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2025年02月04日Illustration AspartameIllustration aspartame in Paris on February 4, 2025. On Tuesday 4 February, the Ligue contre le cancer, Foodwatch and Yuka announced to France Inter that they were launching a European petition calling for a ban on aspartame, an additive classified as a ‘possible human carcinogen’ by the World Health Organisation (WHO) (OMS). Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM、クレジット:Blondet Eliot/ABACA/共同通信イメージズ
商品コード: 2025020407552
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2025年02月04日Illustration AspartameIllustration aspartame in Paris on February 4, 2025. On Tuesday 4 February, the Ligue contre le cancer, Foodwatch and Yuka announced to France Inter that they were launching a European petition calling for a ban on aspartame, an additive classified as a ‘possible human carcinogen’ by the World Health Organisation (WHO) (OMS). Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM、クレジット:Blondet Eliot/ABACA/共同通信イメージズ
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2025年02月04日Illustration AspartameIllustration aspartame in Paris on February 4, 2025. On Tuesday 4 February, the Ligue contre le cancer, Foodwatch and Yuka announced to France Inter that they were launching a European petition calling for a ban on aspartame, an additive classified as a ‘possible human carcinogen’ by the World Health Organisation (WHO) (OMS). Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM、クレジット:Blondet Eliot/ABACA/共同通信イメージズ
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2025年02月04日Illustration AspartameIllustration aspartame in Paris on February 4, 2025. On Tuesday 4 February, the Ligue contre le cancer, Foodwatch and Yuka announced to France Inter that they were launching a European petition calling for a ban on aspartame, an additive classified as a ‘possible human carcinogen’ by the World Health Organisation (WHO) (OMS). Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM、クレジット:Blondet Eliot/ABACA/共同通信イメージズ
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2024年11月19日(3)輸入博の「スイート経済」、中国市場にロングテール現象もたらす第7回中国国際輸入博覧会に出展し、消臭効果が長続きする猫砂を展示した大阪の企業の担当者、白田幸英氏。(11月6日撮影)中国で11月11日の「独身の日」に合わせて行われた大規模なネット通販セール「双11(ダブルイレブン)」を皮切りに始まった年末消費シーズンで、「佩瑪思特(ペットマスター)」というブランドの「黒金鮮肉」ペットフードが売れ筋商品となっている。同ブランドを展開する米食品大手カーギルは、この製品を2年連続で中国国際輸入博覧会(輸入博)に出展していた。同社は上海市で10日に閉幕した第7回輸入博の食品・農産品展示エリアで、ペットフード以外にも食品原料や動物栄養学、食用油、カカオ(チョコレート)、ビューティー・ケアなどの分野を網羅する新製品やソリューション120件以上を展示した。輸入博の「甜蜜(スイート)経済」は今や、従来の糖分を含む食品・添加物産業を指すだけでなく、日用消費財分野全体をも包含し、質の高い生活や日常の癒やし効果を求める新たな消費トレンドを表している。中国の食品業界アナリスト、朱丹蓬(しゅ・たんほう)氏は「ここ数年、中国が各国から輸入する質の高い製品は消費市場で積極的なロングテール現象(ニッチ商品群の合計販売額がヒット商品を上回る現象)を生んでいる」と分析した。(上海=新華社記者/許暁青)= 配信日: 2024(令和6)年11月19日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024111904049
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2024年11月19日(2)輸入博の「スイート経済」、中国市場にロングテール現象もたらす第7回中国国際輸入博覧会の会場を訪れた、カーギル農業・貿易アジア太平洋グループ長のペンネ・ケール氏(左から2人目)。(11月5日撮影)中国で11月11日の「独身の日」に合わせて行われた大規模なネット通販セール「双11(ダブルイレブン)」を皮切りに始まった年末消費シーズンで、「佩瑪思特(ペットマスター)」というブランドの「黒金鮮肉」ペットフードが売れ筋商品となっている。同ブランドを展開する米食品大手カーギルは、この製品を2年連続で中国国際輸入博覧会(輸入博)に出展していた。同社は上海市で10日に閉幕した第7回輸入博の食品・農産品展示エリアで、ペットフード以外にも食品原料や動物栄養学、食用油、カカオ(チョコレート)、ビューティー・ケアなどの分野を網羅する新製品やソリューション120件以上を展示した。輸入博の「甜蜜(スイート)経済」は今や、従来の糖分を含む食品・添加物産業を指すだけでなく、日用消費財分野全体をも包含し、質の高い生活や日常の癒やし効果を求める新たな消費トレンドを表している。中国の食品業界アナリスト、朱丹蓬(しゅ・たんほう)氏は「ここ数年、中国が各国から輸入する質の高い製品は消費市場で積極的なロングテール現象(ニッチ商品群の合計販売額がヒット商品を上回る現象)を生んでいる」と分析した。(上海=新華社配信)= 配信日: 2024(令和6)年11月19日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024111904048
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2024年11月19日(1)輸入博の「スイート経済」、中国市場にロングテール現象もたらす第7回中国国際輸入博覧会に出展した、米食品大手カーギルの展示ブース。(11月5日撮影)中国で11月11日の「独身の日」に合わせて行われた大規模なネット通販セール「双11(ダブルイレブン)」を皮切りに始まった年末消費シーズンで、「佩瑪思特(ペットマスター)」というブランドの「黒金鮮肉」ペットフードが売れ筋商品となっている。同ブランドを展開する米食品大手カーギルは、この製品を2年連続で中国国際輸入博覧会(輸入博)に出展していた。同社は上海市で10日に閉幕した第7回輸入博の食品・農産品展示エリアで、ペットフード以外にも食品原料や動物栄養学、食用油、カカオ(チョコレート)、ビューティー・ケアなどの分野を網羅する新製品やソリューション120件以上を展示した。輸入博の「甜蜜(スイート)経済」は今や、従来の糖分を含む食品・添加物産業を指すだけでなく、日用消費財分野全体をも包含し、質の高い生活や日常の癒やし効果を求める新たな消費トレンドを表している。中国の食品業界アナリスト、朱丹蓬(しゅ・たんほう)氏は「ここ数年、中国が各国から輸入する質の高い製品は消費市場で積極的なロングテール現象(ニッチ商品群の合計販売額がヒット商品を上回る現象)を生んでいる」と分析した。(上海=新華社配信)= 配信日: 2024(令和6)年11月19日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024111903990
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2024年11月19日(4)輸入博の「スイート経済」、中国市場にロングテール現象もたらす第7回中国国際輸入博覧会に出展したデンマークの食品メーカー、エコビックの展示ブース。(11月5日撮影)中国で11月11日の「独身の日」に合わせて行われた大規模なネット通販セール「双11(ダブルイレブン)」を皮切りに始まった年末消費シーズンで、「佩瑪思特(ペットマスター)」というブランドの「黒金鮮肉」ペットフードが売れ筋商品となっている。同ブランドを展開する米食品大手カーギルは、この製品を2年連続で中国国際輸入博覧会(輸入博)に出展していた。同社は上海市で10日に閉幕した第7回輸入博の食品・農産品展示エリアで、ペットフード以外にも食品原料や動物栄養学、食用油、カカオ(チョコレート)、ビューティー・ケアなどの分野を網羅する新製品やソリューション120件以上を展示した。輸入博の「甜蜜(スイート)経済」は今や、従来の糖分を含む食品・添加物産業を指すだけでなく、日用消費財分野全体をも包含し、質の高い生活や日常の癒やし効果を求める新たな消費トレンドを表している。中国の食品業界アナリスト、朱丹蓬(しゅ・たんほう)氏は「ここ数年、中国が各国から輸入する質の高い製品は消費市場で積極的なロングテール現象(ニッチ商品群の合計販売額がヒット商品を上回る現象)を生んでいる」と分析した。(上海=新華社配信)= 配信日: 2024(令和6)年11月19日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024111904050
