検索結果 1,805 件中 1 件 〜 50 件 "メニュー"
  1. 2020070111145

    日本の外食企業、貴州省でのビジネスの先行きに自信  28日、店内に置かれたメニュー。中国貴州省貴陽市雲岩区の、商店や飲食店が集まる市西路商業街には、日本の牛丼チェーン「すき家」がある。ゼンショーホールディングスが全額出資し、同省初となる日本の飲食企業として2018年10月19日に開業した。同店は食材を重んじながら牛丼を主力に提供しており、地元の人々の好みに合わせて貴陽のご当地メニュー「三椒牛丼」も開発。今年は新型コロナウイルス感染症拡大などの影響を受けたものの、店舗は通常営業している。同社は既に1千万元(1元=約15円)の追加投資を行い、同市でさらなる店舗展開を計画している。(貴陽=新華社記者/向定傑)=2020(令和2)年6月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  2. 2020070111161

    日本の外食企業、貴州省でのビジネスの先行きに自信  28日、市西路商業街にある「すき家」貴陽店の店舗。中国貴州省貴陽市雲岩区の、商店や飲食店が集まる市西路商業街には、日本の牛丼チェーン「すき家」がある。ゼンショーホールディングスが全額出資し、同省初となる日本の飲食企業として2018年10月19日に開業した。同店は食材を重んじながら牛丼を主力に提供しており、地元の人々の好みに合わせて貴陽のご当地メニュー「三椒牛丼」も開発。今年は新型コロナウイルス感染症拡大などの影響を受けたものの、店舗は通常営業している。同社は既に1千万元(1元=約15円)の追加投資を行い、同市でさらなる店舗展開を計画している。(貴陽=新華社記者/向定傑)=2020(令和2)年6月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  3. 2020070111162

    日本の外食企業、貴州省でのビジネスの先行きに自信  28日、店の内装。中国貴州省貴陽市雲岩区の、商店や飲食店が集まる市西路商業街には、日本の牛丼チェーン「すき家」がある。ゼンショーホールディングスが全額出資し、同省初となる日本の飲食企業として2018年10月19日に開業した。同店は食材を重んじながら牛丼を主力に提供しており、地元の人々の好みに合わせて貴陽のご当地メニュー「三椒牛丼」も開発。今年は新型コロナウイルス感染症拡大などの影響を受けたものの、店舗は通常営業している。同社は既に1千万元(1元=約15円)の追加投資を行い、同市でさらなる店舗展開を計画している。(貴陽=新華社記者/向定傑)=2020(令和2)年6月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  4. 2020070111067

    日本の外食企業、貴州省でのビジネスの先行きに自信  28日、料理の準備をする店員。中国貴州省貴陽市雲岩区の、商店や飲食店が集まる市西路商業街には、日本の牛丼チェーン「すき家」がある。ゼンショーホールディングスが全額出資し、同省初となる日本の飲食企業として2018年10月19日に開業した。同店は食材を重んじながら牛丼を主力に提供しており、地元の人々の好みに合わせて貴陽のご当地メニュー「三椒牛丼」も開発。今年は新型コロナウイルス感染症拡大などの影響を受けたものの、店舗は通常営業している。同社は既に1千万元(1元=約15円)の追加投資を行い、同市でさらなる店舗展開を計画している。(貴陽=新華社記者/向定傑)=2020(令和2)年6月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  5. 2020070111186

    日本の外食企業、貴州省でのビジネスの先行きに自信  28日、店で食事をする客。中国貴州省貴陽市雲岩区の、商店や飲食店が集まる市西路商業街には、日本の牛丼チェーン「すき家」がある。ゼンショーホールディングスが全額出資し、同省初となる日本の飲食企業として2018年10月19日に開業した。同店は食材を重んじながら牛丼を主力に提供しており、地元の人々の好みに合わせて貴陽のご当地メニュー「三椒牛丼」も開発。今年は新型コロナウイルス感染症拡大などの影響を受けたものの、店舗は通常営業している。同社は既に1千万元(1元=約15円)の追加投資を行い、同市でさらなる店舗展開を計画している。(貴陽=新華社記者/向定傑)=2020(令和2)年6月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  6. 2020070111164

