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  •  Daily Life In Colombo
    2024年02月21日
    Daily Life In Colombo

    A vendor is selling street food from a cart at the Galle Face promenade in Colombo, Sri Lanka, on February 21, 2024. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024022203484

  •  Daily Life In Colombo
    2024年02月21日
    Daily Life In Colombo

    A vendor is selling street food from a cart at the Galle Face promenade in Colombo, Sri Lanka, on February 21, 2024. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024022203487

  •  Daily Life In Colombo
    2024年02月21日
    Daily Life In Colombo

    A vendor is selling street food from a cart at the Galle Face promenade in Colombo, Sri Lanka, on February 21, 2024. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024022203494

  •  Daily Life In Colombo
    2024年02月21日
    Daily Life In Colombo

    A vendor is selling street food from a cart at the Galle Face promenade in Colombo, Sri Lanka, on February 21, 2024. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024022203589

  •  Daily Life In Colombo
    2024年02月13日
    Daily Life In Colombo

    A street food vendor is selling street foods from his cart during the sunset in Colombo, Sri Lanka, on February 13, 2024. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024021403622

  •  Magh Bihu Festival In Assam
    2024年01月11日
    Magh Bihu Festival In Assam

    Women are selling Assamese traditional food, ‘pitha,‘ for the Magh Bihu festival at their roadside shop in Nagaon District, Assam, India, on January 11, 2024. (Photo by Anuwar Hazarika/NurPhoto)、クレジット:Anuwar Hazarika/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024011202790

  •  Magh Bihu Festival In Assam
    2024年01月11日
    Magh Bihu Festival In Assam

    Women are selling Assamese traditional food, ‘pitha,‘ for the Magh Bihu festival at their roadside shop in Nagaon District, Assam, India, on January 11, 2024. (Photo by Anuwar Hazarika/NurPhoto)、クレジット:Anuwar Hazarika/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024011202775

  •  Magh Bihu Festival In Assam
    2024年01月11日
    Magh Bihu Festival In Assam

    Women are selling Assamese traditional food, ‘pitha,‘ for the Magh Bihu festival at their roadside shop in Nagaon District, Assam, India, on January 11, 2024. (Photo by Anuwar Hazarika/NurPhoto)、クレジット:Anuwar Hazarika/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024011202772

  •  Magh Bihu Festival In Assam
    2024年01月11日
    Magh Bihu Festival In Assam

    Women are selling Assamese traditional food, ‘pitha,‘ for the Magh Bihu festival at their roadside shop in Nagaon District, Assam, India, on January 11, 2024. (Photo by Anuwar Hazarika/NurPhoto)、クレジット:Anuwar Hazarika/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024011202778

  •  Magh Bihu Festival In Assam
    2024年01月11日
    Magh Bihu Festival In Assam

    Women are selling Assamese traditional food, ‘pitha,‘ for the Magh Bihu festival at their roadside shop in Nagaon District, Assam, India, on January 11, 2024. (Photo by Anuwar Hazarika/NurPhoto)、クレジット:Anuwar Hazarika/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024011202748

  •  Daily Life In Colombo
    2024年01月04日
    Daily Life In Colombo

    A street food vendor is selling street food from his cart at the Galle Face promenade in Colombo, Sri Lanka, on January 4, 2024. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2024010502561

  •  Daily Life In Colombo
    2023年12月06日
    Daily Life In Colombo

    A street food vendor is waiting for customers at the Galle Face promenade in Colombo, Sri Lanka, on December 6, 2023. (Photo by Thilina Kaluthotage/NurPhoto)、クレジット:Thilina Kaluthotage/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023120800001

  •  Christmas Market Opens In Krakow
    2023年11月24日
    Christmas Market Opens In Krakow

    People walk the alees Christmas Market in Krakow, one of the largest such markets in Europe as it opened today with Christmas lights, fresh food and hot wine on the landmark Main Square of the Old Town of Krakow, Poland on November 24, 2023. (Photo by Dominika Zarzycka/NurPhoto)、クレジット:Dominika Zarzycka/NurPhoto/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023112510285

  • 料理店で人気のすし 日本産コメの米国輸出急増
    2023年07月26日
    料理店で人気のすし 日本産コメの米国輸出急増

    米ワシントン近郊の料理屋で人気のすし=15日(共同)

    商品コード: 2023072608899

  • 料理店で人気の定食 日本産コメの米国輸出急増
    2023年07月26日
    料理店で人気の定食 日本産コメの米国輸出急増

    米ワシントン近郊の料理屋で人気の定食=15日(共同)