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2024年07月09日(2)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区口上李家ローストチキンの店内で商品を選ぶ客。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905166
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2024年07月09日(8)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区店内に並ぶローストチキン。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905167
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2024年07月09日(3)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区口上李家ローストチキンの店内で、ローストチキンを並べる店員。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905171
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2024年07月09日(5)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区口上李家ローストチキンの店内で、ローストチキンを作る店員。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905169
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2024年07月09日(7)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さん。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905173
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2024年07月09日(1)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」の店舗。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905164
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00:39.242024年07月09日「新華社」伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(梁慨) =配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905176
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2024年07月09日(4)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区口上李家ローストチキンの店内で、ローストチキンを包む店員。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905174
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2024年07月09日(6)伝統の製法で作る健康的なローストチキン天津市武清区口上李家ローストチキンの店内で、ローストチキンを作る店員の手元。(資料写真)朝7時過ぎ、中国天津市武清区にある「口上李家ローストチキン」が店を開けた。店内は香辛料のきいた調味液を使った各種の煮込み料理が整然と並んでいる。中でも最も食欲をそそるのは焼きたてのローストチキンだろう。「口上李家ローストチキン」製法4代目継承者の李傑(り・けつ)さんは「原料のニワトリは成長サイクルが長く、肉質や味がより優れている。添加物を一切使わない伝統的な製法のため健康にも良い」と紹介した。幼い頃からローストチキンの製法に親しんできた李さんは、26歳で代々伝わる技を引き継いだ。正真正銘、正統派の「口上李家ローストチキン」の味をより多くの人に届けたいと、李さんは経験豊かな父親から受け継いだ調味液を継ぎ足しながら使い続ける一方、製造技術を改良した。最新の生産設備を導入して、ローストチキンの香ばしくふわりとしたおいしさを長く保てるようにした。さらに、インターネットを積極的に活用して販路を広げ、電子商取引(EC)プラットフォームへの参入やライブコマースを通じて口上李家ローストチキンを徐々に全国に広げている。継承は古い因習にとらわれてはならず、時代に合わせた先にこそ将来の革新と発展がある。口上李家ローストチキンは武清区の無形文化遺産に申請されており、登録が待たれる。この名物料理は時間と地域の垣根を超えて、各地の人々に新たな食の楽しみを提供するだろう。(天津=新華社配信/仲夏)= 配信日: 2024(令和6)年7月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2024070905175
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Saudi Arabian delegates discuss amongst themselves during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702310
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Delegates work on their computers while seated on the floor during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702350
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Delegates work on their computers while seated on the floor during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111701909
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: JapanÃs delegate gives his remarks during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702312
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Kenyan delegates follow day 3 proceedings during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702349
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Kenyan delegates follow day 3 proceedings during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702327
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: AndrÃs Del Castillo, Senior Attorney at Center for International Environmental Law (CIEL) seen standing during Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss, toxic chemical additives among other issues. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702373
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: AndrÃs Del Castillo, Senior Attorney at Center for International Environmental Law (CIEL) seen standing during Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss, toxic chemical additives among other issues. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702374
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Delegates follow day 3 proceedings during the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702375
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2023年11月15日Delegates discuss plastics treaty in Nairobi, Kenya - 15 Nov 2023November 15, 2023, Nairobi, Kenya: Delegates follow day 3 proceedings in the Intergovernmental Negotiating Committee third round of discussions to craft a plastics treaty that will address the impact plastic pollution including pellet loss and toxic chemical additives. (Credit Image: © James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire)、クレジット:©James Wakibia/SOPA Images via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2023111702330
