- 黄金比率
- 令和
- ウイスキー
- ハイボール
- 炭酸
- 報道写真・映像トップ 報道写真・映像トップ
- 写真・グラフィックス・映像 | 写真・グラフィックス・映像 |
「黄金比」の写真・グラフィックス・映像
- 提供元
- 日付
- 種類
- 向き
- カテゴリ
- 色
- 提供元
- 共同通信社 0
- 国内提供元 0
- 海外提供元 0
- 日付
- 24時間以内 0
- 48時間以内 0
- 72時間以内 0
- 7日以内 0
- 30日以内 0
- 1年以内 0
- 期間を指定 4
- 日付指定なし 4
- 種類
- 写真 4
- グラフィックス 0
- 映像 0
- 向き
- 縦 1
- 横 3
- 正方形 0
- カテゴリ
- ニュース
- スポーツ
- エンターテインメント
- 教育向け
- カテゴリ指定なし
- 色
- カラー 4
- モノクロ 0
- 古い順
- 1
- 古い順
本画像はログイン後にご覧いただけます
2021年10月14日ウイスキーと炭酸は1対4「1対4」の黄金比率で作ったハイボール
商品コード: 2021101408028
本画像はログイン後にご覧いただけます
2022年03月21日TURKEY-ISTANBUL-FOOD BUFF-GASTRONOMY(220321) -- ISTANBUL, March 21, 2022 (Xinhua) -- Secilay Yildiz, general director of AddresIstanbul, speaks to Xinhua about the golden ratio in gastronomy in Istanbul, Turkey, March 17, 2022. TO GO WITH “Feature: Turkey‘s food buffs seek the art of gastronomy on plates“ (Xinhua/Shadati)= 配信日: 2022(令和4)年3月21日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2022032605075
本画像はログイン後にご覧いただけます
2022年03月21日TURKEY-ISTANBUL-FOOD BUFF-GASTRONOMY(220321) -- ISTANBUL, March 21, 2022 (Xinhua) -- Istanbul‘s food buffs gather at the “breakfast convention“ to listen to famous local chefs and food critics talking about their ideas on the golden ratio in gastronomy in Istanbul, Turkey, March 17, 2022. TO GO WITH “Feature: Turkey‘s food buffs seek the art of gastronomy on plates“ (Xinhua/Shadati)= 配信日: 2022(令和4)年3月21日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2022032605076
本画像はログイン後にご覧いただけます
2022年03月21日TURKEY-ISTANBUL-FOOD BUFF-GASTRONOMY(220321) -- ISTANBUL, March 21, 2022 (Xinhua) -- Ozge Zeki, founder of HappyFashionandFood, an online news portal, speaks to Xinhua about the golden ratio in gastronomy in Istanbul, Turkey, March 17, 2022. TO GO WITH “Feature: Turkey‘s food buffs seek the art of gastronomy on plates“ (Xinhua/Shadati)= 配信日: 2022(令和4)年3月21日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2022032605072
- 1
- 報道写真・映像トップ 報道写真・映像トップ
- 写真・グラフィックス・映像 | 写真・グラフィックス・映像 |