    商品コード: 2023072608897

  •  CHINA-HAINAN-HAIKOU-THAI BUSINESSMEN-NIGHT MARKET (CN)
    2023年07月10日
    CHINA-HAINAN-HAIKOU-THAI BUSINESSMEN-NIGHT MARKET (CN)

    (230710) -- HAIKOU, July 10, 2023 (Xinhua) -- People buy snacks at a Thai food stall of the Baishamen cultural and creative bazaar in Haikou, south China‘s Hainan Province, July 5, 2023. TO GO WITH “Across China: Thai businessmen seek opportunities in Chinese night market“ (Xinhua/Guo Cheng)= 配信日: 2023(令和5)年7月10日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023071012635

  •  CHINA-HAINAN-HAIKOU-THAI BUSINESSMEN-NIGHT MARKET (CN)
    2023年07月10日
    CHINA-HAINAN-HAIKOU-THAI BUSINESSMEN-NIGHT MARKET (CN)

    (230710) -- HAIKOU, July 10, 2023 (Xinhua) -- People buy snacks at a Thai food stall of the Baishamen cultural and creative bazaar in Haikou, south China‘s Hainan Province, July 5, 2023. TO GO WITH “Across China: Thai businessmen seek opportunities in Chinese night market“ (Xinhua/Guo Cheng)= 配信日: 2023(令和5)年7月10日、クレジット:新華社/共同通信イメージズ

    商品コード: 2023071012636

  •  徳島の酒場紹介
    2023年06月24日
    徳島の酒場紹介

    冊子「酒と人情、味な店 カンパイ徳島」に掲載された、吉田類さんが小料理屋を訪れる特集

    商品コード: 2023062407773

  • タイ料理屋 反骨精神流れる基地の街
    2022年12月12日
    タイ料理屋 反骨精神流れる基地の街

    「ハウス」をリフォームしたレストラン=東京都福生市

    商品コード: 2022121203309

  • 大城節子さん 三線奏で「現実知って」
    2022年10月02日
    大城節子さん 三線奏で「現実知って」

    沖縄料理屋「ゆいゆい」女将の大城節子さん=9月、名古屋市

    商品コード: 2022100206623

  • 三線を奏でる大城節子さん 三線奏で「現実知って」
    2022年10月02日
    三線を奏でる大城節子さん 三線奏で「現実知って」

    ミニライブで三線を奏でる沖縄料理屋「ゆいゆい」女将の大城節子さん=9月、名古屋市

    商品コード: 2022100206624

  • 暗い店内と松田さん 飲食店、苦境再び
    2022年01月14日
    暗い店内と松田さん 飲食店、苦境再び

    新型コロナウイルスの国内初確認から15日で2年、新たな変異株「オミクロン株」の感染拡大で飲食店が再び苦境に陥っている。「年が明けてから予約のキャンセルが出始めている」と、東京・新橋で料理屋「暫亭(しばらくてい)いろり」を営む松田篤徳さん(81)は嘆いた。感染者が増え続けている東京都では「まん延防止等重点措置」も視野に入っている。度重なる休業要請や時短営業、酒の提供もできず客がゼロの日もあったこの2年。「お酒を心から楽しめる日は戻ってくるのか」と不安は尽きない=14日午後

    商品コード: 2022011409262

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    2022年01月14日
    日々を記したカレンダー 飲食店、苦境再び

    店内のカレンダーに「緊急事態宣言」「トンネルをやっと抜けられた」といった言葉が並ぶ。飲食店が軒を連ねる東京・新橋で料理屋「暫亭(しばらくてい)いろり」を営む松田篤徳さん(81)が、国内初確認から2年となる新型コロナウイルスに翻弄(ほんろう)された日々を記したものだ。度重なる休業要請や時短営業、酒の提供もできず客がゼロの日もあった。年明けからの感染拡大で客足は再び伸び悩んでいる。「お酒を心から楽しめる日は戻ってくるのか」と不安は尽きない=14日午後

    商品コード: 2022011409261

  • 沖縄料理屋「より道」 遠い故郷、守ったルーツ
    2021年12月22日
    沖縄料理屋「より道」 遠い故郷、守ったルーツ

    約30年前に開いた兵庫県尼崎市の沖縄料理店「より道」。沖縄の守り神シーサーが描かれたのれんが目を引く=2021年12月

    商品コード: 2021122210679

  • ビントゥさん 料理屋おかみは名誉総領事
    2021年10月29日
    ビントゥさん 料理屋おかみは名誉総領事

    ガンビア料理屋のおかみで、在名古屋名誉総領事館の名誉総領事を務めるビントゥ・クジャビ・ジャロさん(右)

