential,“ he said...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108484

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (2nd R) and his teacher Liu Xiaohua (1st R) watch a student brew tea at a local technical school in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 29, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108488

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (3rd L) and his students pluck tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 29, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled. “We, the younger generation, should cherish traditional tea making technique while tapping its innovative potential,“ he said...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108489

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (L) teaches his student to bake tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 27, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled. “We, the younger generation, should cherish traditional tea making technique while tapping its innovative potential,“ he said...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108487

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun gives a lesson on tea making at a local technical school in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 28, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108471

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (3rd R) and his students pluck tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 29, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled. “We, the younger generation, should cherish traditional tea making technique while tapping its innovative potential,“ he said...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108479

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun plucks tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 27, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled. “We, the younger generation, should cherish traditional tea making technique while tapping its innovative potential,“ he said. (Xinhua/Yang Wenbin)= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108474

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (R) walks with his students carrying freshly-picked tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 29, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108490

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (1st R) talks with his students about tea making technique at a local technical school in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 28, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108486

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (5th L) remarks on tea leaves his students processed at a local technical school in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 27, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108478

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun walks with freshly-picked tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 27, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled. “We, the younger generation, should cherish traditional tea making technique while tapping its innovative potential,“ he said...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108475

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- In this aerial photo, Guo Jun (2nd R) and his students pluck tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 29, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108491

  • 2022年05月01日
    CHINA-GUIZHOU-TEA TECHNICIAN (CN)

    (220501) -- MEITAN, May 1, 2022 (Xinhua) -- Guo Jun (2nd R, front) teaches his student to bake tea leaves in Meitan County, southwest China‘s Guizhou Province, April 27, 2022. Busy toasting tea leaves on a stove, Guo Jun basks in the fresh aroma filling a workshop in Meitan County. After graduating from Guizhou University in 2016, Guo returned to his hometown to work at a tea company, where he learned tea making from a local master. In 2018, he became an instructor at a local technical school two years later. Honing one‘s tea-making skills demands huge reserves of patience, empathy and a strong sense of vocation. “My students and I have to bake while kneading the leaves by hand. Our hands often get burned on the wok, leaving them blisters,“ Guo recalled...= 配信日: 2022(令和4)年5月1日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022050108477

  • 01:06.00
    2022年05月26日
    10-year-old girl becomes star chef in China

    STORY: 10-year-old girl becomes star chef in ChinaDATELINE: May 26, 2022LENGTH: 00:01:06LOCATION: NANJING, ChinaCATEGORY: SOCIETYSHOTLIST:1. various of Sun Jiarui cooking2. various of school teachingsSTORYLINE:Rotating a 2-kg wok over a burning flame while swinging a ladle to the beat of pop music, 10-year-old Sun Jiarui makes her way around the kitchen like a veteran chef.Sun is a fourth-grader at a primary school in the city of Wuxi, east China‘s Jiangsu Province.She can cook more than 50 types of delicacies, which is no easy feat even for an adult.Short videos of the young cooking star have gone viral, as netizens marvel at her jaw-dropping cooking skills.She has garnered more than 830,000 followers and 9 million likes on her TikTok-like Douyin account, with her video clips boasting up to 40 million views...= 配信日: 2022(令和4)年5月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022052909821

  • 2022年05月31日
    (4)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    11日、学校でクラスメートに調理技術を教える孫佳瑞さん。2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110074

  • 2022年05月31日
    (9)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    13日、学校の調理スタジオで記念撮影するクラスメートたち。2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110053

  • 2022年05月31日
    (1)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    自分で作った家庭料理を見せる孫佳瑞さん。(4月27日撮影)2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053109944

  • 2022年05月31日
    (5)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    クラスメートに目玉焼きの作り方を教える孫佳瑞さん(左)。(3月25日撮影)2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110064

  • 2022年05月31日
    (3)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    自分で作った料理を皿に盛る孫佳瑞さん。(4月27日撮影)2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110057

  • 2022年05月31日
    (6)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    自分たちで作った目玉焼きをクラスメートと一緒に味わう孫佳瑞さん(中央)。(3月25日撮影)2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110066

  • 2022年05月31日
    (7)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    自分たちで作った料理をクラスメートと一緒に味わう孫佳瑞さん(右から2人目)。(4月15日撮影)2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110071

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    2022年05月31日
    「新華社」レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(記者/何磊静) =配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053109943

  • 2022年05月31日
    (8)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    11日、自分たちで作った料理を見せる孫佳瑞さん(中央)。2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110073

  • 2022年05月31日
    (2)レパートリーは50品以上、小学生シェフがネットで人気江蘇省無錫市

    父親の孫亜東(そん・あとう)さんから料理を習う孫佳瑞さん。(4月28日撮影)2キロの中華鍋を片手で軽々と返しながら、慣れた手つきで野菜を炒める…。中国江蘇省無錫市の藕塘(ぐうとう)中心小学校4年生、孫佳瑞(そん・かずい)さんの短編動画が人気だ。家庭料理50種類以上を大人顔負けの腕前で作る孫さんの動画は、再生回数が最高で4千万回を突破し、ネットでは日本の漫画作品になぞらえて「リアル『中華一番』」と呼ばれている。孫さんが通う小学校は特別に調理スタジオを用意し、孫さんを担当講師の一人として招いた。クラスメートたちは孫さんから簡単な調理技術のほか、ケーキなどお菓子の作り方も学んだ。孫さんは「労働実技の授業は手を動かす機会がたくさんあるので、基本的な生活スキルが身につく。家に帰ってから両親と家事を分担できる」と話す。労働実技の授業は、今年9月から中国の小中学校で独立したカリキュラムとして正式採用される。子どもたちが授業で調理や栄養、掃除などの生活スキルを学べるようになると、各界から広く期待が寄せられている。(無錫=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年5月31日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2022053110061

  • 2022年06月03日
    China Hangzhou Manufacturing

    Women work in a factory making steel woks in Hangzhou in east China‘s Zhejiang province Friday, June 03, 2022.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ ※中国での使用禁止。

    商品コード: 2022060712723

  • 2022年06月03日
    China Hangzhou Manufacturing

    A woman works in a factory making steel woks in Hangzhou in east China‘s Zhejiang province Friday, June 03, 2022.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ ※中国での使用禁止。

    商品コード: 2022060712728

  • 2022年06月03日
    China Hangzhou Manufacturing

    A woman works in a factory making steel woks in Hangzhou in east China‘s Zhejiang province Friday, June 03, 2022.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ ※中国での使用禁止。

    商品コード: 2022060712733

  • 2022年06月03日
    China Hangzhou Manufacturing

    A woman works in a factory making steel woks in Hangzhou in east China‘s Zhejiang province Friday, June 03, 2022.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ ※中国での使用禁止。

    商品コード: 2022060712736

  • 2022年06月03日
    China Hangzhou Manufacturing

    A woman works in a factory making steel woks in Hangzhou in east China‘s Zhejiang province Friday, June 03, 2022.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ ※中国での使用禁止。

    商品コード: 2022060712730

  • 2022年06月03日
    China Hangzhou Manufacturing

    A woman works in a factory making steel woks in Hangzhou in east China‘s Zhejiang province Friday, June 03, 2022.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ ※中国での使用禁止。

    商品コード: 2022060712725

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