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01:00.732023年07月26日「新華社」山村に漂う昔ながらの酒造りの香り湖北省秭帰県中国湖北省宜昌市秭帰(しき)県磨坪郷の蒸留酒メーカー「秋谷山酒廠」では、トウモロコシやコーリャン、ソバなどの穀物を主原料とする蒸留酒「扳甑子酒」造りが急ピッチで進められている。清代中・後期から続く同社の蒸留技術は昨年3月に宜昌市の第7次無形文化遺産に登録された。地元の山の湧き水を使い添加物は一切使用しないため、芳醇な香りを楽しめると人気が高い。年間製造量は100トンに上り、電子商取引(EC)や卸売業者を通じて全国各地に販売している。(鄭家裕) =配信日: 2023(令和5)年7月26日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2023072606782
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2023年07月14日WHO Announces Aspartame May Cause CancerCustomers are buying sugar-free Coca-Cola containing aspartame at a supermarket in Hangzhou, China, on July 14, 2023. The International Agency for Research on Cancer (IARC), the World Health Organization (WHO) and the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) have released the results of an assessment of the health effects of Aspartame. Citing ‘‘limited evidence‘‘ of carcinogenicity in humans, the International Agency for Research on Cancer has classified Aspartame as probably carcinogenic to humans (IARC Group 2B), and the Joint Expert Committee has reaffirmed its allowable daily intake of 40 mg/kg body weight. (Photo by Costfoto/NurPhoto)、クレジット:Costfoto/NurPhoto/共同通信イメージズ ※NO USE CHINA
商品コード: 2023071507591
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2023年07月14日WHO Announces Aspartame May Cause CancerCustomers are buying sugar-free Coca-Cola containing aspartame at a supermarket in Hangzhou, China, on July 14, 2023. The International Agency for Research on Cancer (IARC), the World Health Organization (WHO) and the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) have released the results of an assessment of the health effects of Aspartame. Citing ‘‘limited evidence‘‘ of carcinogenicity in humans, the International Agency for Research on Cancer has classified Aspartame as probably carcinogenic to humans (IARC Group 2B), and the Joint Expert Committee has reaffirmed its allowable daily intake of 40 mg/kg body weight. (Photo by Costfoto/NurPhoto)、クレジット:Costfoto/NurPhoto/共同通信イメージズ ※NO USE CHINA
商品コード: 2023071507587
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2023年07月14日WHO Announces Aspartame May Cause CancerCustomers are buying sugar-free Coca-Cola containing aspartame at a supermarket in Hangzhou, China, on July 14, 2023. The International Agency for Research on Cancer (IARC), the World Health Organization (WHO) and the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) have released the results of an assessment of the health effects of Aspartame. Citing ‘‘limited evidence‘‘ of carcinogenicity in humans, the International Agency for Research on Cancer has classified Aspartame as probably carcinogenic to humans (IARC Group 2B), and the Joint Expert Committee has reaffirmed its allowable daily intake of 40 mg/kg body weight. (Photo by Costfoto/NurPhoto)、クレジット:Costfoto/NurPhoto/共同通信イメージズ ※NO USE CHINA
商品コード: 2023071507593
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2023年07月14日WHO Announces Aspartame May Cause CancerCustomers are buying sugar-free Coca-Cola containing aspartame at a supermarket in Hangzhou, China, on July 14, 2023. The International Agency for Research on Cancer (IARC), the World Health Organization (WHO) and the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) have released the results of an assessment of the health effects of Aspartame. Citing ‘‘limited evidence‘‘ of carcinogenicity in humans, the International Agency for Research on Cancer has classified Aspartame as probably carcinogenic to humans (IARC Group 2B), and the Joint Expert Committee has reaffirmed its allowable daily intake of 40 mg/kg body weight. (Photo by Costfoto/NurPhoto)、クレジット:Costfoto/NurPhoto/共同通信イメージズ ※NO USE CHINA
商品コード: 2023071507590
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206662
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206659
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206656
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206661
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206658
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206657
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2023年07月02日Coca-Cola AspartameYICHANG, CHINA - JULY 2, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink is seen in Yichang, Hubei province, China, July 2, 2023. On June 29, the International Agency for Research on Cancer (IARC), an intergovernmental body of the World Health Organization, said in a statement that Aspartame had been evaluated for potential carcinogenic effects in “harm identification“ studies. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the Food and Agriculture Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) will conduct further testing and risk assessment. Finally, the two agencies will issue their conclusions simultaneously on July 14. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China out
商品コード: 2023070206660