    商品コード: 2021102901835

  • ビントゥさん 料理屋おかみは名誉総領事
    2021年10月29日
    ビントゥさん 料理屋おかみは名誉総領事

    ガンビア料理屋のおかみで、在名古屋名誉総領事館の名誉総領事を務めるビントゥ・クジャビ・ジャロさん

    商品コード: 2021102901840

  •  料理屋おかみは総領事
    2021年10月29日
    料理屋おかみは総領事

    ガンビア・バンジュール

    商品コード: 2021102904738

  •  料理屋おかみは総領事
    2021年10月29日
    料理屋おかみは総領事

    ガンビア・バンジュール

    商品コード: 2021102904735

  •  料理屋おかみは総領事
    2021年10月29日
    料理屋おかみは総領事

    ガンビア・バンジュール

    商品コード: 2021102904732

  •  料理屋おかみは総領事
    2021年10月29日
    料理屋おかみは総領事

    ガンビア・バンジュール

    商品コード: 2021102904728

  •  Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang
    2021年10月17日
    Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang

    October 17, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: Raja Serabi Hijau shop with a cemetery in the foreground in the Rengasdengklok area, Karawang, West Java, Indonesia. This sweet snack with a distinctive taste is called Serabi Hijau or Green Serabi, but unique, many people are more familiar with the name Serabi kuntilanak aka a long-haired female ghost because the sales location is right in front of the cemetery. This traditional culinary snack is green in color made from natural dyes in the form of suji leaves or Pleomele angustifolia is a herbaceous plant whose leaves can be used as a natural green dye for food. It tastes delicious eaten with a sweet sauce made from a mixture of sugar and durian. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific P...

    商品コード: 2021101910126

  •  Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang
    2021年10月17日
    Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang

    October 17, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: Raja Sorabi Hijau stall, Rengasdengklok area, Karawang, West Java, Indonesia. This sweet snack with a distinctive taste is called Serabi Hijau or Green Serabi, but unique, many people are more familiar with the name Serabi kuntilanak aka a long-haired female ghost because the sales location is right in front of the cemetery. This traditional culinary snack is green in color made from natural dyes in the form of suji leaves or Pleomele angustifolia is a herbaceous plant whose leaves can be used as a natural green dye for food. It tastes delicious eaten with a sweet sauce made from a mixture of sugar and durian. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kuncor...

    商品コード: 2021101910016

  •  Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang
    2021年10月17日
    Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang

    October 17, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: Raja Sorabi Hijau stall, Rengasdengklok area, Karawang, West Java, Indonesia. This sweet snack with a distinctive taste is called Serabi Hijau or Green Serabi, but unique, many people are more familiar with the name Serabi kuntilanak aka a long-haired female ghost because the sales location is right in front of the cemetery. This traditional culinary snack is green in color made from natural dyes in the form of suji leaves or Pleomele angustifolia is a herbaceous plant whose leaves can be used as a natural green dye for food. It tastes delicious eaten with a sweet sauce made from a mixture of sugar and durian. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kuncor...

    商品コード: 2021101910056

  •  Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang
    2021年10月17日
    Indonesia: Traditional Sweet but Horror Snack from Karawang

    October 17, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: A worker cooks pancakes traditionally using a stove and wood as fire fuel in Raja Serabi Hijau kitchen, Rengasdengklok area, Karawang, West Java, Indonesia. This sweet snack with a distinctive taste is called Serabi Hijau, but unique, many people are more familiar with the name Serabi kuntilanak aka a long-haired female ghost because the sales location is right in front of the cemetery. This traditional culinary snack is green in color made from natural dyes in the form of suji leaves or Pleomele angustifolia is a herbaceous plant whose leaves can be used as a natural green dye for food. It tastes delicious eaten with a sweet sauce made from a mixture of sugar and durian. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro...

    商品コード: 2021101909925

  •  Indonesia: Legendary Culinary Passion in Karawang
    2021年10月15日
    Indonesia: Legendary Culinary Passion in Karawang

    October 15, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: Consumers enjoy food at the Soto Tangkar Mang Endi stall, one of the legendary foods typical of Karawang on Jalan Dewi Sartika, West Karawang, Karawang, West Java, Indonesia. This soto dish uses beef ribs and beef leg veins seasoned with turmeric and chili. It tastes savory and slightly sweet. Interestingly, this delicious dish is cooked traditionally. Almost all ingredients are steamed in a pot over coals of firewood. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021101706406

  •  Indonesia: Legendary Culinary Passion in Karawang
    2021年10月15日
    Indonesia: Legendary Culinary Passion in Karawang