    日本の外食企業、貴州省でのビジネスの先行きに自信  28日、看板メニューの牛丼セット。中国貴州省貴陽市雲岩区の、商店や飲食店が集まる市西路商業街には、日本の牛丼チェーン「すき家」がある。ゼンショーホールディングスが全額出資し、同省初となる日本の飲食企業として2018年10月19日に開業した。同店は食材を重んじながら牛丼を主力に提供しており、地元の人々の好みに合わせて貴陽のご当地メニュー「三椒牛丼」も開発。今年は新型コロナウイルス感染症拡大などの影響を受けたものの、店舗は通常営業している。同社は既に1千万元(1元=約15円)の追加投資を行い、同市でさらなる店舗展開を計画している。(貴陽=新華社記者/向定傑)=2020(令和2)年6月28日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  7. 2020062203460

    横浜Mが練習公開 調整するチアゴマルチンス  リハビリメニューで調整する横浜Mのチアゴマルチンス=横浜市

  8. 2020061706948

    Mallorca in Corona times 15 June 2020, Spain, Mallorca: Luis Menor displays the QR code in which the menu can be read. The owner of the restaurant Mama Muú can be seen from afar that he is happy about the reopening of the hotel opposite. (to dpa “Malle in Corona-times: “There is nothing left of the Ballermann here“) Photo: Alexandra Willms/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  9. 2020061200235

    Sharing video on smartphone 10 June 2020, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: ILLUSTRATION - A user calls up the menu to share a video in a chat group. (to dpa “More and more porn videos in student chats - police warns of consequences“) Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  10. 2020061200299

    Sharing video on smartphone 10 June 2020, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: ILLUSTRATION - A user calls up the menu to share a video in a chat group. (to dpa “More and more porn videos in student chats - police warns of consequences“) Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  11. 2020061200238

    Sharing video on smartphone 10 June 2020, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: ILLUSTRATION - A user calls up the menu to share a video in a chat group. (to dpa “More and more porn videos in student chats - police warns of consequences“) Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  12. 2020062512927

    Contactless kiosks amid COVID-19 SEOUL, SOUTH KOREA, JUN 9: A customer chooses the menu on a kiosk screen at Lotteria, one of Korea‘s fast-food restaurants in Seoul, South Korea, on June 9, 2020. COVID-19 is changing the way of daily life in a more Contactless way.(Photo by Seokyong Lee/Penta Press)、クレジット:Penta Press/共同通信イメージズ 「Penta Press」

  13. 2020062512965

    Contactless kiosks amid COVID-19 SEOUL, SOUTH KOREA, JUN 9: A customer chooses the menu on a kiosk screen at Lotteria, one of Korea‘s fast-food restaurants in Seoul, South Korea, on June 9, 2020. COVID-19 is changing the way of daily life in a more Contactless way.(Photo by Seokyong Lee/Penta Press)、クレジット:Penta Press/共同通信イメージズ 「Penta Press」

  14. 2020062512674

    Contactless kiosks amid COVID-19 SEOUL, SOUTH KOREA, JUN 9: A customer chooses the menu on a kiosk screen at Lotteria, one of Korea‘s fast-food restaurants in Seoul, South Korea, on June 9, 2020. COVID-19 is changing the way of daily life in a more Contactless way.(Photo by Seokyong Lee/Penta Press)、クレジット:Penta Press/共同通信イメージズ 「Penta Press」

  15. 2020062804096

    Florida News - June 9, 2020 June 9, 2020, Florida, USA: Cannellini beans cooked with mozzarella and tomato (Credit Image: © Tampa Bay Times via ZUMA Wire)、クレジット:©Tampa Bay Times via ZUMA Wire/共同通信イメージズ 「ZUMA Press」

  16. 2020052700137

    Coronavirus and gastronomy 25 May 2020, Berlin: A disinfectant dispenser hangs on a menu in front of a restaurant. Photo: Sven Braun/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  17. 2020052104104

    共生不可避、変わる日常 イタリアの食堂  イタリア・ローマの食堂で、多くの客が触る紙のメニューに代わり、携帯電話で読み取るQRコードを示す店員(左)=20日(ロイター=共同) 「大型サイド」世界の新型コロナ感染者500万人に