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2023年06月30日Fan-shaped Jelly FungusFan-shaped jelly fungus (Dacryopinax spathularia) is a species of fungus in the family Dacrymycetaceae that grows on rotting coniferous, broadleaf wood even in polyester rugs found in Asia, Africa, Australia and the Pacific, North and South America. Basidiocarps or fruit bodies (0.5 to 2.5 cm tall) are gelatinous, and grow on wood, mainly in the tropics and subtropics. Gelatinous fruitbodies are yellow-orange to orange, have rounded stalks at the base, are flattened upward, and have an overall fan-shaped to spatula-shaped. The fungus is a widespread but not common edible fungus and is commercially cultivated for use as an additive in the food industry. The species is commercially cultivated to produce long-chain glycolipids used as a natural preservative in soft drinks. The process involves fermentation of Dacryopinax spathularia using glucose as a carbon source in aerobic submerged culture. This photo was taken at Tehatta, West Bengal; India on 30/06/2023...、クレジット:Soumyabrata Roy/NurPhoto/共同通信イメージズ
商品コード: 2023070102054
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2023年06月30日Fan-shaped Jelly FungusFan-shaped jelly fungus (Dacryopinax spathularia) is a species of fungus in the family Dacrymycetaceae that grows on rotting coniferous, broadleaf wood even in polyester rugs found in Asia, Africa, Australia and the Pacific, North and South America. Basidiocarps or fruit bodies (0.5 to 2.5 cm tall) are gelatinous, and grow on wood, mainly in the tropics and subtropics. Gelatinous fruitbodies are yellow-orange to orange, have rounded stalks at the base, are flattened upward, and have an overall fan-shaped to spatula-shaped. The fungus is a widespread but not common edible fungus and is commercially cultivated for use as an additive in the food industry. The species is commercially cultivated to produce long-chain glycolipids used as a natural preservative in soft drinks. The process involves fermentation of Dacryopinax spathularia using glucose as a carbon source in aerobic submerged culture. This photo was taken at Tehatta, West Bengal; India on 30/06/2023...、クレジット:Soumyabrata Roy/NurPhoto/共同通信イメージズ
商品コード: 2023070102042
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2023年06月30日Fan-shaped Jelly FungusFan-shaped jelly fungus (Dacryopinax spathularia) is a species of fungus in the family Dacrymycetaceae that grows on rotting coniferous, broadleaf wood even in polyester rugs found in Asia, Africa, Australia and the Pacific, North and South America. Basidiocarps or fruit bodies (0.5 to 2.5 cm tall) are gelatinous, and grow on wood, mainly in the tropics and subtropics. Gelatinous fruitbodies are yellow-orange to orange, have rounded stalks at the base, are flattened upward, and have an overall fan-shaped to spatula-shaped. The fungus is a widespread but not common edible fungus and is commercially cultivated for use as an additive in the food industry. The species is commercially cultivated to produce long-chain glycolipids used as a natural preservative in soft drinks. The process involves fermentation of Dacryopinax spathularia using glucose as a carbon source in aerobic submerged culture. This photo was taken at Tehatta, West Bengal; India on 30/06/2023...、クレジット:Soumyabrata Roy/NurPhoto/共同通信イメージズ
商品コード: 2023070102064
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2023年06月30日Fan-shaped Jelly FungusFan-shaped jelly fungus (Dacryopinax spathularia) is a species of fungus in the family Dacrymycetaceae that grows on rotting coniferous, broadleaf wood even in polyester rugs found in Asia, Africa, Australia and the Pacific, North and South America. Basidiocarps or fruit bodies (0.5 to 2.5 cm tall) are gelatinous, and grow on wood, mainly in the tropics and subtropics. Gelatinous fruitbodies are yellow-orange to orange, have rounded stalks at the base, are flattened upward, and have an overall fan-shaped to spatula-shaped. The fungus is a widespread but not common edible fungus and is commercially cultivated for use as an additive in the food industry. The species is commercially cultivated to produce long-chain glycolipids used as a natural preservative in soft drinks. The process involves fermentation of Dacryopinax spathularia using glucose as a carbon source in aerobic submerged culture. This photo was taken at Tehatta, West Bengal; India on 30/06/2023...、クレジット:Soumyabrata Roy/NurPhoto/共同通信イメージズ
商品コード: 2023070102056
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2023年06月30日Fan-shaped Jelly FungusFan-shaped jelly fungus (Dacryopinax spathularia) is a species of fungus in the family Dacrymycetaceae that grows on rotting coniferous, broadleaf wood even in polyester rugs found in Asia, Africa, Australia and the Pacific, North and South America. Basidiocarps or fruit bodies (0.5 to 2.5 cm tall) are gelatinous, and grow on wood, mainly in the tropics and subtropics. Gelatinous fruitbodies are yellow-orange to orange, have rounded stalks at the base, are flattened upward, and have an overall fan-shaped to spatula-shaped. The fungus is a widespread but not common edible fungus and is commercially cultivated for use as an additive in the food industry. The species is commercially cultivated to produce long-chain glycolipids used as a natural preservative in soft drinks. The process involves fermentation of Dacryopinax spathularia using glucose as a carbon source in aerobic submerged culture. This photo was taken at Tehatta, West Bengal; India on 30/06/2023...、クレジット:Soumyabrata Roy/NurPhoto/共同通信イメージズ