    October 15, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: Endi, 39, he is one of the sons-in-law of the owner of Soto Tangkar stall Mang Nean who has been selling since 1980, is preparing food for consumers at the legendary food stall Soto Tangkar typical of Karawang on Jalan Dewi Sartika, West Karawang, Karawang, West Java, Indonesia. This soto dish uses beef ribs and beef leg veins seasoned with turmeric and chili. It tastes savory and slightly sweet. Interestingly, this delicious dish is cooked traditionally. Almost all ingredients are steamed in a pot over coals of firewood. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021101706266

  •  Indonesia: Legendary Culinary Passion in Karawang
    2021年10月15日
    Indonesia: Legendary Culinary Passion in Karawang

    October 15, 2021, Karawang, West Java, Indonesia: Serving Soto Tangkar, a legendary food typical of Karawang on Jalan Dewi Sartika, West Karawang, Karawang, West Java, Indonesia. This soto dish uses beef ribs and beef leg veins seasoned with turmeric and chili. It tastes savory and slightly sweet. Interestingly, this delicious dish is cooked traditionally. Almost all ingredients are steamed in a pot over coals of firewood. The growth of micro, small and medium enterprises (MSMEs) economic actors in Indonesia has begun to stir in the midst of the Covid-19 pandemic and the period of Enforcement of Community Activity Restrictions (PPKM). Especially in the city and district of Karawang. (Credit Image: © Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire)、クレジット:©Kuncoro Widyo Rumpoko/Pacific Press via ZUMA Press Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2021101706259

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    2021年09月30日
    酒の準備進める料理屋店主 酒提供、用心の再スタート

    緊急事態宣言の解除を控え、酒類提供の準備を進める料理屋「暫亭いろり」店主の松田篤徳さん。カウンターには仕入れた真新しい酒が並んでいた=30日午後、東京・新橋

    商品コード: 2021093011017

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    2021年09月30日
    料理屋で酒類提供の準備 酒提供、用心の再スタート

    緊急事態宣言の解除を控え、酒類提供の準備を進める料理屋「暫亭いろり」店主の松田篤徳さん。店内に張られたカレンダーには「長かったコロナ禍のトンネルをやっと抜けられた。うれしいね」と書き込まれていた=30日午後、東京・新橋

    商品コード: 2021093011015

  •  sushi and sashimi on colored and white paper
    2019年03月29日
    sushi and sashimi on colored and white paper

    March 29, 2019, New York City, New York, USA: High Angle View of Nigiri and Sushi Rolls (Credit Image: © Novo Images/Glasshouse via ZUMA Wire)、クレジット:©Novo Images/Glasshouse via ZUMA Wire/共同通信イメージズ

    商品コード: 2020110205792

  •  Strong beer tapping on the Nockherberg
    2019年03月12日
    Strong beer tapping on the Nockherberg

    12 March 2019, Bavaria, München: Michael Käfer (l), restaurateur, and Uli Hoeneß, president of FC Bayern, stand on the Nockherberg during the strong beer tapping. The traditional mockery, the “derblecken“ of politicians at Munich‘s Nockherberg, traditionally opens the strong beer season in Bavaria. Photo: Tobias Hase/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019031303329

  •  The rascal - one day before the opening
    2019年01月24日
    The rascal - one day before the opening

    24 January 2019, Bavaria, München: The restaurateur Max Pingel sits one day before the opening in his restaurant “Der Schlingel“ and is looking forward to the opening in a yoga pose. Photo: Felix Hörhager/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019020123186

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, Herbert GROENEMEYER, Grönemeyer, singer, musician, on the show “Menschen 2018“, annual retrospective on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12. 2018 in Hamburg, | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702190

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, on the show “Menschen 2018“, annual review on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12.2018 in Hamburg, ツ | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702224

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, Herbert GROENEMEYER, Grönemeyer, singer, musician, on the show “Menschen 2018“, annual retrospective on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12. 2018 in Hamburg, | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702216

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, Herbert GROENEMEYER, Grönemeyer, singer, musician, on the show “Menschen 2018“, annual retrospective on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12. 2018 in Hamburg, | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702151

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, on the show “Menschen 2018“, annual review on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12.2018 in Hamburg, ツ | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702260

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    from left: Moderator Markus LANZ, Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, Herbert GROENEMEYER, Grönemeyer, singer, musician, on the show “Menschen 2018“, annual review on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12.2018 in Hamburg, | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702356

  •  “People 2018“
    2018年12月17日
    “People 2018“

    17 December 2018, Hamburg: Uwe Dziuballa, restaurateur, will be on stage during the recording of the ZDF programme Menschen 2018. Photo: Axel Heimken/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018122001542

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, Herbert GROENEMEYER, Grönemeyer, singer, musician, on the show “Menschen 2018“, annual retrospective on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12. 2018 in Hamburg, | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702175

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, on the show “Menschen 2018“, annual review on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12.2018 in Hamburg, ツ | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702327

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    from left: Moderator Markus LANZ, Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, Herbert GROENEMEYER, Grönemeyer, singer, musician, on the show “Menschen 2018“, annual review on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12.2018 in Hamburg, | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702326

  •  “Hard but fair“.
    2018年12月17日
    “Hard but fair“.