  18. 2020052100808

    タクシー会社がデリバリー デリバリーする運転手  飲食店メニューをデリバリーするタクシー会社「勝山自動車」の運転手=15日、北九州市

  19. 2020051502411

    J1初、鳥栖全体練習再開 全体練習を再開した鳥栖  選手同士の間隔を空けたメニューを中心に、全体練習を再開した鳥栖イレブン。左端は金明輝監督=佐賀県鳥栖市 「コロナにまけない」

  20. 2020051502396

    J1初、鳥栖全体練習再開 練習再開した鳥栖イレブン  選手同士の間隔を空けたメニューを中心に、全体練習を再開した鳥栖イレブン=佐賀県鳥栖市 「コロナにまけない」

  21. 2020051502393

    J1初、鳥栖全体練習再開 練習再開の鳥栖イレブン  選手同士の間隔を空けたメニューを中心に、全体練習を再開した鳥栖イレブン=佐賀県鳥栖市 「コロナにまけない」

  22. 2020051404175

    緊急事態宣言、39県で解除 フェースガードの従業員  フェースガードを着けて、店頭でテークアウトメニューの説明をする居酒屋の店員(右)=14日夕、福岡市中央区

  23. 2020051500200

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Annett Greiner-Bäuerle, the owner of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai quarter, is preparing the reopening on 15 May at 12 noon. Because of the hygiene measures in force, she measures the minimum distance between the tables in order to comply with the hygiene measures in force. Home-brewed beer will be drawn fresh from the tap, the menu will have to be reduced, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  24. 2020051500109

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Annett Greiner-Bäuerle, the owner of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai Quarter, and chef Andreas Reusner are preparing the reopening on 15 May at 12 noon. Due to the applicable hygiene measures, the minimum distance between the tables will be measured in order to comply with the applicable hygiene measures. Self-brewed beer will then be tapped fresh from the tap again, the menu will first have to be reduced in size, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  25. 2020051500089

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Employees of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai quarter are preparing the reopening on 15 May at 12 noon. Due to the hygiene measures in force, numerous tables will be removed in order to maintain the correct distance. Home-brewed beer will then be tapped fresh from the tap again, the menu will first have to be reduced in size, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  26. 2020051500164

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Annett Greiner-Bäuerle, the owner of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai Quarter, and chef Andreas Reusner are preparing the reopening on 15 May at 12 noon. Due to the applicable hygiene measures, the minimum distance between the tables will be measured in order to comply with the applicable hygiene measures. Self-brewed beer will then be tapped fresh from the tap again, the menu will first have to be reduced in size, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  27. 2020051500156

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Annett Greiner-Bäuerle, the owner of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai quarter, is preparing the reopening on 15 May at 12 noon. Because of the hygiene measures in force, she measures the minimum distance between the tables in order to comply with the hygiene measures in force. Home-brewed beer will be drawn fresh from the tap, the menu will have to be reduced, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  28. 2020051500122

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Employees of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai quarter are preparing the reopening on 15 May at 12 noon. For this, the terrace will be cleaned, but because of the hygiene measures in force, numerous tables will be removed to maintain the minimum distance. Self-brewed beer will then be tapped fresh from the tap again, the menu will first have to be reduced, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  29. 2020051500165

    Coronavirus - Berlin - Gastronomy 13 May 2020, Berlin: Annett Greiner-Bäuerle, the owner of Brauhaus Georgbraeu in the Nikolai Quarter, and chef Andreas Reusner are preparing the reopening on 15 May at 12 noon. Due to the applicable hygiene measures, the minimum distance between the tables will be measured in order to comply with the applicable hygiene measures. Self-brewed beer will then be tapped fresh from the tap again, the menu will first have to be reduced in size, but the most popular dishes will be offered. Restaurants were closed due to the Corona epidemic and were only allowed to offer out-of-home sales. Photo: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  30. 2020051202269