商品コード: 2023070102060
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2023年06月29日Coca-ColaYICHANG, CHINA - JUNE 29, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink containing aspartame is displayed at a supermarket in Yichang, Hubei province, China, June 29, 2023. The International Cancer Agency (IARC), part of the World Health Organization, plans to publish a regulation next month that would classify aspartame as a possible carcinogen, according to media reports citing sources. The Joint FAO/World Health Organization Expert Committee on Food Additives (JECFA) is also investigating the effects of aspartame on human health. Aspartame is one of the most common artificial sweeteners and its main use is being added to drinks such as diet Coke. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China Out
商品コード: 2023123010447
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2023年06月29日Coca-ColaYICHANG, CHINA - JUNE 29, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink containing aspartame is displayed at a supermarket in Yichang, Hubei province, China, June 29, 2023. The International Cancer Agency (IARC), part of the World Health Organization, plans to publish a regulation next month that would classify aspartame as a possible carcinogen, according to media reports citing sources. The Joint FAO/World Health Organization Expert Committee on Food Additives (JECFA) is also investigating the effects of aspartame on human health. Aspartame is one of the most common artificial sweeteners and its main use is being added to drinks such as diet Coke. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China Out
商品コード: 2023123010455
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2023年06月29日Coca-ColaYICHANG, CHINA - JUNE 29, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink containing aspartame is displayed at a supermarket in Yichang, Hubei province, China, June 29, 2023. The International Cancer Agency (IARC), part of the World Health Organization, plans to publish a regulation next month that would classify aspartame as a possible carcinogen, according to media reports citing sources. The Joint FAO/World Health Organization Expert Committee on Food Additives (JECFA) is also investigating the effects of aspartame on human health. Aspartame is one of the most common artificial sweeteners and its main use is being added to drinks such as diet Coke. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China Out
商品コード: 2023123010456
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2023年06月29日Coca-ColaYICHANG, CHINA - JUNE 29, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink containing aspartame is displayed at a supermarket in Yichang, Hubei province, China, June 29, 2023. The International Cancer Agency (IARC), part of the World Health Organization, plans to publish a regulation next month that would classify aspartame as a possible carcinogen, according to media reports citing sources. The Joint FAO/World Health Organization Expert Committee on Food Additives (JECFA) is also investigating the effects of aspartame on human health. Aspartame is one of the most common artificial sweeteners and its main use is being added to drinks such as diet Coke. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China Out
商品コード: 2023123010454
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2023年06月29日Coca-ColaYICHANG, CHINA - JUNE 29, 2023 - A sugar-free Coca-Cola drink containing aspartame is displayed at a supermarket in Yichang, Hubei province, China, June 29, 2023. The International Cancer Agency (IARC), part of the World Health Organization, plans to publish a regulation next month that would classify aspartame as a possible carcinogen, according to media reports citing sources. The Joint FAO/World Health Organization Expert Committee on Food Additives (JECFA) is also investigating the effects of aspartame on human health. Aspartame is one of the most common artificial sweeteners and its main use is being added to drinks such as diet Coke. 、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ ※China Out
商品コード: 2023123010453