    Uwe DZIUBALLA, restaurateur, owner of the restaurant “Shalom“, on the show “Menschen 2018“, annual review on ZDF, broadcast on 20.12.2018 at 10:15 pm on ZDF, recorded on 17.12.2018 in Hamburg, ツ | usage worldwide、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2019010702154

  •  Pumuckl-Local
    2018年11月23日
    Pumuckl-Local

    23 November 2018, Baden-Wuerttemberg, Heilbronn: A Pumuckl lettering stands on the sign of a restaurant in the city centre. The rights holders to the famous goblin demand licence fees from the restaurateur. (to dpa: “Why a Heilbronn Dart-Kneipe has to change its name after 30 years“ from 25.11.2018) Photo: Marijan Murat/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018112626930

  •  Pumuckl-Local
    2018年11月23日
    Pumuckl-Local

    23 November 2018, Baden-Wuerttemberg, Heilbronn: Pub owner Michael Fuchs leans at the counter of his restaurant called Pumuckl, in the foreground is a Pumuckl picture to see. The rights holders to the famous goblin demand licence fees from the restaurateur. (to dpa: “Why a Heilbronn Dart-Kneipe has to change its name after 30 years“ from 25.11.2018) Photo: Marijan Murat/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018112627315

  •  Pumuckl-Local
    2018年11月23日
    Pumuckl-Local

    23 November 2018, Baden-Wuerttemberg, Heilbronn: Pub owner Michael Fuchs stands in front of his restaurant called Pumuckl. The rights holders to the famous goblin demand licence fees from the restaurateur. (to dpa: “Why a Heilbronn Dart-Kneipe has to change its name after 30 years“ from 25.11.2018) Photo: Marijan Murat/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018112628217

  •  Pumuckl-Local
    2018年11月23日
    Pumuckl-Local

    23 November 2018, Baden-Wuerttemberg, Heilbronn: Pub owner Michael Fuchs is leaning at the counter of his restaurant called Pumuckl, in the background you can see a Pumuckl picture. The rights holders to the famous goblin demand licence fees from the restaurateur. (to dpa: “Why a Heilbronn Dart-Kneipe has to change its name after 30 years“ from 25.11.2018) Photo: Marijan Murat/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018112627292

  •  Record fish aspic on Usedom
    2018年11月18日
    Record fish aspic on Usedom

    18 November 2018, Mecklenburg-Western Pomerania, Heringsdorf: Gerhard Reimer, (l-r) restaurateur, fishmonger André Doemke, record judge Olaf Kuchenbecker and Torsten Engelmann stand behind the record fish aspic on the Baltic island of Usedom. The Sülze weighs 182.4 kilograms and thus meets the requirements of the “Record Institute for Germany“. In order for the record attempt to be valid, the aspic must not break during a fall and must weigh at least 90 kilograms. Photo: Stefan Sauer/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018111928722

  •  Record fish aspic on Usedom
    2018年11月18日
    Record fish aspic on Usedom

    18 November 2018, Mecklenburg-Western Pomerania, Heringsdorf: The restaurateur and fishmonger André Doemke and boxing coach Ulli Wegner stand at the record fish brawn on the Baltic island of Usedom. The Sülze weighs 182.4 kilograms and thus meets the requirements of the “Record Institute for Germany“. In order for the record attempt to be valid, the aspic must not break during a fall and must weigh at least 90 kilograms. Photo: Stefan Sauer/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018111928850

  •  Record fish aspic on Usedom
    2018年11月18日
    Record fish aspic on Usedom

    18 November 2018, Mecklenburg-Western Pomerania, Heringsdorf: Gerhard Reimer, (l-r) restaurateur, fishmonger André Doemke, record judge Olaf Kuchenbecker and Torsten Engelmann stand behind the record fish aspic on the Baltic island of Usedom. The Sülze weighs 182.4 kilograms and thus meets the requirements of the “Record Institute for Germany“. In order for the record attempt to be valid, the aspic must not break during a fall and must weigh at least 90 kilograms. Photo: Stefan Sauer/dpa-Zentralbild/dpa、クレジット:DPA/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018111928954