    Coronavirus - Restaurants open again 09 May 2020, Mecklenburg-Western Pomerania, Kühlungsborn: A waiter brings the menus to family Krause from Rostock on the terrace of the restaurant “Vielmeer“. The restaurants in Mecklenburg-Western Pomerania can serve guests again under strict hygiene conditions and fewer seats because of the corona protection measures. Since several weeks restaurants all over Germany were closed due to the corona virus. Photo: Jens Büttner/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  31. 2020050901306

    Coronavirus - Restaurants may open again 06 May 2020, Mecklenburg-Western Pomerania, Schwerin: Chef Dimitri Gianniki is standing with the menu in his Greek restaurant “Hermes“. From 09.05.2020 the restaurant will be open for guests again, but because of the distances as a corona protection measure only half of the guest places are available. The tourism state Mecklenburg-Vorpommern opens its restaurants again and ends the several weeks long entry ban for foreign tourists before Whitsun. Photo: Jens Büttner/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  32. 2020050200260

    介護食、在宅の手助けに アサヒグループ食品の商品  アサヒグループ食品の介護食「バランス献立 なだ万監修 鯛と野菜の煮こごり」

  33. 2020050200255

    介護食、在宅の手助けに キユーピーの商品  キユーピーの介護食「やさしい献立 やわらかおかず 海老グラタン」

  34. 2020050103974

    Coronavirus - Hotel industry 29 April 2020, Bavaria, Nuremberg: Menus are placed on a shelf in the restaurant of a hotel that has reduced operations to a minimum due to the coronavirus. The hotel industry is severely affected by the corona crisis. On 30th April the Federal Employment Agency will announce the labour market figures for April 2020 - the first month in which the crisis has taken full effect. Photo: Daniel Karmann/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  35. 2020050200989

    Coronavirus - Hamburg 28 April 2020, Hamburg: A menu with the offer of a Sunday brunch can be seen at a closed restaurant in Ottensen (Hamburg-Altona) Most of the restaurants, cafes and pubs in the Hanseatic city have closed due to the corona crisis. Photo: Bodo Marks/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  36. 2020042402299

    仏料理、ドライブスルーで 販売会場のメニューの看板  石川県内で営業するフランス料理や和食などの店が開いた、ドライブスルー方式販売会の会場に設置されたメニューの看板=24日、金沢市

  37. 2020050804706

    静岡県のラーメン店、帰国困難な中国人留学生を支援  24日、静岡県静岡市駿河区にあるラーメン店「麺や厨」の看板メニュー「うっ鶏そば」。新型コロナウイルスの流行は、多くの人々の生活を混乱に陥れた。この春大学を卒業し、実家のある中国陝西省に戻る予定だった留学生の胡金丹(こ・きんたん)さんは、新型コロナウイルスの影響で日本にとどまらざるを得なくなった。胡さんは2015年に静岡県立大学に入学してから、地元で人気のラーメン店「麺や厨」でアルバイトを続けてきた。新型コロナウイルスの影響で、胡さんが搭乗するはずだった帰国便の運航が取り止めになった。借りていた部屋は解約済みの上、留学ビザの有効期限も切れたため、短期滞在ビザに切り替えざるを得なかった。胡さんはアルバイトをする資格を失った。同ラーメン店の店主、天野洋平さんは4月15日、胡さんの置かれた状況をインターネットに投稿し、支援を呼びかけた。投稿には「困っている金ちゃんを支援するために、当店は明日、弁当を販売することにしました。当日の売り上げは、全て金ちゃんに寄付します。全ての材料費は当店が負担します。みなさんの支援をお待ちしています」との内容が記されていた。(静岡=新華社配信/孫江明)=2020(令和2)年4月24日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ 「新華社」

  38. 2020042803935

    CHINA SHANGHAI PLANT-BASED MEAT A view of the menu offering food containing plant-based artificial meat provided by Beyond Meat in a Starbucks cafe in Shanghai, China Wednesday, April 22, 2020. The US-based protein producer has started offering meals across 3,300 Starbucks in China.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ  ※中国での使用禁止。 「FCH」