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01:15.392023年04月20日36th Salon de Gourmets held in MadridSTORY: 36th Salon de Gourmets held in MadridDATELINE: April 20, 2023LENGTH: 00:01:15LOCATION: MadridCATEGORY: ECONOMYSHOTLIST:1. various of the 36th Salon de Gourmets in Madrid2. SOUNDBITE (Spanish): NIEVES YI, Wan Run Restaurant 3. various of the 36th Salon de Gourmets in MadridSTORYLINE:The 36th edition of Salon de Gourmets, the biggest fine food and beverages fair in Europe and one of the most prestigious in the world, is held in the Spanish capital of Madrid from Monday to Thursday.The event attracts over 2,200 exhibitors and 100,000 professional buyers.It showcases products like processed and packaged food, seafood, meat, poultry products, dairy products, food additives and ingredients, bakery and confectionery equipment, wine, liquor and beverages, coffee and tea, etc.SOUNDBITE (Spanish): NIEVES YI, Wan Run Restaurant“I think food is culture...= 配信日: 2023(令和5)年4月20日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2023042308103
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2023年01月11日味付けゆで卵 ゆで卵に指定外添加物疑い岩手エッグデリカのゆで卵=11日午後、盛岡市
商品コード: 2023011110804
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: A woman enjoys a Simpliigood spirulina coconut popsicle. Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513338
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: A woman enjoys a Simpliigood spirulina coconut popsicle. Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513270
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable and clean labeled alternative, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513415
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable and clean labeled alternative, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513258
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable and clean labeled alternative, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513273
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable and clean labeled alternative, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513180
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2022年10月03日Israel: Aquaculture Sustainable FoodtechOctober 3, 2022, Tel Mond, Israel: Simpliigood claims to be the first company in the world to develop and operate a technology for high quality, cost effective, efficient, consistent, large scale production of fresh spirulina biomass in compliance with international food safety standards. The company applies a multidisciplinary approach that relies on expertise in the fields of biology, engineering, food technology, chemistry, computer science, nutrition and medicine to create the most dense and efficient natural food source on earth, closing the protein gap and offering a sustainable, affordable and clean labeled alternative, free of synthetic additives which is eco friendly, next generation agriculture and optimizes resource utilization while minimizing natural habitat destruction, land reclamation, fresh water utilization and pollution. (Credit Image: © Nir Alon/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Nir Alon/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022100513433
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2022年10月01日DoorCountyWIOctober 1, 2022, WISCONSIN, USA: Short Rib Benedict (Gluten Free) braised grass fed beef short ribs, red wine demi, potato pancakes, poached eggs, hollandaise, fried onion rings on the menu at Blue Bear Ellison Bay located at 12029 Wisconsin Highway 42 in Ellison Bay. The entire menu is made from scratch using locally sourced, all-natural ingredients. Unique dishes as well as traditional. Most of our menu can be served gluten-free. They also offer vegan & keto options as well. Full Bar serving craft cocktails, specialty coffee drinks, local beers & sustainably sourced wines. The business is a farm to table restaurant. They use whole farm fresh meats, poultry, eggs & dairy with no hormones, antibiotics, additives or preservatives. The cook roasts/smokes all of the meats in house and uses locally grown and organic produce when in season and available. (Credit Image: © Kevin E. Schmidt/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kevin E. Schmidt/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022101002043
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2022年10月01日DoorCountyWIOctober 1, 2022, WISCONSIN, USA: A waitress serves up breakfast drinks at Blue Bear Ellison Bay located at 12029 Wisconsin Highway 42 in Ellison Bay. The entire menu is made from scratch using locally sourced, all-natural ingredients. Unique dishes as well as traditional. Most of our menu can be served gluten-free. They also offer vegan & keto options as well. Full Bar serving craft cocktails, specialty coffee drinks, local beers & sustainably sourced wines. The business is a farm to table restaurant. They use whole farm fresh meats, poultry, eggs & dairy with no hormones, antibiotics, additives or preservatives. The cook roasts/smokes all of the meats in house and uses locally grown and organic produce when in season and available. (Credit Image: © Kevin E. Schmidt/ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kevin E. Schmidt/ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022101002123