  • 試食する岸田政調会長 知事選にらみ沖縄料理屋台
    2018年03月24日
    試食する岸田政調会長 知事選にらみ沖縄料理屋台

    自民党本部の敷地に設けられた沖縄料理の屋台で、ゴーヤーチャンプルーを試食する岸田政調会長=24日午後、東京・永田町

    商品コード: 2018032400485

  • 沖縄料理を振る舞う岸田氏 知事選にらみ沖縄料理屋台
    2018年03月24日
    沖縄料理を振る舞う岸田氏 知事選にらみ沖縄料理屋台

    自民党本部の敷地に設けられた屋台で、沖縄料理を振る舞う岸田政調会長(左)=24日午後、東京・永田町

    商品コード: 2018032400380

  • 料理振る舞う岸田政調会長 知事選にらみ沖縄料理屋台
    2018年03月24日
    料理振る舞う岸田政調会長 知事選にらみ沖縄料理屋台

    自民党本部の敷地に設けられた屋台で、沖縄料理を振る舞う岸田政調会長(左)=24日午後、東京・永田町

    商品コード: 2018032400379

  • 1羽ザンギと桜井さん 何でも出てくる料理屋さん
    2015年07月03日
    1羽ザンギと桜井さん 何でも出てくる料理屋さん

    看板メニュー「丸どり1羽ザンギ」を持つブロシェットバル桜花の店主桜井登志仁さん=札幌市北区

    商品コード: 2015070300738

  • 店主桜井登志仁さん 何でも出てくる料理屋さん
    2015年07月03日
    店主桜井登志仁さん 何でも出てくる料理屋さん

    看板メニュー「丸どり1羽ザンギ」を手にするブロシェットバル桜花の店主桜井登志仁さん=札幌市北区

    商品コード: 2015070300737

  • 北京の昆虫料理 「昆虫食」がトレンド
    2013年08月19日
    北京の昆虫料理 「昆虫食」がトレンド

    北京の料理屋で人気メニューとなっている、昆虫の揚げ物を大皿に盛った「昆虫総動員」=1日(共同)

    商品コード: 2013081900076

  • 「仏跳牆」食べる楊瀟さん 仏僧もびっくり、宮廷料理
    2012年08月10日
    「仏跳牆」食べる楊瀟さん 仏僧もびっくり、宮廷料理

    広東料理屋「金祥瑞」で、中国宮廷料理「仏跳牆」を食べる会社員の楊瀟さん=7月、北京市内(共同)

    商品コード: 2012081000942

  • 「仏跳牆」の具材 仏僧もびっくり、宮廷料理
    2012年08月10日
    「仏跳牆」の具材 仏僧もびっくり、宮廷料理

    広東料理屋「金祥瑞」の中国宮廷料理「仏跳牆」の具材。ナマコ、アワビ、干し貝柱、フカヒレなどがふんだんに使われている=7月、北京市内(共同)

    商品コード: 2012081000941

  • 中国の宮廷料理「仏跳牆」 仏僧もびっくり、宮廷料理
    2012年08月10日
    中国の宮廷料理「仏跳牆」 仏僧もびっくり、宮廷料理

    広東料理屋「金祥瑞」の中国宮廷料理「仏跳牆」。疲労回復のため注文する客も多い=7月、北京市内(共同)

    商品コード: 2012081000940

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    2011年12月15日
    宣言する料理屋の経営者ら 強まった暴力団排除の動き

    京都・南座の前で暴力団排除を宣言する料理屋の経営者ら=京都市東山区

    商品コード: 2011121500275

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    2011年12月13日
    宣言する料理屋の経営者ら 祇園で暴排宣言