  39. 2020042803937

    CHINA SHANGHAI PLANT-BASED MEAT A view of the menu offering food containing plant-based artificial meat provided by Beyond Meat in a Starbucks cafe in Shanghai, China Wednesday, April 22, 2020. The US-based protein producer has started offering meals across 3,300 Starbucks in China.、クレジット:Featurechina/共同通信イメージズ  ※中国での使用禁止。 「FCH」

  40. 2020042305410

    CORONAVIRUS A man wears a mask in Annapolis, Maryland A man wears a mask as he looks at a takeout menu in downtown Annapolis, Maryland amid the Coronavirus COVID-19 pandemic on Monday, April 20, 2020. Gov. Larry Hogan, R-MD, recently passed an order that requires all people must wear a face covering before going into any retail establishment. Photo by Kevin Dietsch/UPI Photo via Newscom、クレジット:UPI/ニューズコム/共同通信イメージズ 「Newscom」

  41. 2020042200827

    Coronovirus - Berlin 20 April 2020, Berlin: The operators of a pizzeria in the district of Kreuzberg have written their menu on the windows, as the Corona pandemic means that only takeaway dishes are being offered. In the wake of the Corona pandemic, many shops are closed and restaurants are only allowed to deliver or produce take-away meals. Photo: Wolfgang Kumm/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  42. 2020041402309

    南海の洋上に“浮かぶ工場”    海洋掘削装置「第5白竜」の大食堂。昼夜2交代で連続作業に従事する70人の乗員が、一度に30人、食事を取れる。質、量とも豊富なメニューがそろっている。「第5白竜」は、国の石油・天然ガス開発第5次5カ年計画の第1号として、1980年12月から海底油田の試掘作業を続けている=出稿1981(昭和56)年1月24日、沖縄県宮古島・平名岬東方24キロの海上(写真グラフ「南海の洋上に“浮かぶ工場”」5枚組の(5)) 56年内地 727

  43. 2020041500206

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: Hans-Harald Reber, chef de cuisine, is standing in the kitchen of the starred restaurant “Rebers Pflug“ on Easter Sunday. The top gastronomy is also affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ the Easter menu is available for pick-up. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  44. 2020041500274

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: On Easter Sunday a cook carries a box of the Easter menu to go in the kitchen of the starred restaurant “Rebers Pflug“. Top gastronomy is also affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ you can pick up the Easter menu. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  45. 2020041500280

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: On Easter Sunday, a chef in the kitchen of the starred restaurant “Rebers Pflug“ places a plate with four desserts from the Easter menu to-go in a box. The top gastronomy is also affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ you can pick up the Easter menu. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  46. 2020041500242

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: On Easter Sunday a chef garnishes a potato and leek gratin for the Easter menu to-go in the kitchen of the starred restaurant “Rebers Pflug“. Top gastronomy is also affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ you can pick up the Easter menu. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  47. 2020041500393

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: On Easter Sunday, a regular guest loads two boxes of the Easter menu to go into his trunk in front of the starred restaurant “Rebers Pflug“. Even top gastronomy is affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ you can pick up the Easter menu. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  48. 2020041500275

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: A glass of morel cream sauce from the Easter menu to-go is in a box in the kitchen of the starred restaurant “Rebers Pflug“ on Easter Sunday. Top gastronomy is also affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ you can pick up the Easter menu. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  49. 2020041500389

    Coronavirus - Star restaurants 12 April 2020, Baden-Wuerttemberg, Schwäbisch Hall: On Easter Sunday, a chef fills crustacean foam soup for the Easter menu to-go into preserving jars in the kitchen of the starred restaurant “Rebers Pflug“. Top restaurants are also affected by the nationwide ban on restaurant operations due to the spread of the coronavirus. At “Rebers Pflug“ you can pick up the Easter menu. Photo: Sebastian Gollnow/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ 「DPA」

  50. 2020041001710

    人との距離保つ都市生活 自作の仕切り板置く飲食店  うどん店の客席に置かれた、店主お手製の間仕切り。100円ショップで購入したメニュー台と引っ越し作業で使用するプラ板で作られた。四ツ木製麺所店主の守田良一さん(64)は「訪れるお客さんに少しでも安心感を持ってほしい」=8日、東京都葛飾区 「写真ニュース」10枚組の(5)

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