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Guests sit at tables in La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092601054
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: An assortment of pastries displayed at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510520
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: An assortment of pastries displayed at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510525
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Focaccia displayed at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092601089
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Anna Silvestri, a 55-year-old living in St.Petersburg, places pastries into a box at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510357
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Anna Silvestri, a 55-year-old living in St.Petersburg, places pastries into a box at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510492
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: An assortment of focaccia is displayed at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510515
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Anna Silvestri, a 55-year-old living in St.Petersburg, places pastries into a box at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510461
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: The exterior of La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092601048
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: The exterior of La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092510408
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Olives, peppers, mozzarella and more displayed at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092601001
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Pastries are displayed at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092601055
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2022年09月22日Florida News - September 22, 2022September 22, 2022, St.Pete Beach, Florida, USA: Anna Silvestri, a 55-year-old living in St.Petersburg, makes a drink for a customer at La Casa Del Pane on Thursday, Sept. 22, 2022, in St.Pete Beach. The Italian bakeshop was opened by the Silvestri family nearly three decades ago and uses no preservatives or additives. (Credit Image: © Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Angelica Edwards/Tampa Bay Times via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092601069
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2022年09月09日(1)中秋節を前に月餅の輸出がピーク月餅輸出企業を訪れて調査する広州税関所属の仏山税関駐順徳事務所の職員。(8月9日撮影)中国では中秋節(旧暦8月15日、今年は9月10日)を前に、月餅の輸出がピークを迎えている。広東省広州税関の監督管理の下、1~8月に輸出された月餅の総額は前年同期比約13%増の4907万元(1元=約21円)に達した。同税関は月餅輸出企業に専任の担当者を手配し「調達・生産・検査・販売」の過程に対応した食品安全管理システムの構築を指導。また輸出品に微生物や食品添加物など安全衛生上の問題がないかを重点的に検査している。(広州=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年9月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2022091000597
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2022年09月09日(2)中秋節を前に月餅の輸出がピーク月餅輸出企業を訪れて調査する広州税関所属の天河税関の職員。(8月9日撮影)中国では中秋節(旧暦8月15日、今年は9月10日)を前に、月餅の輸出がピークを迎えている。広東省広州税関の監督管理の下、1~8月に輸出された月餅の総額は前年同期比約13%増の4907万元(1元=約21円)に達した。同税関は月餅輸出企業に専任の担当者を手配し「調達・生産・検査・販売」の過程に対応した食品安全管理システムの構築を指導。また輸出品に微生物や食品添加物など安全衛生上の問題がないかを重点的に検査している。(広州=新華社配信)= 配信日: 2022(令和4)年9月9日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ
商品コード: 2022091000582
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2022年06月25日The World‘s First 100% Bio-based TPU MaterialYANTAI, CHINA - JUNE 25, 2022 - A researcher conducts product development at wanhua Global RESEARCH and Development Center in Yantai, East China‘s Shandong Province, June 25, 2022. On June 17, 2022, Wanhua Chemical launched the world‘s first thermoplastic polyurethane elastomer (TPU) product made of 100% bio-based raw materials based on in-depth research on the bio-based integrated platform. This product uses bio-pentylene diisocyanate (PDI) made from corn straw, and additives such as rice bran wax are also from non-food chain corn, spoonseed and other renewable resources. With the advantages of resource saving and raw material renewable, it can reduce the carbon emission of the end consumer goods to the greatest extent.=2022(令和4)年6月25日、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092709599
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2022年06月25日The World‘s First 100% Bio-based TPU MaterialYANTAI, CHINA - JUNE 25, 2022 - A researcher conducts product development at wanhua Global RESEARCH and Development Center in Yantai, East China‘s Shandong Province, June 25, 2022. On June 17, 2022, Wanhua Chemical launched the world‘s first thermoplastic polyurethane elastomer (TPU) product made of 100% bio-based raw materials based on in-depth research on the bio-based integrated platform. This product uses bio-pentylene diisocyanate (PDI) made from corn straw, and additives such as rice bran wax are also from non-food chain corn, spoonseed and other renewable resources. With the advantages of resource saving and raw material renewable, it can reduce the carbon emission of the end consumer goods to the greatest extent.=2022(令和4)年6月25日、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ
商品コード: 2022092709613
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2022年06月22日ナチュラル和菓子 訪日客に自然派和菓子を着色料や添加物を使わない「ナチュラル和菓子」
商品コード: 2022062206952
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2022年06月22日ナチュラル和菓子 訪日客に自然派和菓子を着色料や添加物を使わない「ナチュラル和菓子」
商品コード: 2022062206951
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2022年04月07日Meadjohnson PunishedMeadjohnson 1 baby milk powder is sold at a supermarket in Yichang, Hubei Province, China, April 7, 2022. According to the news, Meadjohnson Nutrition (China) Co., Ltd. for illegal production and operation of food, food additives, was guangzhou Huangpu District Market supervision administration fine 1,294,400 yuan, confiscated 602,900 yuan.=2022(令和4)年4月7日、クレジット:CFOTO/共同通信イメージズ
商品コード: 2022041703396
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, Cuca Gamarra, and the PP senator for that constituency, Ana Lourdes González, during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Alberto Ruiz / Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011512173
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, Cuca Gamarra (3l), the GPP deputy for La Rioja, Javier Merino (2r), and the PP senators for that constituency, Ana Lourdes González (1l) and Carlos Yécora (1r), during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Alberto Ruiz / Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011512212
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: Two dairy cows at Las Nieves farm, January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...15 JANUARY 2022;LIVESTOCK..Alberto Ruiz / Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011512299
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, Cuca Gamarra (3l), the GPP deputy for La Rioja, Javier Merino (2l), and the PP senators for that constituency, Ana Lourdes González (1l) and Carlos Yécora (2r), talk with the farmer during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Alberto Ruiz / Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011512169
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, Cuca Gamarra, and the PP senator for that constituency, Ana Lourdes González, during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Europa Press/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Europa Press/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011511995
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, Cuca Gamarra, and the PP senators for that constituency, Ana Lourdes González (2r) and Carlos Yécora (1l), during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Europa Press/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Europa Press/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011511685
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, and the PP senators for that constituency, Ana Lourdes González (2r) and Carlos Yécora (1l), during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Europa Press/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Europa Press/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011512003
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2022年01月15日Cuca Gamarra visits the Las Nieves farm in LogroñoJanuary 15, 2022, Logroño, La Rioja, (Spain, Spain: The spokeswoman of the Popular Parliamentary Group, Cuca Gamarra (3l), the GPP deputy for La Rioja, Javier Merino (2r), and the PP senators for that constituency, Ana Lourdes González (1l) and Carlos Yécora (1r), during their visit to the Las Nieves farm, on January 15, 2022, in Logroño, La Rioja (Spain). With 400 head of cattle this family farm has not changed its business model since 1982, the milk they market is produced with minimal handling, no additives, and is certified...JANUARY 15;2022..Alberto Ruiz / Europa Press..01/15/2022 (Credit Image: © Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press)、クレジット:©Alberto Ruiz/Contacto via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Spain Rights OUT
商品コード: 2022011512228
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2021年12月27日seaweedDecember 27, 2021, Ste-Anne-du-Ruisseau, NS, Canada: Seaweed is harvested in Ste-Anne-du-Ruisseau, N.S., Monday, Dec. 27, 2021. Irish moss, rockweed and kelp are used in a variety of ways, including the extraction of carrageenan, an additive used to thicken, emulsify, and preserve foods and drinks. (Credit Image: © Andrew Vaughan/The Canadian Press via ZUMA Press)、クレジット:©Andrew Vaughan/The Canadian Press via ZUMA Press/共同通信イメージズ ※Canada and U.S. RIGHTS OUT
商品コード: 2021122803984
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