    京都・南座の前で暴力団排除を宣言する料理屋の経営者ら=13日夜、京都市東山区

    商品コード: 2011121300517

  • 「タロス」の店内 魚介の恵みと独特のパスタ
    2009年05月18日
    「タロス」の店内 魚介の恵みと独特のパスタ

    イタリア・サルデーニャ料理「タロス」の店内。小料理屋風で、連日大盛況=東京・渋谷

    商品コード: 2009051800232

  • 朗読する石橋さん 沖縄料理屋で慰霊の催し
    2005年06月23日
    朗読する石橋さん 沖縄料理屋で慰霊の催し

    沖縄戦についての絵本を朗読する「ちゃんぷる亭」の店主の石橋成子さん(右手前)=23日午後、東京都杉並区

    商品コード: 2005062300340

  •  真っ赤なスーツケース
    2003年03月17日
    真っ赤なスーツケース

    元気なころの真砂女さん。切り盛りしていた小料理屋「卯波」そばで=94年11月、東京・銀座

    商品コード: 2003031700083

  • 大江京子さん 「舞子」は大好きだった町
    2003年01月16日
    大江京子さん 「舞子」は大好きだった町

    愛知県豊橋市で開いた小料理屋「まいこ」の前に立つ大江京子さん

    商品コード: 2003011600087

  • 土井、鳩山、小沢の各氏 野党3党が党首会談
    2001年05月07日
    土井、鳩山、小沢の各氏 野党3党が党首会談

    都内の小料理屋で座卓を囲み会談する(左から)土井社民党党首、鳩山民主党代表、小沢自由党党首=7日夜

    商品コード: 2001050700193

  • 公邸へ戻った森首相 外交日程を突然キャンセル
    2001年03月27日
    公邸へ戻った森首相 外交日程を突然キャンセル

    ノルウェー国王主催のレセプション出席を突然取りやめ、料理屋での会食を終えて首相公邸へ戻った森首相=27日午後7時50分

    商品コード: 2001032700148

  • 鈴木真砂女さん 91歳現役、毎朝買い出し
    1997年12月05日
    鈴木真砂女さん 91歳現役、毎朝買い出し

    京ニンジンやカブラなど和風料理材料を品選びする鈴木真砂女さん。91歳の今もなお、毎朝自ら買い出しに出掛ける=東京・築地の場外市場

    商品コード: 1997120500081

  • 小料理屋「卯波」 91歳現役、毎朝買い出し
    1997年12月05日
    小料理屋「卯波」 91歳現役、毎朝買い出し

    鈴木真砂女さん(右)経営の小料理屋「卯波」はいつもにぎわっている。真砂女さんにサインを求める俳句ファンも多い=東京・銀座

    商品コード: 1997120500084

  • 喜ぶ旭鷲山 新しい化粧まわしに大喜び
    1997年03月08日
    喜ぶ旭鷲山 新しい化粧まわしに大喜び

    誕生日に後援会から贈られた化粧まわしを着け大喜びの旭鷲山=8日午後、大阪市内の料理屋

    商品コード: 1997030800094

  • 教団経営の精進料理屋 オウム教の捜査続く
    1995年05月31日
    教団経営の精進料理屋 オウム教の捜査続く

    地下鉄サリン事件の直前に、代表の麻原容疑者らオウム真理教幹部が会合を開いた精進料理屋=東京都杉並区高円寺南(カラーネガ)

    商品コード: 1995053100010

  • 税制改革の取り組みなど 公明、民社党首会談
    1988年04月28日
    税制改革の取り組みなど 公明、民社党首会談

    会談前、握手する矢野公明党委員長(右)と塚本民社党委員長=1988(昭和63)年4月28日、東京・紀尾井町の料理屋

    商品コード: 1988042800011

  • 自民最高顧問が会合 話し合い一本化を協議
    1984年10月16日
    自民最高顧問が会合 話し合い一本化を協議

    自民党最高顧問懇談会に出席する岸元首相=1984(昭和59)年10月16日、東京・紀尾井町の料理屋

    商品コード: 1984101600002

  • 自民最高顧問が会合 話し合い一本化を協議
    1984年10月16日
    自民最高顧問が会合 話し合い一本化を協議

    自民党最高顧問懇談会に出席する鈴木前首相=1984(昭和59)年10月16日、東京・紀尾井町の料理屋

    商品コード: 1984101600006

  •  倒産の「新国劇」社長が会見
    1979年10月13日
    倒産の「新国劇」社長が会見

    「新国劇」倒産後初めての記者会見の席で、小沢蔵重社長(手前)に激しく反論する宮川正澄専務(右奥)=1979(昭和54)年10月13日、東京・日本橋人形町の料理屋(54年内地9623)

    商品コード: 2016091600225

  •  倒産の「新国劇」社長が会見
    1979年10月13日
    倒産の「新国劇」社長が会見

    倒産後初めて記者会見する「新国劇」の小沢蔵重社長=1979(昭和54)年10月13日、東京・日本橋人形町の料理屋(54年内地9622)

    商品コード: 2016091600224

  • スケッチ23398B フグ料理の季節到来
    1959年11月16日
    スケッチ23398B フグ料理の季節到来

    フグ料理の季節が到来し、フグ料理屋の看板が目立つようになった大阪市内=1959(昭和34)年11月16日、大阪市内

    商品コード: 2017110200764

  •  倉庫は氷の山
    1952年05月31日
    倉庫は氷の山

    岡山地方は真夏並みの高温が続いた。このため、岡山市内の製氷会社では魚屋、料理屋などからの注文が相次ぎ、早くも製氷機がフル稼働。夏本番に備えて、生産する氷の3分の2はストックしたため、800トン入る倉庫は、すでに半分近くが氷の山で埋まった=1952(昭和27)年5月ごろ、岡山市、クレジット:山陽新聞/共同通信イメージズ

    商品コード: 2018061501357

  •  将棋の駒造り
    1950年03月14日
    将棋の駒造り

    料理屋や輸出用の大きな王将の駒(山形県天童町)=1950(昭和25)年3月14日出稿(25年内地1370)

    商品コード: 2013073100174

  • 本画像はログイン後にご覧いただけます
    1949年07月11日
    成田屋

    割烹料理屋=1949(昭和24)年7月11日撮影、東京・新川(下山事件)(24年内地4598)

    商品コード: 2009021800226

  •  料理屋さんがデモ
    1946年08月06日
    料理屋さんがデモ

    料理飲食業組合の議会デモ=1946(昭和21)年8月6日、国会前

    商品コード: 2014061600511

  •  伊勢佐木町の劇場街
    -
    伊勢佐木町の劇場街

    吉田橋の南側、伊勢佐木町から賑町にかけては、明治10年代半ば頃から芝居小屋や茶屋・料理屋が集中し、関内と関外を結ぶ繁華街として発展した。明治32年(1899)8月12日の大火によって焼失するが、これはその以前の賑わいを写したもの。=撮影年月日不明、横浜、撮影者:玉村康三郎、クレジット:長崎大学附属図書館所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。 [整理番号48‐82‐0]

    商品コード: 2017080903215

  •  四天王寺
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    四天王寺

    キーワード:四天王寺、門前の賑わい、和服の女性、料理屋=明治後期、大阪、クレジット:イマジンネット画廊所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。

    商品コード: 2017122200363

  •  王子の茶屋
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    王子の茶屋

    王子は江戸から離れた所であったが、飛鳥山が花見の名所、滝野川が紅葉の名所となり、王子稲荷信仰が人気になると、王子稲荷門前から飛鳥山の麓まで約4町余(450m程)の参道には、茶店や料理屋が軒を並べるようになった。その中でも音無川を挟んで庭園を持つ扇屋、及び海老屋が有名だった。=撮影年月日不明、東京、撮影者:不明、クレジット:長崎大学附属図書館所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。 [整理番号51‐35‐0]

    商品コード: 2017081002441

  •  お見合い
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    お見合い

    キーワード:お見合い、和装、男性、女性、料理屋、寿司=明治後期、撮影場所不明、クレジット:イマジンネット画廊所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。

    商品コード: 2018110727052

  •  伊勢佐木町の劇場街
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    伊勢佐木町の劇場街

    伊勢佐木町から賑町にかけては、明治10年代から芝居小屋や茶屋・料理屋が集中する繁華街として発展した。写真は明治32年(1899)の大火で焼失する以前の賑わいを写したもの。賑町(現伊勢佐木町3丁目)の賑座、もしくは両国座付近と思われる。=撮影年月日不明、横浜、撮影者:不明、クレジット:長崎大学附属図書館所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。 [整理番号55‐29‐0]

    商品コード: 2017081002780

  •  万安楼
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    万安楼

    キーワード:銀座、万安楼、木挽町にあった高級料亭(割烹店)、料理屋=明治後期、東京、クレジット:イマジンネット画廊所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。

    商品コード: 2017103100393

  •  万安楼
    -
    万安楼

    キーワード:銀座、万安楼、京橋区木挽町にあった高級料亭(割烹店)、庭園、滝、料理屋=撮影年月日不明、東京、クレジット:イマジンネット画廊所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。

    商品コード: 2017103100923

  •  国府津停車場前茶屋
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    国府津停車場前茶屋

    キーワード:東海道、神奈川、国府津停車場前茶屋、西洋料理、料理屋、食、東華軒、国府津駅、鉄道、「キリンビール」の文字=撮影年月日不明、神奈川、クレジット:イマジンネット画廊所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。

    商品コード: 2017112400937

  •  伊勢佐木町の劇場街
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    伊勢佐木町の劇場街

    伊勢佐木町から賑町にかけては、明治10年代から芝居小屋や茶屋・料理屋が集中する繁華街として発展した。写真は明治32年(1899)の大火で焼失する以前の賑わいを写したもの。賑町(現伊勢佐木町3丁目)の賑座、もしくは両国座付近と思われる。=撮影年月日不明、横浜、撮影者:不明、クレジット:長崎大学附属図書館所蔵/共同通信イメージズ ※この説明文は、画像の委託時につけられた情報です。研究の進展により記載の情報が変わる可能性があります。 [整理番号88‐38‐0]

    商品コード: 2017081400791

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